Sisäpiiriläisen raju väite: Ihmiset ovat olleet Marsissa 70-luvulta lähtien

Salaisen avaruusohjelman sisäpiiriläinen väittää ihmisten matkanneen Marsiin jo vuosikymmeniä.

Mielenkiintoista kyllä, monet entisent NASAn työntekijät ja armeijan upseerit ovat astuneet esiin puhumaan salaisesta avaruusohjelmasta ja teknologiasta joka ylittää kaiken sen minkä me kuvittelemme tietävän olevan mahdollista.

”On olemassa salainen hallitus jolla on omat ilmavoimat, oma laivasto, oma varainhankintansa, ja kyky ajaa omia intressejään kansallisten intressien ohi, vapaana kaikista valvovista silmistä ja vapaa laista itsestään.” — Senaattori Daniel K. Inouye

Mars on numero yksi paikka aurinkokunnassamme minne todella haluamme mennä.

Jokin aika sitten 67. vuosittaisessa astronauttikongressissa Guadalajarassa, Meksikossa, Elon Musk, Tesla Motorsin ja SpaceX:n johtaja, ilmoitti että ihmiset aikovat Marsiin matkaamisen lisäksi myös perustaa sinne siirtokunnan jossa asua lähitulevaisuudessa.

Kuitenkin, tämä ei ole mitään uutta salaisen avaruusohjelman sisäpiiriläiselle Corey Goodelle joka julkaisi lauselman missä kuvattiin ihmisten toimia Marsissa. Hän sanoi että ihmiskunta on ollut punaisen planeetan pinnalla jo pitkään.

Omituista kyllä, hän ei ole ensimmäinen tai ainoa joka niin on sanonut.

Monet ovat esittäneet, että nämä ’väitteet’ eivät ole mitään uutta, ja että on olemassa dokumentteja (WikiLeaks) jotka puhuvat jo jonkun aikaa tapahtuneen ihmisten ja avaruusolentojen yhteistyön puolesta.

Lausunnossaan Corey Goode kirjoitti:

“Marsissa ensimmäisenä vierailivat saksalaiset niinkin aikaisin kuin 1930-luvulla, mutta 70-luvulla Amerikan avaruusohjelmat aktiivisesti tutkivat Marsia ja muita planeettoja tukikohtien perustamisen varalle.

“Vuonna 1980 USA:n salainen avaruusohjelma muuttui Solar Wardeniksi. Solar Wardenin alaisuudessa kehitys edistyi laajalti ja Marsiin sekä muille planeetoille perustettiin siirtokuntia. Goode jatkaa, “Marsin tukikohdat on rakennettu pinnan alle.”

Eikö tuo kuulosta hullulta? No, hän ei ole ainoa joka on niin sanonut, ja jos me tarkastelemme Hawaiin osavaltion senaattorin Daniel K. Inouyen lausuntoa, me tajuamme sen miten perustavanlaatuinen aihe on kyseessä.

“On olemassa varjohallitus omilla ilmavoimillaan, omalla laivastollaan, omalla rahoitusmekanismillaan, ja sen omalla kyvyllä tavoitella sen omia ideoita kansallisesta edusta, täysin ilman minkäänlaista valvontaa tai ohjausta, ja irrallaan laista itsestään.” (Lähde)

Hauskaa tässä on, että usean lausunnon mukaan ihmisillä on ollut teknologia matkata avaruudessa jo pitkään:

“Laivaston urani aikana me havaitsimme, että saksalaiset olivat keksineet avaruusteknologian 1900-luvun alussa.” — William Tompkins

Ylläoleva Tompkinsin lainaus on yhdenmukainen Corey Gooden kommenttien kanssa, joita monet ovat pitäneet ’hulluina’.

Tompkinsin mukaan on olemassa salaisia dokumentteja, jotka todistavat saksalaisten avaruusmatkailun teknologiasta. Tompkins jopa väittää, että hän on työskennellyt äärimmäisen salaisissa think tankeissa, jotka ovat suunnitelleet aseita ilmailualan yrityksille.

Gooden lisäksi entinen NASAn työntekijä väittää, että yli 20 vuotta sitten Marsiin on tehny miehitettyjä avaruuslentoja.

Coast to Coast AM:n haastattelussa nainen nimeltään ‘Jackie’ puhui ihmisistä Marsissa, jotain josta on puhuttu muiden väitettyjen NASAn työntekijöiden parissa jo vuosia; ‘‘…Sitten näin kaksi miestä avaruuspuvuissa — ei niissä jäykän isoissa puvuissa, joita me normaalisti käytämme, mutta ne kuitenkin näyttivät suojaavan. Ne tulivat horisontista kävellen Viking Explorerille…’’

Ylläolevan lisäksi entinen rannikkojääkäri väittää jopa TYÖSKENNELLEENSÄ Marsissa. Eläköitynyt upseeri tunnetaan nimellä Captain Kaye (pseudonyymi), ja hän sanoi että ihmiset ovat päässeet Marsiin menneisyydessä, meillä on salainen avaruusohjelma ja kuljetusalus joka toimii avaruudessa.

Entisen rannikkojääkärin mukaan hän oli komennuksella punaisella planeetalla vuosia, ja hänen tehtävänään oli suojella viittä ihmisten siirtokuntaa Marsin alkuperäiseltä elämältä. Captain Kayen mukaan hän eli Marsissa vuosia, ja lisäksi hän on palvellut jättiläismäisellä avaruuskuljetusaluksella kolme vuotta.

Ylläolevan lausunnon vertaaminen senaattori Daniel K. Inouyen sanomisiin panee miettimään onko tämä kaikki mahdollista.

Jokin aika sitten julkaistu lehdistötiedote kertoo meille enemmän näistä salaisista ohjelmista Marsissa.

Richardson, Texas, lokakuu 13, 2016 — Tiistaina 11. lokakuuta presidentti Barack Obama kirjoitti kolumnin cnn.comiin ja ilmoitti USA:n kansalaisille, että:

“Amerikka on asettanut uuden tavoitteen lähettää ihmisen Marsiin vuoteen 2030 mennessä… me teemme sen todella ennen ketään muuta.”

Ongelma tässä on, että marraskuussa 2015 videohaastattelussa gaia.comin kanssa Corey Goode salaisesta avaruusohjelmasta sanoi:

“Marsissa on jo ihmisiä ja siellä on jo siirtokunta.”

Joulukuussa 1986 Goode rekrytoitiin salaiseen avaruusohjelmaan — UNSAP:n (Un-Acknowledged Special Access Programs, epävirallinen erikoisohjelma) Project Solar Wardenin alaisuudessa. Hänet sijoitettiin tutkimusalukseen avaruuteen tutkimaan aurinkokuntaa joulukuusta 1986 joulukuuhun 2007.

Presidentti Obama ja USA:n hallitus pääsivät kovien tekijöiden listalle täynnä yksityisen sektorin visionäärejä, kuten Boeingin toimitusjohtaja Dennis Muilenburg ja Elon Musk (SpaceX), heidän kilpaillessaan avaruudesta.

Lokakuun neljäntenä Bloomberg Technologyssa Muilenburg sanoo:

“Minun yritykseni lähettää ensimmäiset ihmiset Marsiin, ei Muskin. Olen vakuuttunut, että ensimmäinen henkilö, joka astuu Marsiin, saapuu sinne Boeingin raketilla.”

Lähdeviitteet: http://www.ancient-code.com; http://spherebeingalliance.com; http://www.gaia.com; kuva boeing.com

  Artikkelin julkaissut Humans Are Free

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.