UAP-toimikunnan johtajan nimi tuli julki

Politico

Politicon artikkelissa päivämäärällä 23. kesäkuuta 2021 kirjailija Andrew Desiderio raportoi tulevasta kongressille annettavasta UAP-raportista. Artikkelissa luki mm.:

”Kuitenkin viime viikolla kongressin asevoima- ja tiedustelukomitea sai briiffausta Brennan McKernanilta, Pentagonin UAP-toimikunnan johtajalta, sekä Scott Baylta, laivaston tiedustelun varajohtajalta.”

Tähän asti UAP-toimikunnan nykyisen johtajan nimi ei ollut vielä tiedossa.

Mitä tiedetään Brennan McKernanista?

McKernan mainitaan joulukuun 2019 ”Sightings”-lehden 24. vuosikerran 5. numerossa. Lehti on Yhdysvaltain laivaston julkisasiain yhdistyksen julkaisu. Yhdistys piti ammattitapaamisen marraskuussa 2019, jolloin Brennan McKernan oli vieraana puhumassa.

http://www.usnpaa.org/uploads/6/8/0/3/6803713/sightings_dec_2019_.pdf
http://www.usnpaa.org/uploads/6/8/0/3/6803713/sightings_dec_2019_.pdf

Artikkelissa McKernania kuvataan seuraavasti:

”…laivaston tiedusteluanalyytikko, ja hän puhui meille Kiinan, Venäjän, Iranin ja Pohjois-Korean uhasta.”

http://www.usnpaa.org/uploads/6/8/0/3/6803713/sightings_dec_2019_.pdf
http://www.usnpaa.org/uploads/6/8/0/3/6803713/sightings_dec_2019_.pdf

Laivasto tarvitsee HUMINT:n

McKernan on myös ollut erään artikkelin yksi kirjoittajista Volume 143/8/1,374, elokuun 2017 Yhdysvaltain laivastoinstituutin ”Proceedings”-lehdessä. Artikkelin otsikko oli ”Professional notes – The Navy Needs HUMINT”, jonka oli kirjoittanut Lynn Wright, Mark A. Assur & Brennan McKernan. Artikkeli esittää, että Yhdysvaltain laivasto, viime vuosina, on keskittynyt signaaleihin ja kuvien keräilyyn ihmistiedustelun kustannuksella.

Aiemmassa blogipostauksessa B. Lynn Wright havaittiin olevan SES USN DCNO N2N6, infosodankäynnin ADINO (virkaatekevä) OPNAV N2N6B, varajohtaja, laivaston tiedustelupalvelu, aiemmin DIA:lla.

Office of Naval Intelligence

Yhdysvaltain laivaston tiedustelupalvelu on laivaston ala, jonka vastuulla on merenkulun tiedustelutiedon keruu, analyysi ja julkistaminen. Laivaston tiedusteluanalyytikot kuten John F. Stratton (virallinen biografia täällä) on aiemmin identifioitu UAP:den parissa työskenteleväksi. Vuonna 2020 Stratton oli Nimitzin OPINTELCEN ONI:lla. ONIn verkkosivuilla hakutermillä etsiminen ei tuottanut tuloksia  McKernanista.

LinkedIn

Haku LinkedInista toi esiin Brennanin profiilin. Siinä lukee työnkuvana Yhdysvaltain laivaston puolustusstrategiat ja -politiikka Yhdysvaltain laivastossa, New Alexandriassa, Virginiassa. Hänen kokemuksestaan sanotaan: OPNAV Strategy & Policy, elokuu 2008 – nykyhetki. Koulutus USA:n meriakatemiassa 1992-1996, josta kandintutkinto. Hän oli upseeri laivastossa heinäkuusta 1992 joulukuuhun 2003.

Tässä on mainos työpaikasta strategian & politiikan analyytikoille OPNAVilla, josta saa idean siitä mitä työnkuvaan kuuluu.

Päivity: 24. kesäkuuta 2021

Aiemmin raportoitiin, että kongressiedustaja Andre Carson toimi puheenjohtajana salaisissa UAP-briiffauksissa kongressin tiedustelukomitean vastaterrorismin ja -tiedustelun alakomitealle keskiviikkona 16. kesäkuuta 2021. Lisää voit lukea tästä linkistä.

 

Artikkelin julkaissut ufos-scientificresearch.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.