Se on tulossa: Shokeeraava väite maapallon ulkopuolisesta elämästä

USA:n hallitus saattaa pian myöntää että se on salaa pitänyt meiltä piilossa todistusaineistoa avaruusolentojen vierailusta maapallolla viimeisen 70 vuoden ajan.

The Paradigm Research Group (PRG), joka kampanjoi lopettaakseen ”totuussaarron” globaalilta maailmalta, uskoo että pian ei hallitusten sisäpiiriläisillä ole paluuta vanhaan.

Steve Bassett, ryhmän johtaja, on ainoa rekisteröity lobbari USA:ssa UFO-paljastukseen liittyvässä asiassa.

Hän on vakuuttunut, että shokeeraava totuus on pidetty poissa kansalta vuoden 1947 Roswellin UFO-törmäyksestä asti sillä verukkeella, että pelätään mitä se aiheuttaisi uskonnoille ja lakijärjestelmälle.

Bassett kampanjoi nyt sen puolesta että painostettaisiin Valkoista taloa muuttamaan mieltään ja myöntämään ”kyllä, me olemme petkuttaneet teitä viimeiset 70 vuotta.”

Hän on aloittanut totuussaarron lopettamiseksi varainkeruun End The Truth Embargo -kampanjallaan gofundme.comissa.

Bassett sanoo sivulla:

”Tämä varainkeruuponnistus on palvelus jokaisen valtion jokaiselle kansalaiselle, joka nyt on sitä mieltä että maailman ei enää tulisi odottaa hetkeäkään varmistumisesta siitä että me emme ole yksin tässä universumissa.

”70 vuoden ajan hallitukset ovat pantanneet tätä totuutta.

”20 vuoden aikana kun olemme aihetta käsitelleet, tiedän että tämä saarto voidaan lopettaa, teidän avullanne.”

Hän sanoo rahojen tulevan käytetyksi pysyvän toimiston perustamiseen Washington DC:n PRG:lle jotta ”pidetään yllä painetta median suuntaan UFO-paljastukseen liittyvässä politiikassa mukana olemiseksi koko vuoden 2017.”

Bassett sanoi rahojen mahdollistavan PRG:lle myös ”Etsiä ammattimaisia puhujia pitämään esityksiä, luomaan yhteyksiä muihin Euroopan maihin, kehittämään paljastusliikkeen käyttämää videomediaa, rakentaa Exopolitics World Networkia sekä USA:n verkosto ja konsolidoida, suunnitella uudelleen ja päivittää PRG:n monet verkkosivut sekä Facebook-sivut.”

PRG sai paljon mediajulkisuutta kun CBS:n 60 Minutes haastatteli Robert Bigelowia, avaruusinsinöörimiljardööriä. Hän huomionarvoisesti paljasti uskovansa, että ”On ollut ja on edelleen läsnäolo, maapallon ulkopuolisten olentojen läsnäolo”.

Bassett sanoi: ”Hän puhui totta valtaapitäville. Hän sanoi yksiselitteisesti että ihmisrotu on tekemisissä maapallon ulkopuolisen presenssin kanssa. Kun häneltä kysyttiin mitä ihmiset saattaisivat olla tästä mieltä, hän vastasi ”En välitä paskaakaan.”

”PRG tervehtii Bigelowia ja kysyy ’Kuka lähtee messiin?'”

”Tämä rahoituskampanja varmistaa sen että PRG voi sopeutua uusiin strategioihin ja lopulta tuoda Valkoiseen talon sekä Pentagonin mukaan neuvottelupöytiin työskentelemään tarpeellisen ymmärryksen rakentamiseksi, mikä sallii UFO-paljastuksen tapahtua.”

Rahoituskampanja toteutetaan yhdessä Coast to Coast AM:n George Nooryn kanssa. Coast to Coast AM on viimeisen 25 vuoden ajan tarjonnut alustan tutkijoille, aktivisteille, kontaktihenkilöille ja muille UFO-silminnäkijöille.

Tähän mennessä rahaa on kertynyt vähän päälle $6600 dollaria 50 tuhannen tavoitteesta.

Skeptikot väittävät että Bassett ja Greer ovat yksinkertaisesti salaliittoteoreetikkoja, jotka ovat menneet tämän kanssa metsään.

Astrofyysikko Neil DeGrasse-Tyson on sivuuttanut koko UFO/avaruusolentototuudenetsijöiden yhteisön jonain jolla ei ole uskottavia todisteita.

Ihmiset kuten DeGrasse-Tyson uskovat, että kuka tahansa joka antaa omastaan kampanjan hyväksi heittää rahansa hukkaan, sillä ei ole mitään mitä paljastaa kun avaruusolennot eivät ole käyneet täällä.

 

Artikkelin julkaissut Sunday Express

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.