Totta vai ei?

Aina välillä kun käy läpi materiaalia, tulee tunne joka tuntuu sanovan: “Oletko nyt aivan varma ettet käytä aikaasi yhteen isoon fantasiaan? Vetääkö nämä kaikki avaruusolentojen maailmoista puhuvat sinua höplästä?” Joskus se voi olla hämmentävää!

Jylian – screenshot (2).

Parin viime päivän ajan olen katsellut Elena Danaanin videoita, ja ne ovat olleet hienoja siinä mielessä, että hän kuvaa sitä miten hänet on viety Meton-alukselle, joka kiertää Venusta (1).

Sama planeetta, jolla on ollut eri sivilisaatioita, jotka elävät kupolien alla, lähinnä maanpinnan alla kauniissa ympäristössä. Eräs asukkaista on nimeltään Jylian, Val Thorin vaimo. Voit lukea enemmän siitä miten Elena tapasi Jylianin hänen vuoden 2021 kirjastaan (3).

Elenalla oli kontakti Jylianin kanssa (2) jossa hän selittää sitä miten Venuksella on arkki (Naara, 11) joka aktivoitaisiin myös, aivan kuten Marsissa, Kuussa ja Antarktiksellakin on (4,5). Jylian sanoo, että Maapallon ihmiset ovat olleet siellä ainakin vuoden ajan tutkimassa Arkkia.

Niinkuin voit kuvitella, tämä on varsin mielikuvituksellista matskua jo valmiiksi, mutta sitten päätin kuunnella Elenan videon, jolla hän tutkii aihetta ja puhuu magiasta. Videolla kuulemme Giansarista ja  Annunaki-magiasta, ja hän mainitsee myös keskustelleensa Enkin kanssa (6).

Sitten on myös  Megan Rosen tarina, joka antoi hybridien hakkeroida hänen implanttinsa, mikä mahdollisti hänen päästä kiinni Maailmojen Galaktisen Liiton taajuuksiin, mutta tämä saatiin pian selville ja ongelma korjattiin, mikä johti Val Nekiin saadun yhteyden poikki menoon noin kolmeksi viikoksi (7, 13).

LOPUKSI

Kun luen uudestaan mitä olen juuri kirjoittanut, minun mielestäni se on omituista että tämä tunne tulee aina esiin…. mitä ihmettä Maapallolla oikein tapahtuu? Mitä minä oikein teen? Onko tämä vain yksi iso fantasia, vai onko tämä todella vilaus Uuteen Todellisuuteen? Olen huomannut, että tuppaan sysäämään epäilyn tunteen syrjään, sillä pidän itseäni avomielisenä ihmisenä, mutta mielestäni on täysin ookoo tunnustaa myös tämä tunne: sillä asiat ovat todellakin varsin eri tavalla kuin mitä me pidämme planeetallamme normaalina!

Kun olen tunnustanut tämän tunteen, tulee tilaa saada takaisin tämä Uusi Todellisuus ja jatkaa sen tutkimista. Minun mielestäni tärkeää tässä on sisäinen johdonmukaisuus: niin kauan kuin tapahtumat eivät ole ristiriidassa keskenään, pysyn mukana ja yritän käsittää kaiken tämän todellisuuden, joskus kuitenkin tulee lyhyitä hetkiä jolloin ‘Tämä ei voi olla totta!!’

Jatkan Elizabeth Klarerin kirjan parissa, jossa hän puhuu suhteestaan Akoniin, Metonin astrofyysikkoon (8, 9). Kirjassa oli sopiva lainaus Albert Einsteinilta:

“Kaikkein kaunein ja perustavanlaatuisin tunne, jonka voimme kokea, on mystisyyden tunne. Se on kaiken tieteen kylväjä. Kenelle tämä tunne on tuntematon, hän ei enää ihmettele ja seiso monttu auki hämmästellen, ja hän voisi samantien olla vaikka kuollut.” (9, p.8)

LINKIT
(1) Visiting a Meton Mothership (video, September 11, 2021)
(2) CONTACT 02 – Jilian on an ark buried on Venus (Naara) (video, 15 January 2022) – Kirjassa hänen nimensä on kirjoitettu ‘Jylian’  ‘Y’:llä, mutta Elena Danaan käyttää videolla ‘i’:tä. Päätin pysyä kirjan käytännössä. Varmaan on tärkeämpiäkin asioita kuin tämä 🙂
(3) Danaan, E. (2021) We Will Never Let You Down. Amazon Press.
(4) Ancient Space Arks Activate with arrival of Intergalactic Confederation Fleet
(5) The Arks and the Prime Directive
(6) MAGIC SPELLS & EXTRATERRESTRIAL MAGIC ~ Lady Oona’s message explained
(7) Megan Rose is back after a Satellite Induced Security Breach
(8) Having a Life Span of Two Thousand Years – The Metoni in the Proxima Centauri System
(9) Klarer, E. (2008) Beyond the Light Barrier. (pdf) Löysin tämän PDF:n internetistä. Valitettavasti se sisältää linkkejä saiteille, joita en tue. Se sisältää kuvia ‘Ashtar Sheeranista’. Tykkään Ed Sheeranista, mutta en tykkää ylösnousseista mestareista. Katso lisää tästä Megan Rosen videolta (12).
(10) O’Hogan, VML (2021) My Memories of Elizabeth Klarer. South-Africa: Boutique Books. Danaan näytti kirjan videolla (1).
(11) The Real Names of Various Stars – How they are called by their own People
(12)  Spiritual Psy-Ops: A Logical Explanation – October 2021
(13) On Communication Distortions and the Unfortunate Departure of M.R. from the Crew

 

Artikkelin julkaissut Galactic Anthropology

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.