Tietovuotaja: Massiivisia aluksia piilottelee Kuun takana

vaHallituksen ilmiantaja totesi jokin aika sitten, että viranomaiset ovat ymmällään siitä, miksi lukuisat avaruusalukset ovat telakoituneet kuun vastakkaiselle puolelle.

Tohtori Eric Norton, joka on ollut NSA:n ja NASA:n ulkopuolinen konsultti viimeiset 12 vuotta, palkattiin seuraamaan erilaisia kohteita avaruudessa, kuten meteoreja, komeettoja jne., mutta viime aikoina hän on seurannut useita tunnistamattomia lentokoneita, jotka olivat matkalla kohti Maata.

Tammikuun 22. päivänä 2012 tohtori Norton kutsuttiin MacDonaldin observatorioon Teksasiin ja hän näki “massiivisia, kolmiulotteisia mustia rakenteita avaruudessa, jotka etenivät suorassa linjassa kohti maapalloa. Kohde näytti säteilevän jonkinlaista voimakenttää, joka esti avaruushiukkasia koskettamasta niiden pintaa, melkein kuten magneettikenttä maapallon ympärillä. Kohteet olivat niin lähellä, että pystyimme teleskooppiemme avulla näkemään niiden rakenteelliset piirteet hyvin yksityiskohtaisesti. Ne olivat muodoltaan kolmiulotteisia L-kirjaimen muotoisia aluksia. Tammikuuhun 2013 mennessä kohteet oli jäljitetty noin 200 000 mailin päähän Mars-planeetan ohi. Kun ne olivat saavuttaneet tämän pisteen, esine katosi lähes hetkessä teleskooppiemme linsseistä, aivan kuin ne olisivat aktivoineet jonkinlaisen näkymättömyyssuojan kytkintä painamalla. Tiesin, että valtion ylemmät tahot olivat huolissaan näistä asioista, koska olin salaisen palvelun agenttien jatkuvassa ympärivuorokautisessa vartioinnissa. Lähes koko vuoden 2013 ajan katselimme taivasta epäuskoisina. Emme tienneet, mitä oli tekeillä tai missä nämä oliot olivat. Laskelmieni mukaan nämä oliot olisivat olleet jo niin lähellä meitä, että meillä ei olisi ollut mitään ongelmaa nähdä niitä yötaivaalla, jos ne olisivat pysyneet näkyvissä meille. Emme tienneet, olivatko ne yhä tulossa vai olivatko ne poistuneet aurinkokunnasta.

Tohtori Norton lähetettiin kotiin ja hän odotti tarvittaessa lisämääräystä, mutta hän ei ollut kuullut tilanteesta mitään muuta noin 6 kuukauteen. Hallituksen toiminnan lopettamisen ja lukuisten avaruuden seurantaohjelmien lopettamisen aiheuttaman hälyn jälkeen tohtori Norton soitti lopulta läheiselle ystävälleen, jonka kanssa hän työskenteli luottamuksellisesti, ja tämä kertoi Nortonille, että ”esineet olivat ilmestyneet uudelleen ja sijoittuneet uudelleen kuun taakse” ympyränmuotoiseen linjaukseen, jonka ansiosta ne saattoivat telakoitua Kuun takapuolelle pysyäkseen näkymättömissä taivastarkkailijoille.

Norton lisäsi, että kaikkien avaruusseurantaohjelmien pimentäminen oli olennaisen tärkeää, jotta tapahtumat pysyivät salassa.”

“Emme tiedä, mitä he ovat, mitä he tekevät tai mitä he aikovat tehdä. Tiedämme, että Maan painovoimakentässä ja painovoimakentässä, joka yhdistää Kuun ja Maan, on jo tapahtunut vaihteluita.”

Tohtori Nortonin mukaan, jos tämä tieto paljastuisi massoille, se aiheuttaisi kaikkien uskontojen hajoamisen sekä ”yhteiskunnan hajoamisen”.

 

Artikkelin julkaissut in5d.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.