Tri. Dan Burisch, Project Lotus ja UFO-paljastus

Eksopoliittinen kommentti #12
Michael Salla, PhD
10.4.2004

Huhtikuun 8. päivä 2004 artikkeli alkoi kiertää mediaorganisaatioissa ja internetissä väittäen, että Dan [Catselas] Burisch, fil.tri., mikrobiologi joka on työskennellyt avaruusolentoihin ja niiden teknologiaan liittyvissä ’pimeissä projekteissa’, haluaa paljastaa informaation hänen salaisista toimistaan USA:n kongressille. Sellainen paljastus oletettavasti paljastaisi avaruusolentojen läsnäolon Maapallolla, jota on pantattu kansalta yli viiden vuosikymmenen ajan. Sellainen todistus, mikäli se tapahtuisi, muodollisesti saisi aikaan paljastuksen jälkeisen maailman, jossa kansa joutuisi yhtäkkiä käsittelemään useita ongelmia, jotka liittyvät avaruusolentojen läsnäoloon.

Dan Burisch ei ole tuntematon niille, jotka ovat työskennelleet avaruusolentojen läsnäolon paljastamisen parissa, johtuen hänen kirjoittamasta kirjastaan Eagles Disobey: The Case for Inca City Mars (1998), joka julkisti kansalle informaatiota muinaisesta artifaktista Marsissa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Burisch astuu julkisuuteen informaation kanssa, jota ei ole julkistettu kansallisen turvallisuuden järjestelmän kautta, ja jonain sellaisena jolla olisi omatunto, joka haluaisi auttaa avaruusolentojen läsnäolon paljastamisessa. Vähän tuoreempana Burisch liitetään Project Lotukseen, joka on Area 51:ssa, Nevadassa, ja käsittelee elämän luomista, ja erityisesti jotain mitä kutsutaan ’Ganesh-hiukkaseksi’.

Tämä mystinen hiukkanen oletettavasti on avain kaikkein voimakkaimman voima avaamiseen luomakunnassa, joka on ’elämän itsensä siemen’. Sillä on kyky parantaa vahingoittuneet solut. Joten meillä on kaikuja Gilgameshista, jossa Gilgameshin sankari lähtee etsimään kuolemattomuuden salaisuutta, ja hän pääsee harvinaisen lähelle ennen kuin viekas käärme rosvoaa hänet. Gilgameshin modernissa versiossa tri. Burisch kohtaa erittäin periaatteellisen ja henkisen miehen, joka haluaa varmistaa, että esoteerinen ja tieteellinen tieto on vastuullisessa käytössä, sillä kyseessä ei ole enempää eikä vähempää kuin alkuperäinen luomisvoima, ja sitä voidaan käyttää joko luomiseen tai tuhoamiseen. Tämä herättää uskonnollisia kysymyksiä kuten ’elämän siemen, ’kerubim’ (enkelisuojelijat) ’ensimmäinen Mooseksen kirja’ jne.

Burischilla on vastassaan avaruusolentoja koskettavan tiedon hallinnasta vastaavat, Majority Twelve, jotka ilmeisesti haluavat manipuloida tätä teknologiaa tyypillisiin sotateollisen kompleksin käyttötarkoituksiin, josta kansallisen turvallisuuden kaverit ovat maanisen kiinnostuneita uskottavien ’uhkaskenaarioiden’ nimissä. Kuvittele mikä tahansa mahdollinen uhka, ja jos voit oikeuttaa sen olevan uskottava, silloin resursseja kirjaimellisesti sataa niskaasi kun kansallisen turvallisuuden järjestelmä kehittää kehittynyttä teknologiaa uutta uhkaa vastaan. Tässä prosessissa, tottakai, tahtomattaan vahvistetaan juuri sitä uhkaa jota yritetään ehkäistä. Tällä itseään toteuttavalla prosessilla on valitettavan hypnoottinen vaikutus saattaa kansallisen turvallisuuden strategistit uskomaan viimeisintä propagandaa, jota heidän ’strategistinsa’ tai ’korporaatiokonsulttinsa’ heille suoltavat, jotka jatkuvasti unelmoivat uusia teknologisia vasteita viimeisimpään uhkaskenaarioon, ja sitä miten tämä voitaisiin toteuttaa ilman, että se uhka mitä varten varaudutaan toteutuisi. Näin sotateollinen kompleksi kasvaa, voimakas hydra joka salaa kuluttaa miljardeja dollareita yhtä helposti kuin entiset öljypomot kehittävät ’tarpeellisia’ korporaatiokuluja kuten 6000 dollarin sukhkuverhot.

