NASA tietää, että Kuiperin vyön läheisyydessä on pyörivä ja hehkuva artifakti

Toukokuun 12. päivänä 1994 astronomit Michael Irwin ja Anna Jutk työskentelivät Kanariansaarten observatorion parissa tarkkaillen Kuiperin vyötä. He havaitsivat jotain ja se hehkuin ja himmeni tasaisessa rytmissä aina 5 ja puolen tunnin välein. Tieteen mukaan sellaista kohdetta ei pitänyt olla olemassa.

Huhtikuun 7. päivänä 2016 NASAn New Horizons -missiota pyörittävä tiimi odotteli hermostuneena. Avaruusalus oli saapumassa aurinkokuntamme ulkolaidalle.

Se oli matkalla kohti Plutoa. Pluto on aurinkokuntamme alueella, jota kutsutaan nimellä Kuiperin vyö. Juuri ennen saapumista kääpiöplaneetalle tiimi huomasi kohteen, jonka astronomit olivat löytäneet vuonna 1994. Se käyttäytyi erittäin omituisesti. Tämä kohde, mikä se sitten olikin, pyöri nopeampaa kuin mikään sen ympärillä. Liian nopeasti. Keinotekoisen nopeasti. JA kohde heijasti valoa omituisella tavalla.

New Horizons muutti kurssiaan ja teki ohilennon. He halusivat saada paremman kuvan tästä omituisesta käytöksestä. Mutta aluksen lähestyessä kohdetta, kaikki kommunikaatiolaitteisto meni pimeäksi.

New Horizons -alus meni vikatilaan. Mitään ei hajonnut, mutta NASA ei kyennyt näkemään tai kuulemaan mitään.

Joku tai jokin kontrolloi sitä ja esti signaalin. Jos joku kontrolloi kohdetta, he eivät halua tulla nähdyiksi ja kaikista paikoista aurinkokunnassamme Kuiperin vyö on hyvä paikka mennä piiloon.

Kuka se sitten olikin, se ei halunnut NASAn tietävän heidän olevan täällä. He ovat tarkkailleet meitä jo erittäin pitkän aikaa.

Vaikka NASA menettikin yhteyden New Horizoniin yhdessä kohtaa, ei ole yllätys että mitään virallista tietoa New Horizonin hajoamisesta ei ole.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.