Satunnaisille ihmisille lähetetty postikortteja, joissa lukee ’Ne tulee’

Useat henkilöt USA:ssa, Kanadassa ja Euroopassa ovat saaneet omituisia postikortteja postiin.  Korteissa lukee “Ne tulee” (“They’re coming”), omituisten symbolien ja numeroiden kera.

Yhdessä merkkien joukossa näyttää olevan puhelinnumero ja postinumero Roswelliin, New Mexicoon. 30 sekunnin omituisen suhinan ja naksahdusten jälkeen pääsee puhelinyhteyteen. Joka kerta soitettaessa äänet ovat samoja.

Ihmiset keskustelevat tästä aiheesta Redditissä vakavaan sävyyn, ja jokainen tarjoaa oman näkökantansa.

Erään Reddit-käyttäjän mukaan:

Kun soitin numeroon tänään, ääni oli muuttunut, joku puhui siellä ääneen. “Jotain omituista tapahtuu”, ääni sanoo tällä hetkellä.

Tietääkö kukaan mitä tämä on?

Ilmiöstä on useita hypoteeseja.

Joidenkin mielestä valtiot valmistelevat meitä avaruusolentojen paljastamiseen, mutta kuitenkin pitää muistuttaa että he aikovat paljastaa kesäkuussa useita tietoja.

Toiset uskovat, että valtion valmistelevat false flagia, feikattua avaruusolentojen hyökkäystä, meidän pelottelemiseksi, meidän kaikkien tuomiseksi yhteen. Globaali resetti on massiivinen maailmanlaajuinen strategia.

Toiset sanovat, että kyseessä on pelkkä markkinointitemppu. Kuitenkin, miksi sanoisin kymmenille tuhansille ihmisille usealla mantereella että firma aloittaa toimintansa, ilman että kertoisin firman nimeä tai paikkaa?

Katso allaoleva video, missä on myös ääninauhoite puhelinsoitosta.

VIDEO:

 

Artikkelin julkaissut Ancient Files

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.