Hehkuvat esineet Kuun yllä ovat avaruusaluksia

Apollo-tehtävien aikaan miehistö otti monia valokuvia harvinaisista kirkkaista ja hehkuvista kappaleista Kuun lähellä.

Alla oleva video näyttää joitain harvinaisia kuvia näistä kirkkaista kappaleista Apollo 11, 12, 13, 14 & 16:n aikaan.

Apollo 13 piti olla kolmas missio, joka laskeutuu Kuuhun. Räjähdys yhdessä sen happitankeista hajotti aluksen lennon aikana ja miehistö teki pakkokierroksen Kuun ympäri ja palasi Maahan ilman laskeutumista. Kuuta kiertäessään miehistö kuvasi omituisia kappaleita Kuun yllä.

Ilmeisesti ”Kuuteollisuus” on toiminut viimeisen 50 vuoden ajan Plato-kraaterista. Kraaterin pohjalla on havaittu liikkuvia ja vilkkuvia valoja.

Yli sadan vuoden ajan British Royal Astronomical Society on raportoinut 1600 samanlaista havaintoa kirkkaista valoista Aristarchus-kraaterissa, valoja Kuun Alppien itäpuolella, Mare Crisiumissa useita valoja sekä valojuovia, ja Eudoxus-kraaterissa on näkynyt pitkiä valojuovia.

Nämä kirkkaat valot tuntuvat kirkastuvan sähkömagneettisesta energiasta. Tämä energia tarjoaa mahdollisuuksia rakentaa jättiläismäisiä esineitä ja elää melkein missä tahansa ympäristössä.

Nämä sähkömagneettiset alukset emittoivat sykkivää hehkua eri olosuhteissa, kuten ilmakehän tiheys, kosteus, aluksen nopeus ja korkeus.

Ei ole epäilystäkään etteikö monet näistä valoista, erityisesti hehkuvat liikkuvat esineet, ’sähkömagneettiset avaruusalukset’ olisi älykkäässä ohjauksessa.

Lue lisää: https://drive.google.com/file/d/1ZP7RhyH4oRwgARmbmpPC9qKtMU9pZL1C/view

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.