Tarina naisesta joka väitti käyneensä Marsissa ja puhuneen avaruusolennoille 1894

PubMedissa julkaistu tarina kertoo:

“Tulokset viittaavat siihen, että tietyt meediot voivat poikkeavasti vastaanottaa tarkkaa tietoa kuolleilta yksilöiltä. Tutkimuksen koesuunnittelu tehokkaasti eliminoi perinteiset mekanismit, sekä telepatian, selityksenä informaation vastaanottamiselle, mutta tulokset eivät erota vaihtoehtoja paranormaaleista hypoteeseista, kuten tietoisuuden selviäminen kuoleman jälkeen ja super-psi (tai super-ESP; informaation noutaminen psyykkisten kanavien tai kvanttikentän kautta).”

Voit lukea koko tutkimuksen täällä.

Kyllä, vuosikymmenten, ja jopa tuhansien vuosien, aikana intellektuaalit ovat olleet kiinnostuneet niistä jotka ovat väittäneet, tai joiden muut ovat havainneet, omaavan ”yliluonnollisia” kykyjä joita ei voida selittää nykyisellä tieteellisellä tiedolla.

Se että emme voi selittää sitä ei tarkoita että se ei ole totta, ja tutkimukset kuten tämä ovat näyttäneet, että on olemassa monia ihmisiä planeetallamme jotka osaavat tehdä jonkin uskomattoman asian joka täysin uhmaa logiikkaa ja järkeä.

Siksi usein me näemme niin raa’an vasteen sille, koska se on ristiriidassa kaiken sen kanssa mitä ihmiset uskovat että on mahdollista saavuttaa.

Se on jotain jota on väitetty tehdyn tuhansia vuosia. Olipa kyseessä sitten muinaisuuden oraakkelit, muinaisten tekstien kuvaamat joogit superihmisen kyvyillä tai nykyajan meediot, tuntuu siltä että jotain tässä on nyt tapahtumassa, joka on selvää siitä miten paljon tutkimuksia ja kuinka moni ”intellektuelli” ja ”tutkija” sitä edelleen tutkii ja jonka oikeellisuutta he puolustavat.

Tämänkaltaisten asioiden tuloksena on kuitenkin yleensä täydellinen harhakuvitelma.

Voit löytää aiheesta lisää tutkimuksia täältä.

Nainen joka kävi Marsissa

Helene Smith oli 1800-luvun ranskalainen meedio. Hänet tunnetaan automaattikirjoituksen popularisoinnista. Automaattikirjoituksessa kirjoitetaan tietoa paperille transsinkaltaisessa tilassa, ja se tehdään alitajuisesti.

1950- ja 1960-luvuilta nykypäivään asti ufologian ala on täynnä kaikenlaisia oletettuja maapallon ulkopuolisia kontakteja, jotka yleensä vastaanottavat informaationsa samalla tavoin. Nämä ihmiset ovat varsin suosittuja ja ovat saaneet paljon vakavaakin huomiota vuosikymmenien saatossa, ja osa siitä mitä he ovat sanoneet on terävästi korreloinut sen kanssa mitä nykypäivänä tapahtuu.

Vuonna 1954 George King oli myös yksi niistä jotka olivat saaneet yhteyden Maapallon ulkopuoliseen älyyn Marsista, ja oletettuun planeettainväliseen liittoon.

Jos pidät tätä mahdottomana kun otetaan huomioon se mitä me tiedämme noista planeetoista, osoittautuu että me emme tiedä niistä niin paljoa mitä luulemme tietävämme. Esimerkiksi, Mars ei ole kuiva planeetta jonka me sen olemme joskus luulleet olevan. NASAn tiedemiehet viimeaikoina pitivät aiheesta lehdistötilaisuuden ja paljastivat joitain mielenkiintoisia faktoja elämästä Marsissa.

Tässä on artikkeli jossa NASAn kolme tiedemiestä puhuvat elämästä Marsissa, mikä viittaa osiin niistä omituisista asioista jotka ovat käynnissä tällä hetkellä.

Tässä on toinen joka käy yksityiskohtaisesti läpi elämää Maan ulkopuolella, esimerkiksi Saturnuksen renkailla.

Hän myös kommentoi sitä miten avaruusolentojen liitot ovat huolestuneita ydinaseistamme. Vuosikymmenet myöhemmin meillä on dokumentteja ja virallisia todistuksia korkea-arvoisilta tiedusteluviranomaisilta, että nämä tapahtumat ovat oikeasti tapahtuneet sotilastukikohdissa.

Haastattelu saatavilla tästä linkistä.

Mitä Heleneen tulee, hänen kontaktinsa nimi oli Leopold, ja Helene tuli kuuluisaksi kun psykologian proffa Genevan yliopistosta, Theodor Flournoy, julkaisi kirjan “Des Indes a la planete Mars.” Kirjassa käytiin läpi hänen kokemuksensa.

Useat lingvistit myös tuotiin kirjan pariin kääntämään sanoja joita hänen läpi kanavoitiin, sillä ne tuntuivat olevan usean eri kielen sekoitusta, eikä sitä ollut kaikkein helpoin ymmärtää.

Hän kirjoitti marsilaisten puhetta paperille ja käänsi sen ranskaksi kun hän meni transsitilaan.

Kirjassa oli myös hänen maalauksiaan Marsin maisemista ja kuvauksia hänen ”kokemuksistaan” Marsissa, humanoidiolennoista ja tietyistä sosiaalisista tavoista, heidän kodeistaan jne.

Alla on toinen mielenkiintoinen artikkeli menneestä elämästä Marsissa:

Venäläinen indigo-lapsi muistaa edellisen elämänsä Marsissa

Alla on muutamiea Helenin piirrustuksia hänen näyistään.

Asiaa kannattaa tarkastella myös skeptisemmin. Mitä enemmän tutkimusta on Marsista, kontaktihenkilöistä ja kanavoitsijoista tehty, ei ole tavatonta löytää useita johdonmukaisuuksia jotka tulevat kanavan automaattikirjoituksen läpi.

”Mitä mieltä olen hallituksen salailusta?… Hallituksen salailu on pahaa joka on joskus tarpeellista, mutta mielestäni on hyvä asia että tämä salailu Marsin suhteen on loppumassa, ja toivottavasti jossain kohtaa meillä voi olla suora keskustelu siitä mitä siellä tapahtuu nyt eikä siitä mitä siellä tapahtui 250 miljoonaa vuotta sitten.” – John Brandenburg, Clementinen kuutehtävän apulaisjohtaja. Lausuttu Secret Space Program -konferenssissa. Voit katsoa koko luennon täältä.

Nämä ovat joitain niistä kirjaimista ja kommunikaatioista joita hän käänsi ranskaksi.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.