Pentagon antoi 1500 sivua dokumentteja The Sunille

PENTAGON on neljän vuoden väännön jälkeen  julkistanut 1,574 sivua oikean elämän salaisia kansioita, jotka liittyvät salamyhkäiseen UFO-ohjelmaan.

The Sun Online sai ensimmäisenä kopion kaikista ”tiedostoista, raporteista tai videoista” liittyen Advanced Aviation Threat Identification Programiin (AATIP) joulukuun 18, 2017.

Letter from the Defense Intelligence Agency confirming it is releasing 1,574 pages of filesCredit: DIA
Kirje Defense Intelligence Agencylta joka vahvistaa 1,574 sivun julkistamisen (kuva: DIA)

Me jätimme FOIA-tietopyynnön vain päiviä sen jälkeen, kun tieto salamyhkäisestä ohjelmasta tuli julki.

Nyt viimein yli neljän vuoden odottelun jälkeen Defense Intelligence Agency (DIA) on julkistanut yli 1500 dokumenttia.

Dokumenteissa on valtion tieteellisiä raportteja ja kirjeitä Pentagonille koskien UFO-ohjelmaa.

Dokumenttipino sisältää myös raportteja, joissa tutkitaan UFO-havaintojen biologisia vaikutuksia ihmisiin, esitetään paranormaalien ilmiöiden kokemusten luokittelu ja tutkitaan tieteiskirjallisuustyylistä teknologiaa.

US warship chased by two 'balls of light' UFOs that dodged anti-drone tech

DIA, puolustusministeriön vakoiluosasto, sanoi että ”joitain osuuksia” dokumenteista ”pitää jättää julkistamatta” johtuen yksityisyys- ja luottamuksellisuussyistä.

Mutta virasto lisää, ”DIA ei ole jättänyt julkaisematta mitään kohtuullisen eroteltavissa olevia kohtia dokumenteista, joita ei ole pakko salata”.

FOIA-dokumenttilastiin kuuluu raportteja DIA:n tekemistä tutkimuksista koskien UFO-havaintojen biologisia vaikutuksia.

Vaikutusten listassa on mm. palovammat, sydänongelmat, univaikeudet — ja omituisempiakin tapauksia kuten ”ilmeinen sieppaus” sekä ”selittämätön raskaus”.

Alien first contact 'could destroy religion and spark global chaos'

Raportissa huomautettiin, että usein nämä vammat liittyvät sähkömagneettiseen säteilyyn — ja he liittivät nämä ”voimanlähteiden energiaan”.

DIA:lle valmisteltu raportti varoittaa, että sellaiset kohteet voivat olla ”uhka Yhdysvaltain kansallisille intresseille”.

Ihmisiä on vammautunut  ”altistumisesta anomaalisille kulkuneuvoille, erityisesti ilmassa liikkuville, kun etäisyys niihin on ollut lyhyt”.

Raportti lisää, että tiedossa oli edelleen 42 lääketieteellistä tapausta ja 300 samanlaista ”julkistamatonta” tapausta, joissa ihmiset ovat vammautuneet ”anomaalisen” kohtaamisen seurauksena.

AATIP oli salamyhkäinen Pentagonin ohjelma, joka oli käynnissä vuosina 2007-2012. Ohjelmassa tutkittiin UFOja. Ohjelman paljasti vuonna 2017 tietovuotajaksi ryhtynyt entinen tiedustelu-upseeri Luis Elizondo, joka veti ohjelmaa.

Huikeat Yhdysvaltain armeijan henkilöstön videot selittämättömistä UFO-havainnoista — joita AATIP tutki — julkaistiin myös tuolloin ensi kertaa.

Ohjelman paljastukset olivat askel siihen suuntaan, jossa Yhdysvallat alkaa puhua UFOista avoimemmin — joita he nimittävät tunnistamattomiksi ilmailmiöiksi (UAP).

