Steve Quayle: Jotain on tapahtumassa Etelänapamantereella

Kirjailija Steve Quayle kamppailee aiheesta “Musta fysiikka on tohtoritason tavoittamattomissa, ja me näemme tämän CERNin tapauksesta.”

Se mikä on niin kriittistä ihmisten ymmärtää on, kun yhä enemmän aktiviteettia CERNissä on tapahtumassa, että siellä tapahtuvat okkultiset rituaalit ovat niin ilmiselviä että niitä ei voi sivuuttaa enää minkään foliohatun hörhöilynä.

Koordinaatit: 69°19’57.71″S 158°52’28.99″E

 

Quayle sanoo: Useat eivät ymmärrä että jotain tapahtuu ja Etelänapamanner on kriittinen.

Kolmannen valtakunnan kehittyneestä teknologiasta johtuen he menivät niinsanostusti jään alle, ja ajautuivat kontaktiin älykkäiden olentojen kanssa, olentojen joihin  Wernher von Braun ja muut ovat viitanneet monia kertoja ennen kuolemaansa.

Joten kaikki tämä on kiinni todisteista. Kun todisteet kerätään yhteen, viesti on tämä: Jokin ajatteleva olento tai olentojen ryhmä on haudattu Etelänapamantereen alle.

Miksi maailman johtajat vierailevat Etelänapamantereella? Periaatteessa siksi koska tämä ryhmä antaa ohjeita uskonnollisille ja poliittisille johtajille!

Greg Hunter keskustelee Steve Quaylen kanssa, joka on kirjoittanut kirjan Empire Beneath the Ice. Maailman historia ei ole se minkä sen sanotaan olevan.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.