Rikottiinko Arecibon observatorio tahallaan UFOn havaitsemisen takia?

Jotain erittäin salamyhkäistä on tapahtunut.

Elokuun 11. päivä 2020 Arecibon suuri radioteleskooppi Puerto Ricossa sai vakavia vaurioita sähköjohdon mentyä poikki. Kaapelivaurio pakotti jättiläisteleskoopin heijastinlevyn sammuksiin tilapäisesti.

Arecibon observatorio on ainoa National Astronomy and Ionosphere Centerin (NAIC) laitos ja SETI:n (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) ainoa datalähde.

Mutta kaapelivaurio on erittäin epäilyttävä, sillä huoltotöitä tehdään aina ja kaapeleihin keskitytään erityisesti jotta niistä tehtäisiin vahvaa tekoa ja jotta ne turvattaisiin. On todennäköisempää, että Arecibon radioteleskooppi on rikottu tahallaan.

Elokuun 16. päivänä 2020 asteroidi ZTFODxQ alias 2020QG lensi 1830 mailia Etelämeren yllä Etelänavalla, mikä tekee siitä lähimmältä koskaan lentäneen avaruuskiven.

Astronomeilla ei ollut ideaa asteroidin olemassaolosta ennen kuin se ohitti planeettamme, mikä on erittäin epätavallista. Jopa Palomarin observatorio Kaliforniassa havaitsi avaruuskiven vasta kuusi tuntia sen ohittamisen jälkeen.

Alla on kuva asteroidista ZTFODxQ alias 2020QG.

Arecibon radioteleskooppi otettiin pois toiminnasta vain muutama päivä ennen, mikä tuo esiin mahdollisuuden sille että kyseessä oli koordinoitu toiminta, ettei asteroidin tuloa havaittaisi, tai että se oli itse asiassa sikarin muotoinen UFO.

Sitten meillä on myös erittäin epätavallinen venäläisen kosmonautin tarina siitä miten hän kuvasi UFOn Etelänavan yllä. UFO-kuvat julkaistiin elokuun 20. päivä 2020, ja ne oli otettu kansainväliseltä avaruusasemalta. Kuvaajana oli venäläinen kosmonautti Ivan Vagner.

Mutta Dark Journalistin mukaan kyseessä ei ole ainoastaan avaruusolentojen avaruusalus. TTSA yhä enemmän on ohjaamassa tilannetta kohti ”kansallisen turvallisuuden uhkan” narratiivia, mikä ei ole mitään muuta kuin CIA:n ja TTSA:n yhteiskusetus, jolla luodaan false flag UFO-uhka.

Arecibon teleskoopin sabotointi, oletettu asteroidi joka oli oikeasti sikari-UFO sekä Ivan Vagnerin UFO-kuvat saavat vain toteamaan että paljon on käynnissä kaikenlaista avaruudessa!

Tästä ja monesta muustakin aiheesta Dark Journalistin videolla.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.