Dan Burisch on myös työskennellyt yhden avaruusolennon kanssa, ’Harmaa’ nimeltään J-Rod, jonka kanssa hän oli läheinen Area 51:lla. Tämä J-Rod olennaisesti harjoitti ’mielensulautusta’ hänen kanssaan, jossa hän sai paljon arvokasta tietoa elämän synnystä.

Kiinnostavaa Burischissa on, että useat riippumattomat tutkijat ovat kyenneet työskentelemään hänen kanssaan ja jopa olleet kasvokkain haastattelemassa häntä, jne., näin vuotaen erittäin salaista informaatiota muulle yhteisölle. Näihin kuuluu tutkijoita kuten BJ Wolf, Bill Hamilton, ja tuoreemmalti Godlike Productions -foorumin nimiä, Harry Dschaak & Sterling D. Allan. Selvästikin kaikki nämä tutkijat ovat havainneet jotain perustavanlaatuista Burischin tapauksessa, samalla kun heidän yhteytensä Burischiin ja hänen tietoihinsa viittaavat siihen, että heillä olisi sisäpiirin tukea. Nimekkäät henkilöt Majority Twelvessa helpottavat pääsyä tietoon ja mahdollistavat Burischin materiaalin levittämisen. Burischin tukijoiden mukaan tämä johtuu siitä, että Dan haluaa informaation tulevan julkiseksi, muutoin hän ei toimisi Project Lotuksessa, sillä hän on ilmeisesti eräs mikrobiologeista jolla on tarpeeksi tietoa käsitellä Ganesh-hiukkasta. Mitä tästä materiaalista pitäisi olla mieltä, jota Burischin tapauksesta on levitelty, sillä se on mystistä, erittäin monimutkaista, varsin pitkä höpötys, joka mahdollisesti perustuu aikamoiseen määrään väärää tietoa?

Eräs Burischin saagan teemoista on se, että Harmaita (J-Rodeja) on ilmeisesti kaksi eri faktiota (suom. huom. kanavoinneista ja Courtney Brownin kaukokatselusta on käynyt ilmi, että faktioita ei ole kaksi, vaan viisi). Yksi faktio auttaa Burischia tutkimuksissa ja on hyväntahtoinen, ja haluaa tiedon leviävän tavalla joka auttaa ihmiskuntaa, ja myös auttaa Harmaita/J-Rodeja itseään korjaamaan oman vahingoittuneen DNA:nsa. Toinen faktio J-Rodeja/Harmaita auttaa enemmän kansallisen turvallisuuden tyyppejä saamaan lisää kontrollia Ganesh-hiukkasesta niin, että sitä voidaan käyttää itseään palveleviin tarkoituksiin valtaan, ahneuteen ja hyväksikäyttöön.

Joten meillä on periaatteessa konfliktiskenaario hallinnon sisällä, ’edistysmieliset kontrolloijat’ ja heidän J-Rod -liittolaisensa vastaan reaktionaariset avaruusolentokontrolloijat ja ’heidän’ J-Rod/Harmaa-liittolaisensa. Sillä aikaa monet siirtävät huomionsa tähän saagaan uskoen, että koko planeetan kohtalosta päätetään tässä, ja että ihmisiä vaivihkaa pyydetään valitsemaan puolensa. Tottakai, se tarkoittaa että edistysmieliset tukisivat Dan Burischia heidän vaikeassa kamppailussaan reaktionaarisia ja J-Rod -liittolaisia vastaan.

Tällä kaikella on kaikuja tämän hetken presidenttikilvasta, jossa edistysmielinen demokraatti John Kerry on reaktionaarista republikaania George Bushia vastaan, jossa USA:n tulevaisuus, ja todellakin myös planeetan tulevaisuus päätetään. Nyt John Kerryn poliittisessa alustassa on edistysmielisiä elementtejä, mikä puhuisi kansainvälisemmin vastuullisesta Yhdysvaltain hallinnosta. Kuitenkin sekä Kerry että Bush ovat ’Skull and Bonesin’ jäseniä, ja näin ei välttämättä ole järjetöntä päätellä, että kyseessä on syvempi agenda, jossa kaksi saman salaisen järjestön faktiota kamppailevat ylivallasta. Mielestäni Burischin saagalla on hienoja vertauskuvia jonka takia oletan, että monet meistä jotka ovat seuranneet avaruusolentoja koskettavia kysymyksiä jo jonkin aikaa valitsisivat edistysmielisen puolen tässä saagassa, sillä me vaistonvaraisesti haluamme UFO-paljastusta ja tilivelvollisuutta.

