Mystinen valonsäde Vietnamissa

Alkuperäinen lähde

Omituinen valonsäde, kuin kirkkaan punainen meteori, ilmaantui Quang Ngain taivaalle, mikä sai monet ihmiset puhumaan asiasta.

Lokakuun 1. päivänä 2021 Nguyen NT (joka elää Tinh Ky:n yhteisössä, Quang Ngai:n kaupungissa) postasi tämän videon omalle Facebook-seinälleen monien kuvien kera varsin omituisesta valonsäteestä Quang Ngain taivaalla syyskuun 29. päivänä 2021.

Rva T.:n mukaan hän kuvasi valonsäteen vahingossa arviolta puoli kuuden aikaan illalla syyskuun 29. päivä 2021. Valo on kirkkaan punainen, kuin tähdenlennon häntä, mutta se ei liiku mihinkään.

“Monet ihmiset ajattelevat, että tuohon aikaan aurinko laski, joten tämä kuva on auringonlaskun väreistä. Mutta kuvaamani ilmiö näkyi idässä, joten se ei voisi olla Aurinko. Valonsäde näytti aluksi punaiselta, sitten kirkkaan punaiselta. Häntä oli kuin tähdenlennolla, sitten se hävisi varsin nopeasti.” rva. T. muistelee.

Le Thi My (joka elää Quang Ngaissa) sanoo, että hän näki punaisen värin taivaalla 3 päivää sitten. Oli myöhäinen iltapäivä, värivana näytti tähdenlennolta, se oli erittäin kaunis. ”Jotkut pitävät tätä suuren myrskyn merkkinä”, My sanoo.

Hra. Nham Xuan Sy:n mukaan, joka on Quang Ngain meteorologisen laitoksen johtaja, kuvista ei ole vielä mahdollista päätellä oikein mitään. ”Jos tämä kuva on totta, silloin kyseessä on erittäin omituinen ilmiö, joka esiintyy taivaalla ensikertaa Quang Ngaissa”, Sy kommentoi.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.