NASAn astronautti: Hyväntahtoiset avaruusolennot ovat auttamassa ihmisiä tuomaan puhdasta energiamuotoa Maapallolle

Palattuaan Kuusta Apollo astronautit Neil Armstrong (1969) ja Edgar Mitchell (1971) muuttivat näkemyksiään elämän alkuperästä Maassa. Molemmat avaruuden pioneerit yrittivät tutkia maapalloa lisää ja käyttivät paljon aikaa sen ymmärtämiseen, kuka voisi olla kaiken takana. Vastustamatta Armstrong hyväksyi unkarilaisen tutkimusmatkailijan kutsun lähteä tutkimusmatkalle Amazonin viidakoihin etsimään tietoa avaruusolennoista ja aiemmista sivilisaatioista. Palattuaan Maahan Mitchell myös jätti NASA:n ja perusti Institute of Noetic Sciences -järjestön, joka kannatti maailmankaikkeuden tutkimista tieteen ja uskonnon ulkopuolisen tutkimuksen avulla.

Vaikka on olemassa salaliittoteorioita, joiden mukaan Armstrong olisi nähnyt avaruusolentoja kuun toisella puolella, hän vaikeni aiheesta. Hänen tutkimusmatkansa Andien luolaan muiden huippuvirkamiesten kanssa on ainoa tieto, joka viittaa siihen, että Armstong oli kiinnostunut avaruusolento-aiheesta. Toisaalta Mitchell ilmaisi aina näkemyksensä avaruusolennoista ja syventyi syvällisemmin teorioihin avaruusolennoista.

Kun katsoo maapalloa avaruudesta, tulee mieleen kysymys, keitä me olemme, miten pääsimme tänne ja mihin tämä kaikki johtaa. Ja se on ikivanha, ikivanha kysymys, jota ihmiset ovat kysyneet jo kauan… Kokemukseni oli oivaltaa, että ehkä tieteemme on väärässä näihin kysymyksiin vastaamisessa ja ehkä uskonnolliset kosmologiamme ovat arkaaisia ja virheellisiä. Ja kun otetaan huomioon, että nyt olemme itsekin avaruusolentojen sivilisaatio, meidän on kysyttävä näitä kysymyksiä uudelleen ja tehtävä paljon enemmän työtä vastausten löytämiseksi.” — Edgar Mitchell, Vice-haastattelu vuonna 2016.

Apollo 14
Edgar Mitchell Apollo 14:n koulutussessiossa vuonna 1970

Miksi Edgar Mitchell innostui niin paljon avaruusolennoista? Vastaus löytyy luultavasti kuuluisimmasta Roswellin UFO-onnettomuudesta. Vuonna 1947 16-vuotias Mitchell asui maatilalla lähellä onnettomuuspaikkaa. Se oli hetki, joka ruokki ufoteorioita ympäri maailmaa. Ilmavoimien entisen taisteluvalokuvaajan Blake Stilwellin mukaan Mitchell uskoi, että avaruusolennot olivat estäneet Neuvostoliiton ja amerikkalaisten välisen ydinaseiskun, ja hänen sanomiset löytyvät virallisista tiedoista.

Stilwell kirjoitti: ”Hän [Mitchell] väitti myös, että armeijan korkeimmat virkamiehet olivat kätkeneet todisteita UFOista, mahdollisesti avaruusaluksista, ja että ne leijuivat erityisen mielellään White Sandsin testausalueen yllä New Mexicossa. Olen miettinyt, olemmeko valmistautuneet omaan selviytymiseemme. Ainoa tapa, jolla ihmiset voisivat saada jonkinlaisen hallinnan lajinsa hullusta suunnasta, hän uskoi, oli ”kyseenalaistamalla monia sivilisaation perustana olevia perusolettamuksia”, Mitchell sanoi.

Mitchell kertoi Mirrorille vuonna 2015: ”White Sands oli ydinaseiden testausalue — ja se kiinnosti avaruusolentoja… He halusivat tietää sotilaallisista kyvyistämme. Oma kokemukseni ihmisten kanssa keskustelemisesta on tehnyt selväksi, että avaruusolennot olivat yrittäneet estää meitä joutumasta sotaan ja auttaa luomaan rauhaa Maapallolle.” Hän totesi lisäksi, että muut sotilasvirkamiehet olivat uskoutuneet hänelle, että avaruusolentojen avaruusalukset olivat syyllisiä ydinohjusten ampumiseen alas Tyynen valtameren yllä ja niiden tuhoamiseen.

”Olen puhunut monien ilmavoimien upseerien kanssa, jotka työskentelivät näissä siiloissa kylmän sodan aikana”, Mitchell jatkoi. ”He kertoivat minulle, että UFOja nähtiin usein yläpuolella ja että ne usein lamauttivat heidän ohjuksensa. ”Toiset Tyynenmeren rannikon tukikohtien upseerit kertoivat minulle, että avaruusolentojen avaruusalukset ampuivat usein alas heidän [koe]ohjuksiaan. ”Siihen aikaan oli paljon toimintaa.”

Britannian puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope uskoi Mitchellin olleen kunniallinen ja totuudenmukainen mies. Hän sanoi: ”On selvää, että koska hän on kuka hän on, hänellä on ollut pääsy hallituksen, armeijan ja tiedustelupalvelun korkeimman tason henkilökuntaan, mutta koska — aivan ymmärrettävästi — hän ei nimeä lähteitään, emme voi olla varmoja siitä, että nämä ihmiset olivat hänelle rehellisiä tai että he todella tiesivät mitään salaista tietoa UFOista.”

