Todisteet siitä että ruumiinavausvideo on aito!

Päivämäärä: heinäkuu 1947

Ruumis noudettu Roswellista, New Mexicon UFO-syöksystä.

Ruumiinavauksen sijainti: Wright-Pattersonin ilmatukikohta, Ohio, USA

Britanniassa on muusikko, joka väittää luoneensa tämän videon, mutta minä sanon että hän valehtelee, koska amerikkalaisten CIA maksoi hänelle jotta hän ottaisi kunnian itselleen ja levittäisi disinformaatiota niin, ettei kansa enää uskoisi siihen että video on aito.

Brittiläinen muusikko Ray Santilli sai CIA:lta tai MI5:lta rahaa jotta hän saisi kansan uskomaan, että video on feikki eikä oikeaa kuvamateriaalia Roswellin UFO-törmäyksestä. Panen maineeni peliin väitteen puolesta! Esimerkiksi CIA:lla on ollut ohjelma, joka alkoi 1950-luvulla, jossa käytettiin rahaa disinformaation levittämiseen ja kansan mielipiteenmuokkaukseen. Ohjelman nimi oli Project Bluebird.

Vuosien ajan tämä raakavideo on kiertänyt netissä ja monet ovat yrittäneet väittää sitä väärennökseksi, mutta minä sanon teille… ihmiskunnan historiassa ei ole koskaan ollut todellisempaa videota avaruusolennosta kuin tämä. Tämä video on 22 minuuttia 47 sekuntia puhdasta, peukaloimatonta raakakuvaa.

Antakaa kun selitän miksi tämä on 100%:sesti todellinen:

1. Tämä video on kuvattu vuonna 1947, eikä feikkejä ole tehty ennen vuotta 2008 jolloin Youtube aloitti videoiden monetisaation ja ihmiset tajusivat, että he voivat tehdä rahaa videon katselukerroilla.

2. Analysoin videon laadun, saturaation ja kontrastin ja tulin siihen tulokseen, että se on 1940-luvulta. Päättelin tämän katsottuani 10 eri elokuvaa vuodelta 1947, kuten Gentlemans Agreement, A Double Life, Mourning Becomes Electra and Miracle and 34th Street ja monta muuta. Kaikki oli tehty vuonna 1947 ja elokuvan selkeys, mustavalkokontrasti, eloisuus ja kirkkaus sopivat ruumiinavausvideoon.

3. Tekniikka, jolla lääkärit tekevät ruumiinavauksen sopii tasan siihen miten sellainen tehtiin 1940-luvulla.

4. Ruumiinaausvideo näyttää yksityiskohtaisesti sisäelimiä, verta ja luita, joita mitään video ei näyttänyt ennen 1970-lukua.

5. Videolla nähdään ruumiinavauksen lisäksi aitoja metallinpaloja Area 51:n törmäyspaikalta lääkärien käsissä, joista näkyy yksityiskohtana avaruusolentojen kirjoitussymboleita! (kohdassa 16:58 – 19:43).

6: Kohdassa 18:29 me näemme metallipalkin, joka on tuotu Roswellin törmäyspaikalta. Sen pääty on murtunut, särmikäs ja se näyttää siltä kuin se olisi murtunut paineesta. Tämän kaltainen yksityiskohta olisi näkyvillä vain oikeassa kuvamateriaalissa. Feikki tuskin olisi mennyt tällaisiin yksityiskohtiin.

7. UFOn käsiohjaimet nähdään myös kohdassa 18:08. Voit nähdä, että ohjauslaite oli pelkkä käden muoto, joka on koverrettu metalliin, johon avaruusolento asettaa oman kuusisormisen kätensä. He ohjasivat näin alustaan. He koskettivat aluksen metallia ja ohjasivat alusta telepaattisesti. Kaikki tietokoneet olivat rakennettu materiaaliin itseensä. Ei mitään nanoteknologiaa, vaan paljon pienempää ja miljardien vuosien innovaation tulosta. Huomaa myös, että mies asettaa sen pöydälle. Se näyttää uskomattoman kevyeltä, sellaiselta jonka vain avaruusolento kykenee kehittämään. Käden muotoiset painaumat mahdollistavat puhtaamman yhteyden alukseen.

8. Paperimerkinnät UFOn metallipalasissa. Yhdessä lukee W-377 ja toisessa W-130. W tarkoittaa avaruusolennon ja palasten sijaintia jossa ne olivat elokuvan teon aikaan, Wright-Pattersonin lentotukikohdassa Ohiossa. Huomaa viiva (-) W:n jälkeen, joka on sama tukikohdan nimessä.

Mielestäni raakakuvamateriaali avaruusolennon ruumiinavauksesta ja Roswellin törmäyksen artifakteista on 100%:sti aito, eikä mikään tai kukaan voi osoittaa materiaalia vääräksi.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

2 vastausta artikkeliin ”Todisteet siitä että ruumiinavausvideo on aito!”

