Coventryläisestä joesta löytyi mystisesti merkittyjä kuutioita

Magneettikalastaja kahden poikansa kanssa joella Coventryssa nosti vedestä melkein 60 kappaletta mystisiä kuutioita, joiden ajatellaan kuvaavan salaisia numeromerkkejä.

Hän postasi kuvat kuutioista Facebookkiin ja Redditiin ja yritti selvittää lisää epätavallisesta saaliista.

Perustuen saamiinsa vastauksiin hän uskoo kappaleiden liittyvän Hindujen rukousrituaaliin. ”Sain kuulla, että ne ovat alkuperältään Intiasta ja niissä näkyy rukousloitsuja, jotka aktivoituvat kun ne heitetään juoksevaan veteen.”

Coventry Telegraphin mukaan kaikki kuutiot ovat muuten identtisiä, paitsi sivut ehkä eri kohdissa, ja mahdollisesti ne sisältävät numeerisen kaavan jolla kutsua Rahun siunausta, joka kuvataan Shrivinayaka Astrology -verkkosivulla planeetaksi, jolla on jumalankaltaisia voimia.

Rahun valtapiiriin kuuluu varkaat, maagikot, käärmeet, myrkyt, vankilat ja syrjäiset alueet, lähde kertoo.

Sosiaalisen median vastaukset kuvaan vihjaavat, että merkit ovat sanskriitta, hindulaisuudet liturgista kieltä, ja niissä näkyy ”yantra”, mystisiä kuvioita joita käytetään palvontaan.

Eräs todennäköisimmistä selityksistä on peräisin rantakampasivustolta, jossa eräs mukanaolija kuvaa samanlaisia löydöksiä ”numeerisista planetaarisista yantroista, jotka on tehty kiinteästä lyijystä”.

Palapeli ei ole valmis. Kukaan ei ole kyennyt määrittämään aikaväliä esineille tai selittämään miksi niin moni niistä on heitetty hiljaiseen jokeen Coventryssa.

Lisää kuvia mystisistä kuutioista: coventrytelegraph.net

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.