Biminin Atlantis ja UFOt

Dark Journalist puhuu meedio Joan Zinkin kanssa hänen edesmenneestä aviomiehestään, tri. David Zinkista ja hänen uraauurtavasta tutkimuksestaan Biminin alueella etsimässä Atlantista ja työskentelystä Edgar Caycen ennustusten parissa.

Hän syventyy myös UFOihin, Bahamalle uponneeseen Tuoin kiviportaaliin ja siihen miten hän auttoi Davidia parapsyykkisessä arkeologiassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

3 vastausta artikkeliin ”Biminin Atlantis ja UFOt”

 1. Kiihkeät fundamenttalistit eivät kaiketi usko meedioihin, kun heidän tulkinta kaikesta perustuu vain yksinomaan raamatun kirjaimellisen tulkinnan varaan. Liika kirjaimellinen raamatullisuus ja usko vain demonisiin voimiin, voi mahdollisesti hämärtää lopullisesti muinaisen Atlantis mysteerin arkeologiset tutkimukset.

  Fundamentalismi uskonnollinen suuntaus, joka rakentuu uskon perusteiksi koetun järjestelmän (esim. pyhän kirjan) melko kirjaimellisen tulkinnan varaan. Sanaa käytetään etupäässä moitesanana; esim. kristillinen fundamentalismi käyttää itsestään sentapaisia nimityksiä kuin ”raamatullisuus”.

  Mielenkiintoisella videolla paljastetaan muinanainen mysteeri Atlantis biminissä, psyykkiset tiedot Bahaman upotettujen rakenteiden paikantamiseksi, salaisen työn Bimini Miami Kuuban ja Yucatanin niemimaan välisellä kuumalla vyöhykkeellä ja siihen liittyy geopoliittinen shakkipeli kulissien takana, sekä kehittyneen muinaisen kulttuurin laajat rauniot Atlantilla.

  Tuossa muinaiskulttuuria etsivässä atlantis-työssä tutkijat varmasti törmää väistämättä moneen mielenkiintoiseen kiinnostavaan aiheeseen kuten:

  Uskomattoman kehittynyt kulttuuri, Magnetismi, Kiviportaalit, Kristallit, Hypnoosi, Bermudan kolmioon kadonneet lentokoneet ja laivat, UFOt, Pyramidit, Suuret kivestä tehdyt Artefaktit, jotka on tarkasti leikattu ja yhteen liitetty, Radioaktiivisuus, Parantava vesi, Puhdas energia, Psyykkinen arkeologia, Perun Cuzco ja Machu Picchu, Universaali rakkaus, Egyptin pyramidit ja Sfinksi, jne.

  Biminin alkuperäiskansat tunsivat UFOt hyvin ja kutsuivat heitä tulikärpäsiksi ja heidän UFOt tulivat heidän mukaansa Plejadeilta.

 2. Tämän voi ymmärtää vain sellainen,joka on nähnyt esim.demonin näyttäytymisen okkultismia harrastaneen kasvoilla,-minä olen nähnyt.Elikä meediot ovatkin yhteydessä noihin pahoihin voimiin,jotka hyvin taitavasti osaavat näytellä esim. kuollutta ihmistä.Tähän on turha vääntää mitään selityksiä,sillä jopa raamattu varoittaa ottamasta yhteyttä noihin pahoihin voimiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.