Plum Islandin kauhut: Hybridejä, ihmiskokeita, tappajahyönteisiä…

Heinäkuussa 2008 Long Islandin Montauk Pointin rannalle huuhtoutui eläimen raato. Paikalliset rantakävijät ovat tottuneet näkemään kuolleita eläimiä. Lokkeja, kaloja, rapuja, jopa satunnaisia valaita. Mutta he eivät olleet koskaan nähneet mitään tällaista.

Eläinasiantuntijat kutsuttiin paikalle tunnistamaan se. He olivat ymmällään. Se näytti osittain koiralta, osittain matelijalta ja osittain jyrsijältä — ja sillä oli linnun nokka. Tämä eläin, mikä se sitten olikin, tuli tunnetuksi Montaukin hirviönä.

Mutta sitten rannalle huuhtoutui toinenkin eläin. Sitäkään ei voitu tunnistaa. Ja sitten toinen eläin. Ja sitten kaksi muuta.

Tammikuussa 2010 paikallinen vartija löysi Plum Islandilta ihmisruumiin. Ruumista kuvailtiin 180-senttiseksi mustaksi mieheksi, jolla ei ollut selviä merkkejä traumasta, mutta mieheen liittyi muutamia outoja yksityiskohtia. Hänen sormiaan kuvailtiin epänormaalin suuriksi, jotkut uutistoimistot kertoivat, että hänen kätensä näyttivät mutatoituneilta, mutta kaikkein pelottavin yksityiskohta oli se, että hänen kalloonsa oli porattu viisi reikää, mikä viittaa aivokirurgiaan tai kokeisiin.

Mutta mistä kaikki nämä olennot tulivat?

Siihen voi olla vain yksi vastaus. Plum Islandilta.

Plum Island on vain muutaman kilometrin päässä paikasta, josta nämä olennot löydettiin.

Alle kahden mailin päässä Long Islandin rannikolta ja noin 85 mailin päässä New York Citystä on pieni saari, jonka Yhdysvaltain hallitus omistaa ja jota ei ole merkitty useimpiin karttoihin, ja sinne pääsee vain lautalla tai helikopterilla, ja aseistettu sotilashenkilöstö ajaa liian lähelle vaeltavat veneet nopeasti pois.

Saarella sijaitsee Plum Island Animal Disease Center, joka on liittovaltion tutkimuslaitos, jossa tutkitaan virallisesti karjaan liittyviä tauteja, erityisesti suu- ja sorkkatautia ja afrikkalaista sikaruttoa.

Tämä keskus on ainoa laboratorio Yhdysvalloissa, joka on valtuutettu työskentelemään elävien tuberkuloosinäytteiden kanssa, ja jos nämä näytteet karkaavat saarelta, se voi tuhota maan elintarvikehuollon muutamassa viikossa.

Vuosien ajan liikkui huhuja ja tarinoita, joiden mukaan Plum Islandin eläintautikeskus oli huippusalainen hallituksen laitos, jossa luotiin bioaseita, kehitettiin eläinhybridejä ja tehtiin geneettisiä kokeita eläimillä ja mahdollisesti ihmisillä.

Kun outojen olentojen ruumiita alkoi huuhtoutua Long Islandin rannoille, se saattoi tarkoittaa vain yhtä asiaa: huhut Plum Islandista olivat totta.

Saaren todellinen historia on kuitenkin paljon synkempi, katso alla oleva The Why Files -video…..

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.