EU for UAP

Wilson-Davis -muistio vahvistettu aidoksi

Monet Amiraali Wilsonin ja tiedemies Eric Davisin välisestä tapaamisesta kertovan asiakirjan aitoutta kyseenalaistaneet ovat saaneet lunta tupaan. Dokumentti on vahvistettu aidoksi!

Project Unity pyysi haastateltavakseen Oke Shannonin, joka on ollut erikoisprojektien johtaja Los Alamos Labsilla. Keskustelun aihe oli UFOt, hänen mukanaolonsa amiraali Wilsoniin liittyvässä vuodossa sekä miten nämä ilmiöt ovat vaikuttaneet hänen henkisiin uskomuksiinsa.

Haastattelussa Oke myönsi, että Wilson-Davis -asiakirja on aito. Hän kuitenkin sanoo, ettei hän osaa sanoa varmaksi onko asiakirjan tekstisisältö oikean elämän todellisuutta. Hän ja hänen vaimonsa Linda kuitenkin tuntevat kaikki muistiossa esiintyneet nimet.

Oke sanoo, että ne piirit joissa hän pyöri 80-luvulla (Los Alamosissa) tuli siihen tulokseen 80-luvun lopulla, että UFOt ovat ulottuvuuksienvälisiä. Ne voivat tulla ja mennä miten haluavat. Oke ottaa esiin kirjan ”Flatland”.

Oke sanoo, että hän tunsi Eric Davisin, jonka kanssa hän oli tehnyt töitä useissa projekteissa. Hän tiesi amiraali Wilsonin nimeltä. Wilson otti yhteyttä Okeen vuonna 2001 Eric Davisin uskottavuusasiaan liittyen (Wilson on itse sanonut, että hän ei tunne Davisia ollenkaan) ja että hän oli kotona parantumassa tuolloin sydänkohtauksen komplikaatioista. Heillä oli pitkä keskustelu.

Wilson-Davis -dokumentti on nyt niin virallista tavaraa, että se löytyy myös Yhdysvaltain kongressin verkkosivuilta:

https://www.congress.gov/117/meeting/house/114761/documents/HHRG-117-IG05-20220517-SD001.pdf

Katso haastattelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.