Mikrobiologit jatkavat katoamistaan?

Jos myyt huumeita, liityt jengiin tai ryöstät ihmisiä, saatat joutua tilanteeseen jossa kuolet väkivaltaisesti, mutta jos kuuntelet äitiäsi, syöt hyvin ja opiskelet kovasti yliopistossa mikrobiologiksi, voisi odottaa sinun elävän kypsään ikään ja kuolevan rauhassa.

Kulmakarvoja nostatti tapaus, jossa viisi mikrobiologia joko katosi tai kuoli mystisen väkivaltaisesti vuonna 2001. Lyhyen ajan päästä luku nousi yhdeksääntoista ja sitten kahteenkymmeneen yhdeksään kuolonuhriin.

Mikrobiologeja löytyi puukotettuna kuoliaaksi autojen takakonteista, heitettyinä sillalta, tai murskaantuneena puuta vasten kun auton jarrunesteet olivat kadonneet. Tämä on suoraan Hollywoodin agenttitarinasta, eikä sillä tavalla kuin olettaisi miten mikrobiologi poistuu tästä maailmasta.

Vuoteen 2005 mennessä olemme menettäneet yli 40 mikrobiologia alle neljässä vuodessa, kaikki epäilyttävissä olosuhteissa, ja tänä aikana joku sai selville, että he kaikki työskentelivät valtiolle, tai valtion alihankkijoina, projekteissa jotka liittyivät bioterrorismiin, flunssapandemioihin tai pernaruttoon.

Selvästikään he eivät olleet etsimässä lääkettä mihinkään, tai ei olisi ollut tarvetta hiljentää heitä.

Sitten saatiin selville, että valtio oli mukana omituisissa kokeissa, joissa kaivettiin ylös haudasta ihmisten ruumiita, jotka olivat kuolleet vuoden 1918 Espanjantautiin, ja joissa geneettisesti manipuloitiin flunssaviruksia, kaikki tämä samalla kun media valmistelee kansalle tarinaa lintuinfluenssasta joka tappaa tuhansia kanoja ja jopa muutaman ihmisen siellä täällä.Ihmiset, jotka ovat tottumassa rikollisen valtion käytänteisiin ja motiiveihin, yrittivät varoittaa horisontissa siintävästä flunssapandemiasta, mutta sinun telkkarisi opetti sinut sivuuttamaan kaikki nuo varoitukset ”hulluina salaliittoina”, ja tietysti luonnollisesti liitit kaikki heidän varoituksensa tarinoihin isojaloista ja UFO-abduktioista, aivan niinkuin sinut on opetettukin tekemään.

FEMAn hyvät tyypit ennustivat, että tulee tarve muutamalle miljoonalle muoviselle ruumisarkulle, joita nyt levitellään ympäri maata, mutta huolimatta tästä paljastuksesta, suurin osa Amerikkaa edelleen luulee, että heidän suurin huolenaiheensa on valita katsoako Super Bowlia vaiko American Idolia.

No, ilmeisesti sekopääsalaliittoteoreetikot olivat oikeassa jälleen kerran, sillä maailmanlaajuinen flunssapandemia josta he varoittelivat on jälleen käsillä, ja se tulee olemaan kaikkien lehtien otsikoissa kunnes miljoonat, jos ei miljardit, ihmiset ovat kuolleet.

Sitä ei tulla pysäyttämään koska kukaan niistä joilla on keinot pysäyttää se ei sitä halua pysäyttää.

Pese käsiäsi usein, ota lapset pois koulusta, välttele ihmismassoja, jos et välttele ihmiskontaktia aivan täydellisesti, vältä alkoholia ja huumeita jotka heikentävät immuniteettia ja syö ravitsevasti.

Kaksi tavoitetta tässä on ihmispopulaation pienentäminen sekä kannustaa sekasortoon ja kurjuuteen josta vain Maailmanhallitus voi sinut pelastaa. Tulet olemaan niin väsynyt kuolemaan ja masennukseen, että sinulla on vain vähän keinoja vastustaa uutta järjestystä. Talouden romahdus ja kolmas maailmansota ovat kaikki osa samaa suunnitelmaa ja niitä kaikkia on jo kokeiltu.

Se on sama jengi joka on tämän viimeisimmänkin yrityksen taustalla, eikä ole vaikeaa, jälleen kerran, nähdä kuka tämän kaiken on vehkeillyt.

Tämä influenssapandemia saa pian aikaan sen, että ihmisiä tippuu kuin kärpäsiä, eikä se ole mikään mutatoitunut lintuinfluenssa. Se on geneettisesti manipuloitu virus, joka on suunniteltu tuhoamaan niin monta ihmistä kuin mahdollista.

Ja sen jälkeen kun ihmisiä alkaa tippua kuin kärpäsiä, poliittisia väärinajattelijoita syytetään taudinkantajiksi eikä kukaan vastusta sitä, että heidät viedään pois.

 

 Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.