Oletko valmis kvanttihyppyihin ja seuraavaan tasoon?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me saamme teiltä ihmisiltä niin monia pyyntöjä tänä aikana, ja me olemme ehdottoman ekstaasissa olla tässä asemassa, koska me niin pidämme auttamisesta, ja meistä on kiva kuulla niistä teistä, jotka elävät Maapallolla ja kertovat meille tarkalleen sen mitä te koette. Te tiedätte paremmin kuin me mitä te tarvitsette, teidän jatkaessanne siellä Maapallolla polkuanne. Me haluamme teidän tunnustavan, että ympärillänne on paljon tukea ja että sitä tulee teille joka suunnalta, ja teidän ei tarvitse pyytää mitään erikseen. Ja tämä kaikki siksi, että monet antavat sen teille vapaasti, ilmaiseksi, kaikki kerralla.

Teidän tulee linjautua sen kanssa, mitä olette jo pyytäneet. Teidän tulee avata portit ja päästää sisään kaikki mitä olette luoneet elämällä niin monta elämää siellä Maapallolla. Liikettänne, jonka olette käynnistäneet niin monen elämän aikana, ei pysäytä mikään sen jälkeen kun se on lähtenyt käyntiin, ja tajusittepa sen sitten tai ette, se mitä vastustatte ja ette halua on se mikä pitää teiltä poissa sen mitä haluatte. Toisin sanoen, sallikaa kaikki, mukaanlukien se mitä ette ole halunnut, ja silloin päästätte luoksenne sen minkä olette halunnut.

Vaikka sallitte jonkin haluamattoman asian olla olemassa, se ei tarkoita että sanoisitte sille ‘kyllä’ kaikella muulla olemassaolollanne. Se mitä teette on sallitte jonkin asian olla olemassa hyväksymällä sen sellaisena kuin se on. Alkulähde ja äärettömyys ovat isoja käsitteitä teille kaikille, ja jos voitte mitenkään kuvitella kaiken sen mitä kumpikin sisältää, silloin teidän tulee tajuta, että vaikka jokin asia on olemassa, se ei tarkoita, että sen tulisi olla olemassa teidän todellisuudessanne. Ja voitte sanoa, että sen ei tulisi olla olemassa missään todellisuudessa, että kenenkään ei tulisi kokea sitä, mutta ette tiedä mitä sielu haluaa itselleen. Teidän ei ole pakko leikata palasta Alkulähteestä irti ja heittää sitä menemään jonnekin Alkulähteen ulkopuolelle. Me olemme täällä sanomassa teille, että Alkulähteen ulkopuolella ei ole mitään.

Ette siis voi eliminoida mitään olemattomaksi; ainoa mitä voitte tehdä on hyväksyä sen ja sitten valita toisin. Ja kun teette niin, silloin päästätte sisään sen minkä olette valinneet. Kun lakkaa vastustelemasta, silloin on avoin ja vastaanottavainen. JA niinkuin me olemme sanoneet teille, joulukuun energioiden ollessa luonanne, ne tulevat antamaan teille pääsyn kvanttihyppyyn. Se tarkoittaa, että olette valmiita päästämään luoksenne kaiken sen mitä olette toivoneet jo pidemmän aikaa.

Ette anna sen tapahtua kaikki kerralla, koska se tulisi olemaan liikaa, liian nopeasti ja liian hämmentävää. Mutta kvanttihyppy toisensa jälkeen te tulette elämään todellisuudessa, joka on oma luomuksenne, täynnä kaikkea sitä mitä olette päättäneet että se on jotain millä haluatte leikkiä ja minkä haluatte kokea. Tämä elämä liittyy kokemuksiin, ja te olette siellä valitsemassa mitä kokemuksia koette. JA kyllä, opitte kyllä valitsemaan paremmin yrityksen ja erehdyksen kautta, mutta teillä on oikeus valita, teillä on vapaa tahto, ja teillä on kyky ilmentää enemmän kuin koskaan aiemmin.

Joten rentoutukaa, päästäkää irti ja päästäkää sisään kaikki minkä olette päättäneet olevan kiinnostavaa ja innostavaa koettavaa, ja me olemme täällä, tsemppaamme teitä, tuemme teitä ja annamme teille kaiken minkä vain tarvitsettekin niin tehdäksenne. Mutta me emme ole niitä jotka panttaavat teiltä yhtään mitään. Sitä voi tehdä vain ihminen toiselle. Ihmisinä teidän on oltava valmiit siirtymään seuraavalle tasolle.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.