ODNI aikoo briiffata kongressia 90 päivän sisään

Historiallisen UAPTF-raportin jälkimainingeissa kun UAPTF:n johtajan nimi on tullut julki ja hallitus on antanut uusia direktiivejä UAPTF:n toiminnalle, ja kun kommentteja on esitetty monenmoisista tulevista reporteista, monet pohtivat sitä että mitä nyt sitten seuraavaksi. ODNIn mukaan me olemme saaneet aikaikkunan, jonka aikana kongressin odotetaan saavat lisätietoja. ODNIn lähde kertoo:

ODNI tulee työskentelemään DOD:n kanssa ja avustaa UAP-tiedon keräämisstrategiassa sekä T&K-kehityssuunnitelman laatimisessa. ODNI odottaa antavansa kongressille lisätietoja 90 päivän sisään.

ODNI on valmistellut tätä raporttia kongressin tiedustelu- ja asevoimakomitealle. UAPTF ja ODNIn kansallisen tiedustelun johtaja  on laatinut raportin yhdessä seuraavien virastojen tuella: USD(I&S), DIA, FBI, NRO, NGA, NSA, ilmavoimat, maavoimat, laivasto, laivasto/ONI, DARPA, FAA, NOAA, ODNI/NIM-Disruptiivinen teknologia, ODNI/Kansallinen vastatiedustelu- ja turvallisuuskeskus sekä ODNI/Kansallinen tiedusteluneuvosto.

Koskien  “AATIP holdingsia”, DIA sanoi tutkija Rich Petrillolle tämän:

 

Artikkelin julkaissut silvarecord.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.