Kuitenkin meidän tulee olla tietoinen syvemmistä agendoista tässä. Yksi on se jolloin legitiimiys ja tunnustus annetaan avaruusolentojen läsnäolon yhdelle eliitin kontrollifaktiolle, ja sille tietynlaiselle propagandalle jota he suoltavat avaruusolentojen läsnäolosta. Se että kyseessä on propagandaa on minulle varsin ilmiselvää, koska saaga vaikuttaa riippuvan kahdesta Harmaiden/J-Rodien faktiosta, jotka ovat asetettu vastakkain, ja heidän ihmisliittolaisistaan. Tässä konfliktissa ei ole mainintaa muista avaruusolentojen roduista, jotka ovat tarkkailleet ja olleet interaktiossa ihmiskunnan kanssa vuosituhannen ajan joissain tapauksissa. Ei mainintaa seulaslaisista, siriuslaisista, andromedalaisista, arcturuslaisista, galaktisesta liitosta jne., joista lukemattomat muut avaruusolentojen tutkijat ovat puhuneet. Aivan kuin meitä ehdollistettaisiin hyväksymään, että ainoat avaruusolennot ihmiskunnan tilalle ovat J-Rodit/Harmaat.

Tämä on mielestäni vaarallista propagandaa avaruusolentojen läsnäolosta, joka viittaisi siihen, että lopullinen tarkoitus on oikeuttaa Maan ulkopuolisten olentojen läsnäolon paljastaminen, joka mahdollistaa yhden puolen kontrollereista sanoa, että ’hyvät jätkät’ (edistysmieliset ja ystävälliset J-Rodit) ovat voittaneet paljastuksen hoitaakseen, ja että he tarvitsevat apua minkä tahansa jäljellä olevan uhan poistamisessa joka aiheutuukin reaktionaaristen ja heidän avaruusolentoliittolaistensa menettämisestä. Tässä mielessä meillä on tarpeellinen kaava kansallisen turvallisuuden järjestelmälle, joka monitoroi, kontrolloi ja käyttää pakkovaltaa, jossa avaruusolentojen ryhmien sallitaan toimia täällä ja olla interaktiossa siviilien kanssa.

Olennaisesti kansallisen turvallisuuden järjestelmä on varmistanut paljastuksen ’omilla ehdoillaan’, jossa ’silminnäkijät’, ’kontaktihenkilöt’ ja eri avaruusolentojen rodut kaikki hyväksytettäisiin ’edistysmielisillä avaruusolentojen kontrolloijilla’ ja heidän J-Rod -tukijoillaan. Ryhmän ystävällisiä avaruusolentoja Galaktisesta Liitosta tai muista planeettainvälisistä liitoista, jotka eivät koskaan osallistuneet salaisiin sopimuksiin hallitusten ja Harmaiden avaruusolentojen välillä, esimerkiksi, voitaisiin väittää olevan pelkkä reaktionaaristen J-Rodien peite ja näin siviilejä voitaisiin koittaa estää olemasta näiden kanssa yhteydessä. Kuka tahansa siviili, joka saataisiin kiinni kommunikoimasta tai olemasta yhteydessä avaruusolentojen kanssa, tulkittaisiin olevan ’epäystävällinen’ ja joutuisi vainon kohteeksi.

