Opiskelijat tutkivat ’Fidzin merenneitoa’

Pohjois-Kentuckyn yliopiston radiologian opiskelijat tutkivat hiljattain Ohiossa sijaitsevassa museossa yli vuosisadan ajan säilytettyä salaperäistä Fidzin merenneitoa.

Opiskelijoita kiehtoi olento, joka oli kolmen metrin pituinen muumioitunut, mustan näköinen pienikokoinen yksilö, joka löydettiin suu auki, pyrstö ylösalaisin ja kädet ylösalaisin, mikä antoi vaikutelman, että se oli kuollut suuriin tuskiin. Eräs laivaston merimies, joka oli hankkinut sen Japanista, oli tiettävästi lahjoittanut Ohiossa sijaitsevalle Clarkin piirikunnan historialliselle yhdistykselle vuonna 1906.

Omituinen otus, jossa oli ihmisen näköinen pää ja kalan vartalo, sai yliopiston radiologian osaston käyttämään tietokonetomografiaa ja röntgensäteitä sen rakenteen selvittämiseksi.

Vastoin alkuperäisiä odotuksia, joiden mukaan kyseessä olisi ollut apinan ja kalan yhdistelmä, skannaukset paljastivat lisää sammakkoeläinmäisiä piirteitä, erityisesti käsien osalta. Yliopisto aikoo jakaa skannaustulokset Cincinnatin eläintarhan ja Newportin akvaarion asiantuntijoiden kanssa, jotta voidaan tunnistaa, mitkä eläimet ovat osallistuneet tämän arvoituksellisen olennon luomiseen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.