Olkoon Voima kanssasi! (avaruudessa)

Tämän artikkelin on kirjoittanut Rick Sheck, ja se on julkaistu Exonewsissa.

Trumpin presidenttiyden vuoristorata on saavuttanut uudet huippunsa hänen yrittäessään toteuttaa armeijan uutta siipeä nimeltä avaruusvoimat (The Space Force).

Trump voi olla kaikkein uniikein presidentti Amerikan historiassa. Paljon siitä mitä hän sanoo ja tekee on sen retostelun arvoista mitä hänestä massamediassa käydään, monet hänen poliittisista vastustajistaan ja jopa ”riippumattomista” journalisteista, kuten Gordon Duff, Robert David Steele ja minä ovat kirjoittaneet….. vaikka uskonkin VenäjäGaten olleen Britannian tiedustelupalvelun operaatio jolla saataisiin estettyä hänen valintansa ja vaarannettua hänen presidenttiytensä.

Mielestäni hänen läheiset suhteensa Netanyahuun, Sheldon Adelsoniin ja Saudien kruununprinssi Mohammediin, ja joita hänen vävynsä Jared Kushner on edistänyt, ovat huolestuttavia.

Mutta huolimatta siitä mitä minä pidän sotarikoksina Syyriassa, Jemenissä ja muualla ja huolimatta hänen haavoittuvaisuudestaan virkarikossyytteille huonon hallintotavan avulla aikaansaadusta ”suuresta rikkomuksesta” kahden kaoottisen vuoden jälkeen, allekirjoittaneen on pakko antaa hänelle vastahakoinen luottamusääni hänen rohkeudestaan, sinnikkyydestään ja vankkumattomasta kestävyydestään kaikkein äärimmäisimpien presidenttiä vastaan kohdistuneiden hyökkäysten jälkeen sitten Abraham Lincolnin.

Se mitä pidän kiinnostavimpana on hänen kytköksensä avaruusohjelmaan. Vaikka idea julkishallinnosta tällä alueella ei saakaan niin paljoa huomiota verrattuna Apollo-aikoihin, Trump on jättämässä itselleen perintöä jota voitaisiin verrata JFK:n.

Kuten Richard Dolan, Joseph Farrell, Michael Salla, Richard Hoagland, Jim Marrs, Daniel Liszt ja muut tutkijat ovat dokumentoineet, on olemassa suuri määrä vaikuttavaa todistusaineistoa hyvin rahoitetusta ja pitkälle viedystä ”Breakaway-valtiosta” taikka Salaisesta Avaruusohjelmasta.

Niin kuin me tiedämme, Trumpia kiinnostaa vain raha ja niille, jotka etsivät Pentagonista kadonnutta 21 triljoonaa dollaria,  Katherine Austin Fitts ja Farrell esittävät vahvan casen siitä, että Maapallon ulkopuolella on jossain kukoistava talousjärjestelmä, joka on salaa rahoitettu kansalaisilta varastetuista julkisista varoista ja yksityisillä varoilla. Adelson ja Kushner olivat mukana tukemassa jokin aika sitten tehtyä Israelin kuulentoa,  joka on saattanut auttaa selittämään jotain mitä näyttämön takahuoneessa tapahtuu.

Kuten olen aiemmin kirjoittanut, lähes kaikki viimeiaikaiset Deep State -skandaalit voidaan selittää Salaisen Avaruusohjelman/Breakaway-valtion olemassaolon salailuna ja se on puuttuva linkki nykyhistoriaa aivan juuri niin kuin Dolan on kuvannut.

Tähän kuuluu myös VenäjäGate joka edelleen pyörii julkisessa dialogissa kun kirjoitan tätä artikkelia. Muutamat tarkkailijat ovat kommentoineet sitä, miten Mueller ja Comey ovat ”tehneet yhteistyötä” pimittääkseen verhoutumisteknologian olemassaolon yrityksenä pitää näkymättömyysteknologia olemassaolevan valtarakenteen käsissä. Comey oli tätä ennen kuusi vuotta töissä Lockheedilla ja HSBC:lla!

Kuten George Webb on selittänyt yksityiskohtaisesti, Muellerilla on vahvat perhesiteet sotateolliseen kompleksiin joka molempia maailmansotia edelsi, ja joka sitten jatkui saksalaisten Paper Clip -tiedemiesten avulla, jotka auttoivat heitä luomaan USA:n avaruusohjelman.

Kaiken tämän keskellä Donald Trump hänen setänsä Johnin suhteilla Nikola Teslaan, hän huutelee avaruuslaivaston perään, hänen mentorinsa Roy Cohnin omituinen suhde sentaattori Joe McCarthyn UFO-tutkimuksiin 1950-luvulla…. ja niin paljon muuta.

UFO-yhteisö himoaa totuuden kieltämisen lopettamista ja UFOjen ja avaruusolentojen läsnäolon paljastamista. Se tarttuu kaikkiin mahdollisiin pieniinkin todisteisiin siitä mikä voisi olla signaali tästä. Tämä auttaa selittämään To The Stars Academy -ilmiön, vaikka monet näkevätkin sen psykologisena operaationa tai CIA-toimijoihin liittyvänä hengailuna.

Tom deLonge, Louis Elizondo ja heidän omat ryhmänsä voivat osoittautua olevansa ihan totta ja sitä mistä puhuvat,  niin kuin Steve Bassett ja muut väittävät.  Mutta ne meistä jotka epäilevät ovat nähneet punaista nimissä kuten Hillary Clinton, John Podesta ja Harry Reid, jotka ovat yrityksen johdon piilotettuja kontakteja CIA:n.

Joten kuten kuitenkin, huolimatta Syyriasta, Venezuelasta, Iranista, Jemenistä, Pohjois-Koreasta, maahanmuuttokriisistä, VenäjäGatesta, terveydenhuollosta, ympäristöongelmista, taloudesta ja muusta, Trump on löytänyt nichen jolle nostaa keskustelun tasoa täysin uudelle asteelle, jopa edesmenneen JFK:n tasolle.

Vaikka olenkin vastahakoinen vertailemaan, juuri Kennedyn päätös oli mennä Kuuhun, joka toimii mallina jolle muut presidentit ovat rakentaneet avaruuspolitiikkansa. JFK ehdotti sitten entisen Neuvostoliiton kanssa työskentelyä. Salla ja muut ovat ehdottaneet, että Trump ja Putin voivat ylläpitää dialogia, mikä raivostuttaa Hillarya ja muita.

On kaikenlaisia mielenkiintoisia kehityskulkuja, jotka lisäävät hänen käyttäytymisensä ymmärtämisen sekavuutta ja monimutkaisuutta, sekä selittää niinkutsuttua Trump-häiriösyndroomaa joka on dominoinut poliittista keskustelua jo viimeiset kolme vuotta.

En ole UFO-tutkija eikä minulla ole vastauksia esittämiini kysymyksiin. Jotkut asiat voivat muuttua selkeämmiksi 2020 vaaleissa jos kandidaatit lisäävät väliin UFO-paljastuksen kampanjansa aiheeksi, niin kuin Hillary teki nöyrästi vuonna 2016. Ironista kyllä, jos Trump valitaan uudestaan, hän saattaa muuttua kauan odotetuksi ”Paljastus-presidentiksi”, jossa hänen avaruuslaivastonsa johtaa tietä ulkoavaruuteen!

Rich Scheck
Santa, Rosa, CA
May 6, 2019

Viitteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.