Tämä toimittaja kyselee presidenttiehdokkailta UFOista

Daymond Steer, New Hampshiren paikallislehden toimittaja kyselee poliitikoilta ja presidenttiehdokkailta UFOista, ja se on parasta hetkeen.

Pitämällä epämuodollisia videoituja kyselytilaisuuksia Conway Daily Sun on saanut tilaisuuden haastatella useita presidentiksi kaipailevia. New Hampshiren esivaalit pidettiin helmikuun 11. päivänä, ja tämä osavaltio on keskeisessä asemassa demokraattikandidaattien sijoittumisessa. Haastattelut kestivät noin tunnin, ja Steer, joka yleensä käsittelee politiikkaa ja rikollisuutta, odottaa viime hetkeen nostaakseen ison kissan pöydälle: UFOt.

“Olen aina ollut kiinnostunut UFOista”, Steer kertoi Motherboardin haastattelussa. “Ensimmäisen kerran kun kysyin kysymyksen vuonna 2008 esivaalikierroksella työskentelin edustajiston lehdistölle. Hillary Clinton tuli lehdistön toimitukseen päätoimituskokoukseen ja kysymys hyppäsi jostain mieleeni. Ehkäpä hän tietäisi jotain UFOista kun kerran on entinen maan Ensimmäinen Nainen.”

Steer löi läpi vuonna 2016 kun hän kysyi Hillarylta jälleen UFOista. Clinton kertoi Conway Daily Sunille, ”Minä selvitän tämän perin juuria myöten. Mielestäni meidän luonamme on jo [vierailtu]. Me emme voi sanoa varmaksi.”

“Rehellisesti mieluummin olisin jättänyt kysymyksen kysymättä vuonna 2016, mutta sitten David Fravorin juttu tuli joulukuussa 2017. Frevor osoittautui newhampshirelaiseksi. Kun tajusin tuon, se tuntui lähes koko universumin antamalta luvalta jatkaa kyselemistä UFOista”, Steer vitailsee.

Fravor, entinen laivaston pilotti, raportoi kohtaamisen toisen pilotin kanssa Tic-Tacin muotoisen kappaleen kanssa marraskuussa 2004 Kalifornian rannikolla. Hänen todistuksensa sekä muut Pentagonin informaatiot koskien salaista UFO-ohjelmaa levisivät internetissä 2017 vuoden lopulla.

Vaikka Joe Biden ja Elizabeth Warren välttelivät Steerin ufologista kysymystä, toiset kandidaatit kertoivat mielipiteensä asiassa.

Noin 42 minutin kohdalla Bernie Sanders huudahti reporttereille “Eipäs nyt hypitä johtopäätöksiin!” kun häneltä kysyttiin UFO-mysteeristä ja siitä oliko Nimitzin esineellä käytössään ympäristöystävällisen energian teknologiaa. Vaikka Sanders sanoi vitsaillen, että “hänen vaimonsa ei antaisi koskaan anteeksi” hänelle jos hän ei syventyisi UFO-kysymykseen, hän sanoi että Nimitzin tapausta pitäisi harkita “mikäli se on totta”.

Pormestari Pete Buttigieg vastasi samoihin kysymyksiin sanomalla, että “omituisia asioita tapahtuu tuolla” ja vaikka hän myöntää, että elämää todennäköisesti onkin olemassa muualla universumissa, hän ei ole nähnyt kovia todisteita siitä, että Maassa olisi vierailtu.

“Asioista kiinnostuneena lajina [meidän] tulisi aina tarkastella sitä mitä ympärillämme tapahtuu”, Buttigieg filosofsesti kommentoi videon loppupuolella. “Kuvittelemattoman omituisia asioita on tapahtunut Amerikan ja maailman historiassa, ja meidän ei tulisi koskaan epäonnistua tarkastelemaan sitä mitä ympärillämme tapahtuu.”

Amy Klobuchar, kun häneltä kysyttiin Nimitzin Tic-Taceista, esitti että “Olen lukenut joitain artikkeleja siitä. Ja tiedätkö, mielestäni me emme tiedä tarpeeksi… Ja mielestäni eräs asia jonka presidentti voisi tehdä on tutkia sitä. Mitä tiede sanoo? Mitä sotavoimat sanovat? Mielenkiintoinen osa tuota vastausta on, että jotkut näistä havainnoista ovat todella vanhoja. Joten miksi ei voitaisi selvittää sitä kansan puolesta niin, että toimittajat kuten sinä, jotka yrittävät päädä käsiksi totuuteen, voisivat nähdä totuuden?”

Republikaanikandidaatti William Weld huomautti, että hän uskoo Maan ulkopuolista elämää olevan ja että se on mahdollisesti “paljon älykkäämpää.”

“Mielestäni kaikkein kiinnostavimmat vastaukset tulivat (demokraattien) Michael Bennetiltä ja (entiseltä Massachusettsin kuvernööriltä) Deval Patrickilta”, Steer kerto Motherboardille. “Tähän kysymykseen ei olemassa oikeaa tai väärää vastausta. Mielestäni se auttaa paljastamaan hieman kandidaattien persoonallisuudesta koska tämä ei ole jotain mitä tyypillisesti kysytään.

”Minusta tuntuu kuin UFOt voisivat olla eräs aikamme suurimmista uutisaiheista ja haluan osani tästä.”

Bennet myönsi, että hän lukee uutisia UFOista ja tiesi jotain aiheesta. “Hän antoi vakavan vastauksen, mutta myös painotti sitä että hänen tuli olla iloinen siitä mitä hän sanoi johtuen hänen roolistaan tiedustelukomiteassa. Hänen lausuntonsa oli, että ‘Meidän miehemme näkevät tunnistamattomia juttuja’, joka tuntuu tärkeältä ja sen pitäis nostattaa kulmakarvoja”, Steer sanoi.

Patrick, joka on ollut töissä United Airlinesilla, paljasti toimittajille että hän on puhunut monien pilottien kanssa, jotka ovat tehneet havaintoja omituisista näkemistään asioista taivaalla.

Vaikka valtavirtaisempi UFO-raportointi jatkuu internetin ja kaapeliuutiskanavien parissa, UFO-yhteisö on kaukana yhtenäisestä poliittisesta voimasta. Mitään dataa ei ole olemassa, joka selvästi näyttäisi millä puolen aitaa UFO-porukat ovat. Politiikka on epäilemättä mukana monissa ufologian piireissä, ja monet oikeiston salalittoteoreetikot, jotka kannattavat sekä UFOja että QAnonia, pitävät presidentti Donald Trumpia jonkin sortin messiaanisena hahmona, joka on valmiina pelastamaan Amerikan useilta eri pahuuden akseleilta. Tämä liitettynä omituisiin salaliittoihin muinaisista astronauteista ja vaihtoehtoisesta historiasta, mitä monet neonatsiryhmät harrastavat, kertovat joidenkin UFO-ryhmittymien selvästä poliittisesta, ja monesti myös rotukysymykseen liittyvästä, kannasta.

Steerille hänen kysymyksensä liittyvät vähemmän politiikkaan ja enemmän omituisiin ja legitiimeiltä vaikuttaviin mahdollisuuksiin siitä, että UFOt oikeasti painavat vaakakupissa.

“En koskaan ole nähnyt UFOa tai avaruusolentoa”, Steer sanoo. “UFOt ovat aina kiehtoneet minua ja johtuen Nimitzin tapauksen paljastuksista, minusta tuntuu kuin UFOt voisivat olla eräs aikamme suurimmista uutisaiheista ja haluan osani tästä.”

Artikkelin julkaissut VICE US

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.