Viisi kontaktitapausta avaruusolentojen kanssa

UFO-ilmiö on yksi nykyajan sitkeimmistä ja hämmentävimmistä mysteereistä. Mutta voiko sitä silti kutsua mysteeriksi? Vai tiedämmekö me, mitä UFOt ovat? Havaintoja voidaan tunnistaa väärin. Mutta kun joku kokee maahan laskeutuneen UFOn ja humanoidit, väärinkäsityksen mahdollisuus on häviävän pieni. Nämä tapaukset tekevät hyvin selväksi, että kyse on humanoideista, meidän kaltaisistamme ihmisistä, mutta Maan ulkopuolelta tulleista. Nämä tapaukset opettavat meille eniten UFO-ilmiöstä, siitä, miten se ilmenee, mistä ET:t tulevat, miksi ne ovat täällä ja mikä on niiden agenda tällä planeetalla. Nämä viisi tapausta, jotka kattavat useita vuosikymmeniä ja tulevat eri puolilta planeettaa, vastaavat moniin aiheeseen liittyviin kysymyksiin ja osoittavat, kuinka hämmästyttävä ja muuttava UFO-kontakti voi olla.

TURKIN ENSIMMÄINEN UFO-KONTAKTITAPAUS. Joulukuussa 1948 Behcet Ocal oli vain 15-vuotias, kun hänestä tuli ufokontaktihenkilö. Hän oli paimentamassa lampaita kotinsa lähellä Nigdessä, Turkissa, kun hehkuva UFO laskeutui alas ja laskeutui hänen viereensä. Ulos astui kolme epätavallista humanoidia, kaksi miestä ja yksi nainen, jotka kertoivat hänelle, ettei hänen tarvinnut pelätä ja että he ottaisivat häneen yhteyttä tulevaisuudessa. Yksi heistä ojensi kätensä ja kosketti hänen olkapäätään, jolloin hän pyörtyi. Seuraavien päivien ja viikkojen aikana Behçetin luona vierailtiin useita kertoja ja hänelle annettiin syvällistä tietoa maailmankaikkeuden luonteesta.

MUUKALAINEN TEHTAALLA. Yksi UFO-historian hämmästyttävimmistä humanoidikohtaamisista tapahtui Ika-Renault’n tehtaalla Santa Isabelissa Argentiinassa. Syyskuun 21. päivän aamuna 1972 tehtaan vahtimestari Teodoro Merlo avasi yrityksen pesuhuoneet ja huomasi hämmentyneenä, että yksi valoista oli palanut ja huone oli luonnottoman kuuma. Sitten hän katsoi yhdelle pesualtaista ja järkyttyi nähdessään kaksi metriä pitkän humanoidin hahmon katsovan häntä. Päivää myöhemmin toinen tehdastyöläinen, Enrique Moreno, oli jakamassa papereita, kun hän törmäsi samaan humanoidiin, mikä aiheutti hänen kolmipyöräisen autonsa toimintahäiriön. Myöhemmin hän näki hahmon uudelleen. Seuraavana päivänä toinen työntekijä, kuorma-autonkuljettaja, kohtasi saman olennon. Kukaan heistä ei tiennyt, että useat työntekijät ja jopa ihmiset tehtaan ulkopuolella näkivät myös humanoidin ja UFOja.

SIVUSUUNNASSA OLEVA AVARUUSOLENTO. Keskellä yötä joulukuussa 1993, ja herra VM Vilvoordesta, Belgiasta, heräsi hotelli helpotukseen. Hän huomasi, että keittiön ikkunasta paistoi sisään aavemaista vihreää valoa, ja kun hän katsoi ulos, hän näki järkyttyneenä lyhyen, kypärään ja haalariin pukeutuneen humanoidin hahmon kävelevän hänen pihallaan. Todistaja osoitti taskulampullaan olentoa, joka kääntyi ympäri, osoitti häntä elein ja käveli sitten sivuttain takapihan yhdeksän metriä korkeaa tiiliseinää pitkin. Hetkeä myöhemmin hehkuva alus, jossa oli läpinäkyvä kupu, nousi seinän takaa ja leijui siellä useita minuutteja ennen kuin se syöksyi pois. Kukaan muu ei nähnyt tapahtumaa, mutta VM:llä oli kohtaamisia sekä ennen että jälkeen tämän, ja molemmilla kerroilla hänellä oli silminnäkijöitä.

“HE KÄVELIVÄT KUIN ROBOTIT” Illalla 27. toukokuuta 1977 kolme 14-vuotiasta poikaa oli patikoimassa pelloilla kotinsa lähellä West Pittsburgissa, Kaliforniassa. Ilman varoitusta massiivinen alus, jossa oli punaisia valoja ja luukkuja, syöksyi edestakaisin ja laskeutui sitten aivan heidän viereensä. Sitten kolme pitkää varjo-olentoa astui ulos ja alkoi kävellä heitä kohti. Pojat pakenivat paikalta. Heidän järkytyksekseen olennot seurasivat heitä ja jahtasivat heitä kovaa vauhtia useita kortteleita läpi lähiön. Kohtaaminen herätti huomiota johtavien tutkijoiden, kuten J. Allen Hynekin, keskuudessa, joka kutsui sitä yhdeksi vuoden uskottavimmista humanoidiraporteista.

KAKSITOISTA OLENTOA ILMESTYI. Oli elokuun loppuyö vuonna 1979, kun Carol X, joka asui Gatesheadissa, Englannissa, huomasi oudon oranssin valon loistavan sisään ikkunasta. Kun hän avasi verhot, hän näki kirkkaasti valaistun aluksen leijuvan kotinsa lähellä. Se syöksyi pois, mutta hetkeä myöhemmin pieni UFO tuli hänen makuuhuoneeseensa ja vapautti parven pieniä valoja, jotka laskeutuivat hänen päälleen. Siitä alkoi sarja outoja tapahtumia, joihin kuului myös uskomaton vierailu, jonka teki kymmenkunta lyhyttä humanoidia, jotka tungeksivat hänen makuuhuoneeseensa, ja pian myös muut perheenjäsenet näkivät ne. Sitten äärimmäinen kummallisuus jatkoi kärjistymistään.

Niin monilla ihmisillä ympäri maailmaa on laajoja kohtaamisia avaruusolentojen kanssa. Peittely on loppumassa. Paljastuminen on tapahtumassa. Skeptisyyden aika on ohi. Totuutta ET:n läsnäolosta ei voida enää kieltää. Nyt on aika hyväksyä se tosiasia, ettemme ole yksin, ja yrittää määritellä, miten voimme olla tekemisissä näiden planeetallamme vierailleiden kanssa.

Preston Dennettin verkkosivu: https://prestondennett.weebly.com/

 

Artikkelin julkaissut ufos-disclosure.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.