Suunnatun energian aseita käytetään Kalifornian rannikolla

Syyskuun 8. päivänä 2020 Dutchsinse havaitsi NEXLAB-satelliittitutkalla mystisen säteen ampumassa Kaliforniasta Malheurin kansallispuistoa.

Päivää myöhemmin syyskuun 9. päivänä havaittiin toinen säde eri sijainnissa tulevan avaruudesta — Kalifornian rannikolla, merellä. Kun Länsi-Oregonissa palaa jo suunnattomat avotulipalot, tämä säde osuu ja sytyttää uuden tulipalon Oregonissa.

Toisella videolla voidaan nähdä välähdys säteen oikealla puolella, joka osoittaa merelle Kaliforniasta länteen. Sitten… säde yhtäkkiä menee poikki. Tämä osoittaa sen, että tulipalot eivät aiheuta heijastusta, sillä tulipalot vain jatkuvat yhtä kirkkaina sen jälkeen kun säde yhtäkkiä menee pois päältä.

Dutchsinsen mukaan: Joku päätti yrittää sensuroida tai piilottaa säteen… laittamalla mustan viivan säteen päälle ja toivoen että se ”katoaisi” taustalle. Katso lyhyt väriehostettu versio siitä mitä tapahtui syyskuun 9. päivänä 2020.

Ongelma on, että ihmiset jotka sensuroivat valitsivat väärän mustan sävyn. He valitsivat puhtaan mustan, mutta satelliitin livekuva on enemmänkin harmaan musta, ja nyt näet mustan sensuroidun viivan säteen päällä. Sen piilottamisen sijaan, mitä he toivoivat, nyt se näkyy vieläkin paremmin. Se on pahimman luokan tyrimistä. He vain jäivät kiinni datan vääristelystä.

Toinen tapa katsoa tätä: jos kyseessä olisi pelkkä virhe, miksi yrittää piilottaa virhettä sen sijaan että sanoisi suoraan julkisesti että kyseessä on jotain häikkää?

Dutchsinse: Nyt kun joku yrittää piilotella sädettä… tämä on vieläkin suurempi merkki siitä, että joku käyttää suunnattua energia-asetta.

Tässä on väriehostettu versio siitä mitä tapahtui syyskuun 8. päivänä 2020.

Tässä on väriehostettu versio siitä mitä tahaptui syyskuun 9. päivänä 2020.

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Suunnatun energian aseita käytetään Kalifornian rannikolla”

 1. ”Syyskuun 8. päivänä 2020 Dutchsinse havaitsi NEXLAB-satelliittitutkalla mystisen säteen ampumassa Kaliforniasta Malheurin kansallispuistoa.”

  Mielestäni kun katsoo noita kahta videota, niin siellä oli jo tulipalot ennen tuota mystistä punaista energia-ase sädettä. Kun video jatkuu niin yllättäin videokuva muuttuu selkeämpään näkyvään aaltoalueesseen, ehkä kuvattu ilman kameran UV-suodinta ja palot näkyvät rohuavan videolla selvemmin.

  Tuosta tulee tietysti mieleen, että joku on voinut manipuloida käsitellä, muokata; käsitellä taitavasti, ohjailla ovelasti videota jälkikäteen laittaen sinne punaisen säteen piloillaan muiden harmiksi ja vielä hämätäkseen asiaa lisää on tahallaan huonosti sensuroinut videota tehden siitä feikin.

  Nuo videot voivat myös viittata siihen että tuo säde on todellinen ja kaikki tulipalot voivat olla sytytetty tahallisesti tuolla mahdollisella avaruuden energiasäde-aseella.

  Yksi analysointi erittely tapa: Ihmiset, jotka yrittävät sensuroida satellitin havaitsemaa energiasädettä videoilla, heillä on selvä motiivi vaikutin, syy piilotella pahoja tekemisiään, koska ovat syyllistyneet rikokseen sytyttää tulipaloja ympäri Kalifornian rannikoa.

  Ihmiset jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään vääryyteen, ei ole myöskään mitään vaikutinta yrittää piilotella totuutta rikoksesta johon eivät ole syyllistyneet.

  ”Jos kyseessä olisi pelkkä virhe videolla, miksi yrittää piilottaa virhettä sen sijaan että sanoisi suoraan julkisesti että kyseessä on vain jotain häikkää videolla?” Tuo ei kyllä vaikuta videokuvan omalta häikkä virheeltä, vaan kuvassa näkyy selvä pitkään kestänyt punainen säde, joka ammutaan avaruudesta käsin, mikäli video ei ole feikki (epäaito, väärennys, kopio).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.