Satelliittikuva vuodelta 1967 paljastaa pohjoisnavalla olevan aukeaman maan sisään

ESSA-3 -VALOKUVA MAAPALLON DONITSINMUOTOISESTA POHJOISNAVASTA VUODELTA 1967

Ensimmäinen valokuva on ESSA-3:n ottama tammikuun 6. päivänä 1967. Siinä näkyy pohjoisnavan reikä. Mutta ovatko nämä kuvat oikeita vai feikkejä?

USA:n ympäristötiedepalveluvirasto (U. S. Environmental Science Services Administration, ESSA) luotiin vuonna 1965 osana USA:n kauppa- ja teollisuusministeriön uudelleenorganisointia.

Sen tehtävä oli valvoa maan sää- ja ilmasto-operaatioita. Tammikuussa 1966 ESSA muutti ilmatieteenlaitoksen nimen National Weather Serviceksi (NWS), ja National Data Centre uudelleennimettiin Environmental Data Serviceksi (EDS).

Vuonna 1970 ESSA uudelleenorganisoitiin jälleen ja siitä tuli National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA). Sen satelliittiohjelma oli NASAn käynnistämä vuonna 1958, ja se loppui satelliitin käytöstä poistamiseen vuonna 1977.

Mutta jos se ei ole feikki, miksi navat ovat mustattu? Jotkut tutkijat sanovat, että tuohon aikaan pohjoisnapa on joka tapauksessa pimeydessä. Toiset sanovat, että navat on mustattu jotta peitettäisiin reikä onttoon Maapalloon.

Miksi hallitus ei halua meidän tietävän TOTUUTTA napojen jääkentistä? Voisiko se liittyä jotenkin ilmastonmuutokseen, siihen että navat EIVÄT sulakaan?

Myös on tullut vastaan artikkeli jossa sanotaan että satelliitit eivät voi lentää napojen yli, koska siellä ei ole massaa joka pitäisi ne kiertoradalla.

Ensimmäinen satelliitti, joka kiersi napaa, katosi koska ei oltu otettu huomioon sitä että napa on oikeasti avoinna suoraan Maapallon sisälle.

Siksi kaikki jälkeen tulleet navan ylittäneet satelliitit on pantu kiertoradalle niin että ne eivät ylitä napa-aukkoa.

Jopa venäläisten puolella napaa ei ole napaa ylittäviä satelliitteja, ja jotkut tutkijat ovat ehdottaneet, että napa-aukko sijaitsee Venäjän puolella pohjoisnapaa, ja että he käyttävät hologrammeja, mielenhallintaa, avaruus-aika -kaaria, ja täysin käsittämättömiä metodeja joilla tietämyksemme siitä pyritään pitämään salassa.

Kun tätä miettii, etelä- ja pohjoisnapa ovat mahdollisesti planeetan parhaiten salassa pidetyt salaisuudet.

Lisää aiheesta täällä.

 

Artikkelin julkaissut Humans Are Free

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.