Uri Geller: Kontakti avaruusolentoihin ollut käynnissä 50 vuotta

Uri Geller väittää, että ihmiskunta on ollut kontaktissa avaruusolentojen kanssa viimeisten 50 vuoden ajan. Kun CIA:n väitetään saaneen vahvistus hänen mielenhallintakyvyistään, Uria pyydettiin liittymään NASAan.

Geller sai pyynnön tulla NASAn tukikohtaan Marylandiin vuonna 1974, jossa hänen mukaansa hän näki artifakteja, jotka vahvistivat Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden olemassaolon.

Uri Geller, 74, sanoo, että hänelle näytettiin metallipalasta, joka oli tukikohdassa tallessa kassakaapissa. Hän otti sen ja välittömästi tajusi ettei se ollut peräisin Maapallolta. NASAn työntekijä Wernher von Braun vahvisti hänen oletuksensa, ja että se itse asiassa oli joskus Maahan syöksyneen UFOn palanen.

Contact with aliens has been going on for 50 years, says Uri Geller

Uri sanoo, että hänen leukansa loksahti kun hän näki NASAn säilön sisällön. Hän painottaa, että hänellä ei ole oikeutta puhua siitä mitä sinne oli säilötty, sillä hän on kirjoittanut salassapitosopimuksen.

Geller sanoo, että ainoa asia jonka hän voi kertoa on, että me olemme olleet yhteydessä avaruusolentoihin jo pitkän aikaa.

Uri sanoo, että hän yllättyi amerikkalaisviranomaisten reaktiosta, kun 144 mahdollisesta UFO-havainnosta raportoitiin. He eivät edelleenkään sano olevansa varmoja mitä ne ovat. Vaikka he itse asiassa tietävät paljon enemmän kuin mitä väittävät tietävänsä.

 

Artikkelin julkaissut esoreiter.ru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.