Ja ilmiö on muuttunut laitapuolenkulkijoiden sekoilusta vakavaksi tiedusteluhuoleksi, josta puhuvat niin lainsäätäjät, virkamiehet kuin entiset presidentit Barack Obama ja Bill Clinton.

Yhdessä dokumentissa oli raportti, jossa kerrotaan miten luokitella ”anomaalista käyttäytymistä” — kun kohdataan ”kummituksia, isojalkoja, henkiä, tonttuja ja muita myyttisiä/legendaarisia olentoja”: luokka ”AN3”.

UFOn näkeminen avaruusolentojen kanssa olisi luokka ”CE3”.

Poltergeistit, viljakuviot, spontaani tuleen syttyminen, avaruusolentojen sieppaukset ja muut paranormaalit ilmiöt luokiteltiin myös.

Kehittyneen teknologian kuten näkymättömyyden ja mielellä hallittavien robottien tutkimukset olivat myös mukana dokumenttipinossa.

Muihin haltuun saatuihin dokumentteihin kuului viestintä avaruusolentojen sivilisaation kanssa sekä suunnitelmat syväavaruuden tutkimiselle ja sinne siirtokunnan rakentamiselle.

US Senator Harry Reid was key to setting up AATIP

Amerikkalaissenaattori Harry Reid oli keskeinen henkilö AATIP:n perustamisessa (kuva: AP)

Letter from Senator Harry Reid stating that the findings of the programme demand "extraordinary protection"

Kirje senaattori Harry Reidiltä, jossa sanotaan että ohjelman tutkimustulokset vaativat ”epätavallista suojausta” (kuva: DIA)

 

Uudet dokumentit sisältävät kirjeitä senaattori Harry Reidilta — joka pyytää että projekti luokiteltaisiin huippusalaiseksi — sekä alihankkijadokumentteja.

Niissä näkyy miten Bigelow Aerospace Advanced Space Studiesille myönnettiin $12 miljoonan sopimus — ainoa alihankkija joka teki tarjouksen — tutkia ”kehittyneitä ilmailuaseiden uhkia nykyhetkestä 40 vuoden päähän tulevaisuuteen”.

Eräässä vuoden 2009 kirjeessä senaattori Reid kuvaa miten ohjelma oli jo identifioinut ”erittäin arkaluontoisia, epätavallia ilmailuteknologioita”, jotka vaativat ”epätavallista suojausta”.

Hänen pyyntönsä tehdä ohjelmasta ”erikoisluvalla rajattu” hylättiin.

Viime vuonna Pentagon julkisti sen pitkään odotetun raportin siitä mitä se tietää tunnistamattomista lentävistä esineistä, joita armeijan ilmatilassa on havaittu viimeisten parinkymmenen vuoden aikana.

Kansallisen tiedustelun johtajan verkkosivuilla julkaistu dokumentti tarkasteli 144:ää raporttia kohtaamisista ”tunnistamattomien ilmailmiöiden” kanssa.

Pentagon on avaamassa uudenlaista virastoa UFOja ja niiden alkuperää  tutkimaan, ja virasto yrittää ”saada haltuun tai hyödyntää” mystisiä aluksia saatuaan rahaa Yhdysvaltain senaatilta.

Tämän uuden viraston nimi on Poikkeamien valvonta- ja ratkaisuvirasto (Anomaly Surveillance and Resolution Office, ARSO).

Se tulee tutkimaan ovatko omituiset alukset, jotka ovat pörränneet Yhdysvaltain armeijan ympärillä, tuntematonta teknologiaa Venäjältä tai Kiinalta, vai ovatko ne mahdollisesti jotain vieläkin hämärämpää.

The files were released by the Defense Intelligence Agency - the spy arm of the Department of Defense

 

Puolustustiedusteluvirasto (Defense Intelligence Agency) julkaisi tiedot

 

Artikkelin julkaissut The Sun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.