Nyt voit lähettää viestin avaruusolentojen luotaimelle!

NASA on ilmoittanut, ett Maalla on uusi kuu, joka kiertää meitä… sellainen ei tapahdu joka päivä. Se saapui viime vuoden lopulla, marraskuussa tai joulukuussa 2019. Tasan samoihin aikoihin kun koronavirus lähti hulluttelemaan Wuhanissa, Kiinassa. Virusta vastaan on taisteltu niin pitkään, mutta tieto siitä tuli vasta tammikuussa 2020.

Uskon tämän olevan linja-auton kokoinen kuu (NASA sanoo auton kokoinen, mutta he aina aliarvioivat kaiken) Maan kiertoradalla, joka on oikeasti avaruusolentojen luotain, jonka tehtävä on monitoroida sitä miten ihmiskunta selviää kun laboratoriovirus hyökkää ihmiskunnan kimppuun. He tarkkailevat, tallentavat kaiken ja käyttävät dataa ennustamaan tulevia reaktioitamme mahdollisiin tulevaisuuden tapahtumiin.

Päätin yrittää kontaktoida tätä luotainta Maata kiertävällä radalla. Koska se monitoroi meitä, päätin lähettää luotaimelle viestin ja ja pyytää siltä apua koronaviruksen tuhoamiseksi. Viestini on alla.

”Tervetuloa Maan kiertoradalle, avaruusolentojen luotain. Me olemme nimenneet sinut 2016 HO3, toinen nimi jolla sinua kutsutaan on 469219 Kamoʻoalewa. NASA esittää sinun olevan asteroidi, mutta me tiedämme totuuden. Olet avaruusolentojen luotain joka on lähetetty Maahan tarkkailemaan käynnissä olevaa koronavirusepidemiaa. Apuasi viruksen pysäyttämiseksi arvostettaisiin paljon. Tämä virusepidemia tappaa miljoonia ihmisiä tulevina kuukausina, ja siihen kuolee arviolta 3.4-10%. Se tulee aiheuttamaan paljon kuolemaa. Apuanne kaivataan tämän viruksen pysäyttämiseksi. Autatteko Maan ihmiskuntaa? Toistan, autatteko ihmiskuntaa pysäyttämään tämän viruksen? Oletan, että vastauksenne on KYLLÄ. Scott C. Waring-Taiwan”

Käytin sivustoa www.spacespeak.com viestin lähettämiseen. Kopioin viestin kolme kertaa ja lähetin sen kolmesti. Toistuvalla viestillä on suurempi todennäköisyys tulla havaituksi. Spacespeak käyttää radioteleskooppia lähettämään viestejä avaruuteen maksutta. Viestit kulkevat valonnopeudella ja Maan kiertoradalle pääsy kestää vain hetken. On taattua että tämä avaruusolentojen luotain kuulee viestin. Mutta todellinen kysymys on… ovatko ne täällä vain tarkkailemassa, vai tarjoamassa apua?

Scott C. Waring, Taiwan

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.