Neljä astronauttia jotka sanovat nähneensä UFOja

Edgar Mitchell — kuudes ihminen kuussa — uskoi avaruusolentoihin

Astronautti Edgar Mitchell oli kuudes ihminen kuussa vuonna 1971 Apollo 14 -mission mukana. Kun hän tuli takaisin tehtävältään, Mitchell väitti kokeneensä väkevän henkisen kokemuuksen. Hän sen jälkeen omisti elämänsä maan ulkopuolisen elämän olemassaolon todeksi osoittamiselle. Mitchell väitti myös, että avaruusolennot ovat pelastaneet ihmiskunnan aikaisemmin tuhoisalta ydinsodalta. Astronautti esitti että Vatikaani piilotti tietoja avaruusolennoista, jotka yrittivät saada yhteyden ihmiskuntaan. Mitchell kuoli helmikuun neljäntenä päivänä 2016, juuri ennen kuulaskeutumisen 45-vuotispäivää.

Gordon Cooper väitti nähneensä UFOn

Gordon Cooper oli yksi seitsemästä astronautista jotka oli valittu ensimmäiselle NASAn missiolle  nimeltään ”Mercury Project.” ”Mercury Project” oli käynnissä vuodesta 1958 vuoteen 1963. Sen tarkoitus oli lähettää ihminen maapallon kiertoradalle. Treenaamisen aikana Cooper väitti nähneensä UFOn lentävän amerikkalaisen tukikohdan yllä Saksassa. Astronautti väitti, että ihmiskunnan tulee osoittaa ratkaisevansa globaalit ongelmat rauhanomaisin keinoin ennenkuin avaruusolennot hyväksyvät meidät universaalina joukkona mukaan riveihinsä. Cooper sairasti Parkinsonin tautia ja hän kuoli lokakuun neljäntenä päivänä 2004.

Deke Slayton väitti myös nähneensä UFOn

Kuten Cooper, Deke Slayton, joka oli myös saman projektin jäsen, väitti nähneensä UFOn vuonna 1951. Hän kuvasi alusta lentäväksi lautaseksi joka oli 45 asteen kulmassa. Hän sanoi, että olisi ottanut kuvia mikäli hänellä olisi ollut kamera. Slaytonilla diagnosoitiin aivokasvain vuonna 1992 ja hän kuoli vuonna 1993 69-vuotiaana.

Brian O’Leary uskoi myös avaruusolentoihin

Astronautti Brian O’Leary valittiin Mars-tehtävään vuonna 1967, mutta missio ei koskaan toteutunut.  O’Leary koki jotain joka muutti hänen mielipiteensä avaruusolennoista. Jätettyään NASAn hänestä tuli fysiikan professori Princetonin yliopistossa.

Tänä aikana hän väitti, että oli olemassa paljon todistusaineistoa avaruusolentojen kontaktista meidän kanssamme. O’Learyn lausuntojen mukaan avaruusolentojen sivilisaatiot ovat monitoroineet maapalloa jo pitkän aikaa. O’Leary kuoli sisäelinsyöpään heinäkuun 28. päivä 2011.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.