Kuten olette saattaneet jo arvata, olen erittäin skeptinen sen suhteen miten ’hyväntahtoisia’ niiden avaruusolentohallintajärjestelmässä olevien aikeet ovat, jotka vuotavat informaatiota Dan Burischille, ja periaatteessa ovat mukana PR-harjoituksessa jolla levittää heidän omaa propagandaansa kansalle. Vaikka näen jotain meriittiä siinä mitä edistysmieliset avaruusolentohallintajärjestelmässä tekevät edistääkseen paljastusta, haistan myös ansan ja haluan varoittaa muita siitä, että olemme alkaneet kertoa satua joka legitimoi kansallisen turvallisuuden järjestelmää siinä määrin, että se selviää mistä tahansa paljastusilmoituksesta minimivahingoilla ja peräänkuuluttaa muutosta. Lisäksi tilivelvollisuus rajautuisi vain joihinkin ’syntipukkeihin’, joita pilkataan ja rangaistaan, ja sinne missä ei ole todellista ’läpinäkyvyyttä’ sillä tätä kaikkea pidettäisiin kansallisen turvallisuuden uhkana. Meillä olisi olennaisesti jotain mikä on marxilais-leniniläinen ’proletariaatin diktatuuri’ tai platoninen ’valvojien neuvosto’, joka olisi täynnä eliittikontrolloijien porukkaa suojelemassa meitä ’reaktionaarisilta’ tai ’epäystävällisiltä’ avaruusolennoilta ja heidän ’ihmiskätyreiltään’, jotka haluavat ajaa ihmiskunnan epävakauteen ja orjuuttaa meidät. Kaikki toki vain siksi, että jatkettaisiin salaisen kansallisen turvallisuuden toimintaa, joka operoi minimaalisella läpinäkyvyydellä ja tilivelvollisuudella. Lisäseuraamus tästä olisi yhden J-Rod/Harmaa-faktion legitimointi arvollisina avaruusolentoliittolaisina, huolimatta siitä että nämä avaruusolennot ovat vuosikymmenten ajan olleet mukana salaisissa sopimuksissa, joihin kuuluu abduktioita, ihmiskokeita ja hybridisaario-ohjelmia.

Joten johtopäätöksenä, vaikka Burischin saaga kertoo kamppailusta, joka vaikuttaa aidolta, ja jolla on edistysmieliset ja reaktionaariset komponenttinsa, meidän tulee olla varuillaan syvemmän agendan varalta, joka on käynnissä täällä ja jolla on kaksi tärkeää aspektia. Ensimmäinen on legitimoida ’edistysmielidet’ ihmiseliittikontrolloijien faktiot ja Harmaat/J-Rodit paljastuksenjälkeisessä maailmassa. Toinen agenda on luoda kansallisen turvallisuuden järjestelmä, joka haluaa jättää ihmiskommunikaation ulkopuolelle ne avaruusolentojen rodut, jotka eivät koskaan ole suostuneet osallistumaan salaisiin sopimuksiin syistä, jotka vaikuttavat erittäin periaatteellisilta ja rehellisiltä.

Jos me pysymme tarpeeksi valppaina tästä piilevästä agendasta, silloin me voimme edelleen ottaa osaa paljastusprosessiin joka on erittäin tärkeä, mutta tavalla jolla varmistamme, että niinkutsutut ’edistysmieliset’ eivät vain levitä propagandaansa avaruusolentojen täällä olosta, mikä saa ne legitimoimaan itsensä ja heidän ’avaruusolentoystävänsä’, ja näin loisi pinnallisesti läpinäkyvämmän ja tilivelvollisemman kansallisen turvallisuuden järjestelmän. Se mihin meidän tulee keskittyä on kaikkien tietojen paljastaminen kaikista niistä avaruusolentojen roduista, jotka operoivat Maapallolla, eikä vain kahdesta Harmaiden/J-Rodien faktiosta, jotka mukamas kamppailevat ihmiskunnan parantamiseksi ja tuhoamiseksi. Paljastus, joka Dan Burischin skenaariossa tehtäisiin, olisi jotain joka olisi niin sekava, että se ei auttaisi asiaa kuin parilla pikku askeleella, jota seuraisi nopeasti yksi harppaus taaksepäin. Lopulta me emme voisi tietää olisivatko asiat paremmin vai ei. Viiden vuosikymmenen salailun jälkeen avaruusolentojen läsnäolosta ihmiskunta ansaitsee rehellisemmän tunnustuksen siitä mitä kulisseissa on tapahtunut avaruusolentojen kanssa, sekä tarkkapiirteisen askeleen eteenpäin paljastuksenjälkeiseen maailmaan.

Michael E. Salla, PhD (huhtikuun 10. 2004) www.exopolitics.org drmichaelsalla@exopolitics.org

Viitteet

”Area 51: mikrobiologi tri. Dan Burisch on valmis puhumaan,” http://www.rense.com/general51/dan.htm ”Tri. Dan Burischin mysteeri — Alusta loppuun,” http://www.rense.com/general42/mssy.htm ”Dan Burischin viimeinen kirje,” http://www.skywatch-research.org/message.htm ”Mystinen S-4:n tiedemies tri. Dan Burisch elää!” http://www.rense.com/general34/alive.htm ”Caltech tunnustaa Burischin Ganesh-hiukkasen,” http://www.rense.com/general33/searcasdh.htm ”Valokuvat Marsin uudesta ’Inca-kaupungista’ paljastavat lisää mysteereitä,” http://www.rense.com/general28/inca.htm.

Artikkelin julkaissut rense.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.