Tyhjä tynnyri kolisee

Kirjoittanut Paul Kimball

Olitpa sitten samaa mieltä edesmenneen Stan Friedmanin kanssa tai ei, tai edesmenneen Dick Hallin, tai edesmenneen Errol Bruce-Knappin tai heidän kollegoidensa kanssa menneisyyden vuosilta, saatoit kuitenkin luottaa heihin siinä, että he olivat ajatuksiltaan vakavia, sivistyneitä, ja aina herrasmiehiä (josko sellaisia joiden intellektuaalinen olkapää osui aina välillä kaukalon reunaan, Gordie Howen tyyliin). Edesmennyt Mac Tonnies, joka oli uuden sukupolven tutkijoiden eturintamassa traagiseen yhtäkkiseen kuolemaansa asti, oli sekä älykäs että mielikuvituksellinen, kiinnostunut asioista ja sivistynyt.

Nuo päivät ovat aikaa sitten menneet. Nyt ufologiassa on sellaisia kuten Jeremy Corbell, joka ilmeisesti pitää törkyistä käytöstä arvokkuuden merkkinä. Ainoa hänen karkeaa viemärimäistä mentaliteettiaan kauheampi asia on se vastenmielinen slogan, jolle hän tämän kaiken rakentaa: ”aseista mielenkiintosi”, joka vetoaa epäilemättä tiettyyn rajattuun kohderyhmään. Loppujenlopuksi Corbell on pelkkä markkinointimies. Hän ei seiso edesmenneiden jättiläisten harteilla, jotka tulivat häntä ennen. Hän vain potkii heidän muistoaan, ja heidän saavutuksiaan, säärille.

Ja ihmiset vielä ihmettelvät miksi käänsin selkäni ufologialle vuosia sitten. Joka kerta kun palaan asiaan, se on muuttunut vain kauheammaksi.

Niin kauan kuin Corbellin kaltaisia ihmisiä näkyy kameroiden keiloissa, ”ala” ei ole mitään muuta kuin tyhjä tynnyri joka kolisee eniten, odottaen romuttamistaan.

 

Artikkelin julkaissut The Other Side of Truth

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.