 1. Tuo palkki jossa ”alienisymboleita” on väärä. Roswelin ongelma on että se iso laaja autiomaa oli myös säähavaintopallojen ja ohjuskokeiden kohteena. Joten aina kun siviili löysi jotain jota ei tajunnut se yritti tehdä sillä rahaa tai muuten uskoi että se liitty Roswelin ufoon. Palkki symboleineen on yksi tällainen. Sillä ei ole mitään tekemistä Roswelin ufon kanssa. Se oli tutkimuspallosta,laitteesta ja ne symbolit oli teipistä joka oli ostettu lasten lelukaupasta. Sen jälkeen on ilmennyt palkkeja joissa on kaiverrettuna samoja symboleita mutta ne ovat väärennettyjä perustuen siihen alkuperäiseen palkkiin. Lasten teippi symboleineen on yhtäkkiä sitten aidoksi väitetyssä alienin ruumiinavausvideossa. Outo juttu. Sekä tietenkin se että itse ruumiinavauksen kohde on täysin erilainen kuin oikeat humanoidikuvaukset Roswelista. Se on liian pitkä, liian ihmismäinen jne.

 2. Tuntuu tosiaan aika ihmeelliseltä että Britanniassa on muusikko, joka väittää luoneensa tämän ns. Ray Santilli videon. Oliko hän mahdollisesti sopivasti paikalla valmiina kun UFO oli syöksynyt maahan Yhdysvaltojen Uuden Meksikon osavaltioon Roswellin lähelle heinäkuun 4. päivän v. 1947. Alkoiko Ray Santilli heti kameroinen kuvaamaan salaista avaruusolennon ruumiinavausta? En usko että Britti muusikkoa laskettaisiin lähellekkään kuvaamaan salaista avaruusolennon ruumiinavausta.

  Tämäkin voi olla myös mahdollista että Britti muusikko Ray Santilli sai CIA:lta tai MI5:lta rahaa, jotta hän saisi kansan uskomaan että video on feikki, eikä oikeaa kuvamateriaalia Roswellin UFO-törmäyksestä. CIA:lla on ollut ohjelma Project Bluebird, joka alkoi 1950-luvulla, jossa käytettiin rahaa disinformaation levittämiseen ja kansan mielipiteenmuokkaukseen.

  Roswellin tapaus oli niin erikoinen, että sitä koskevia tietoja ei ilmeisesti edes annettu tavanomisiin armeijan arkistoihin. The Day After Roswell-kirjassa tehdään Yhdysvaltojen armeijan tutkimus- ja kehitysosaston virallisella arvovallalla täysin selväksi, että Roswellin tapaus on totta ja virallinen peitetarina alueelle pudonneesta säähavaintopallosta, projekt mogulista, tai tutkaheijastimesta oli tekaistu.

  Kuvan ja videon palkki vaikuttaa aidolta ja on metallia avian selvästi. Metalli murtuu juuri noin kun se on palkkien päistä kuvattu särmikkäästi. Laaja autiomaa, säähavaintopallot, Mogul-projekti, tutkaheijastimet ja ohjuskokeet eivät sulje pois UFOn maahan syöksyä Roswelin lähettyvillä. Säähavaintopallojen tukikepit olivat palsaa armeijan kertoman mukaan ja niihin oli kiinitetty sympolit lasten lelukaupan teipistä. Nuo kuvan ja videon palkin päät eivät vaikuta palsalta, vaan selvästi murtuneelta metallilta.

  Säähavaintopallo oli alumiinin väristä ohutta foliomaista materiaalia, joka ei sovi UFOn maahan syöksyn verukkeeksi, vaikka sitä heti jälkikäteen Yhdysvaltojen ilmavoimat tapahtuman selitykseksi tarjoili. Myöhemmin selitystä muutettiin ja tarjoiltiin projekti Mogulia. Mogul-projekti oli Yhdysvaltojen ilmavoimien salainen hanke, jossa käytettiin korkealla lentäviä ilmapalloja. Mogulin tehtävä oli kuunnella ääniaaltoja Neuvostoliiton ydinasekokeista.

  Roswellin ongelmana oli että ensin ilmoitettiin lehdistölle että maahan olisyöksynyt (lentävä lautanen) ja sen jälkeen asiaa alettiin muuttelemaan että kyseessä olikin säähavaintopallo, myöhemmin väitettiin että kyseessä oli Mogul-projekti ja tutkaheijastimet.

  Kummallista että erittäin tarkka armeija ei eroita heti säähavaintopalloa ulkoavaruuden aluksesta. Lasten teippiä ei näy ollenkaan metallisissa aidoissa palkeissa, vaan sympolit ovat kiinteää palkin metallia kohokuvioin. Emme voi myöskään tietää minkä näköisiä avaruusolennot olivat tarkalleen ulkonäöltään ja kooltaan Roswelin tapauksessa. Mielestäni tuo video ja kuvat voivat olla aitojakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.