Vuonna 2016 Wikileaks paljasti tuhansia sähköpostiviestejä, joiden väitettiin liittyvän Hillary Clintonin kampanjapäällikköön John Podestaan. Sähköposteista paljastui Podestan kanssa jaettua salaista tietoa UFOista ja avaruusolennoista. Vuonna 2015 Podesta sai Mitchelliltä sähköpostiviestejä, joissa ilmaistiin hänen huolensa avaruuden aseistamisesta ja sen vaikutuksesta Maan ulkopuoliseen älyyn. Huolimatta siitä, että avaruusolennot saattavat olla väkivaltaisia, kuten eri scifi-elokuvissa näytetään, merkittävä astronautti kutsui niitä sähköpostissa väkivallattomiksi. (Lähde)

Tammikuussa 2015 hän lähetti Podestalle sähköpostiviestin, jossa hän pyysi häntä kiireelliseen tapaamiseen, jossa keskusteltiin tiedon julkistamisesta ja nollapiste-energiasta (ZPE). Hän oli huolissaan avaruuden rauhasta. Mitchell kirjoitti: ”Katolinen kollegani Terri Mansfield on myös paikalla, jotta saamme tietoa Vatikaanin tiedoista Maan ulkopuolisia älyjä koskien. Toinen kollega työskentelee uuden avaruussopimuksen parissa vedoten Venäjän ja Kiinan osallisuuteen. Venäjän äärimmäisen Ukrainan asioihin sekaantumisen vuoksi uskon kuitenkin, että meidän on pyrittävä toista reittiä kohti rauhaa avaruudessa ja ZPE:tä maapallolla.”

Carol Rosin, yksi Mitchellin pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista, ja Terri Mansfield vahvistivat Geekwirelle, että Mitchell oli todellakin kahden sähköpostiviestin kirjoittaja.” Rosin totesi, että Mitchell ja Podesta olivat kiinnostuneita maan ulkopuolisesta tarinasta. ”Kuten tiedätte, tohtori Mitchell valisti rohkeasti ihmisiä siitä, että ’emme ole yksin’, että ei ole mitään todisteita siitä, että täällä olisi vihamielisiä avaruusolentoja tai että he olisivat tulossa hallitsemaan, puuttumaan tai vahingoittamaan meitä, että meillä voi olla nollapiste-energiaa, että avaruudessa ei ole aseita ja että tämä on ainutlaatuinen aika historiassa, jolloin johtajamme voivat allekirjoittaa ja ratifioida ’sopimuksen aseiden sijoittamisen estämisestä ulkoavaruuteen’, jonka Venäjän ja Kiinan johtajat ovat esittäneet”, Rosin sanoi.

edgar mitchell aliens
Terri yhdessä Apollo 14 -astronautti Edgar D. Mitchellin, ScD, kanssa, joka on vuoden 2011 Leonardo da Vinci Society for the Study of Thinking -järjestön jäsen. (kuva: terrimansfield.com)

Terrimansfield.com-sivuston mukaan ”Terri (Terese) Mansfield on varatoimitusjohtaja Fundraising in the Public Interest (FPI) -järjestössä, jonka perusti toimitusjohtaja Suzanne Mendelssohn, tohtori, maapallon ainoa ETI-kuuliaisuusparantaja sekä tau-neutriinojen nollapiste-energian (ZPE) tieteellinen intuitiivinen asiantuntija”. Lisäksi Terese on ETI-rauhantyöryhmän johtaja.

Terri todisti Phoenixin valoja 13. maaliskuuta 1997. Hän kuvasi tapahtumaa rauhanomaiseksi Maan ulkopuolisten älyjen tervehdykseksi ihmiskunnalle. ”Tuolloin en tiennyt, että se, mitä olin todistamassa, oli emoalus, kahden mailin levyinen alus, joka jakoi yötaivaan useiden muiden alusten kanssa ja jonka tuhannet silminnäkijät Arizonassa näkivät rauhanomaisena Maan ulkopuolisten älyjen tervehdyksenä Maapallolle”, hän selitti. (Lähde)

Mitchell lähetti Podestalle sähköpostia uudelleen 18. syyskuuta 2015. Hän kirjoitti: ”Koska sota avaruudessa on kiihtymässä, minusta sinun pitäisi olla tietoinen useista tekijöistä, kun suunnittelemme Skype-keskusteluamme. Muistakaa, että väkivallattomat avaruusolennot vierekkäisestä maailmankaikkeudesta auttavat meitä tuomaan nollapiste-energiaa Maahan. He eivät siedä minkäänlaista sotilaallista väkivaltaa Maassa tai avaruudessa.”

Yksi Mitchellin yhteistyökumppaneista vahvisti, että Podestan ja hänen tapaamista ei koskaan pidetty. Vuoden 2016 vaalikampanjan aikana Podesta julisti vakuuttavansa Clintonin vapauttamaan mahdollisimman monta UFO-tiedostoa. Vuonna 2014 hän twiittasi, että hänen suurin epäonnistumisensa Obaman hallinnon aikana oli se, ettei hän pyytänyt heitä vapauttamaan UFO-tiedostoja.

Apollo-astronautti Edgar Mitchell kuoli vuonna 2016, mutta hän oli koko elämänsä ajan pasifisti ja avaruusolentotodellisuuden edistäjä. Hänen mukaansa ZPE on perimmäinen energialähde, josta kaikki aine on peräisin.

 

Artikkelin julkaissut howandwhys.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.