Tarkkailevatko avaruusolentojen sivilisaatiot meitä?

Tohtorit Jackie Faherty ja Lisa Kalteneggar ovat kirjoittaneet tutkielman otsikolla ”Menneet, nykyiset ja tulevat tähdet, jotka näkevät Maapallon siirtyvänä eksoplaneettana”.

Siinä sanotaan: ”Etsittäessä elämää kosmoksesta, siirtymävaiheen eksoplaneetat ovat tällä hetkellä parhaita kohteitamme. Tuhansia on jo havaittu, ja tämän hetken tutkimuksemme on astumassa uuteen aikakauteen, kun suurteleskoopeilla etsitään merkkejä ’elämästä’ siirtymävaiheen planeettojen ilmakehissä.

”Aiempi työ on keskittynyt tutkimaan aluetta, jolla Maapallo olisi näkyvillä kun se siirtyy Auringon yli [1-4]. Kuitenkin nämä tutkimukset ovat tarkastelleet vain tähtien nykyisiä asentoja, eikä niissä otettu huomioon niiden ajan mittaan muuttuvaa näkökulmaa.

”Tässä me raportoimme, että 1715 tähteä sadan parsekin etäisyydellä Auringosta ovat oikeassa asemassa, jotta ne olisivat voineet havaita elämää Maapallon siirtymävaiheen aikana varhaisesta ihmissivilisaatiosta lähtien.

”Kun 1715 tähteä on oikeassa asemassa, jotta ne voisivat havaita elämää siirtyvällä Maapallolla, ei ole mahdotonta kuvitella, että meitä tyypin 1 sivilisaationa tarkkailisi tyypin 2 tai tyypin 3 avaruusolentojen sivilisaatiot, jotka mahdollisesti käyttävät näitä tähtiä monitoroimaan Maapalloa jostain syystä ilman, että ne tulisivat havaituksi.

”Koska me emme vielä ole kyenneet saamaan kontaktia avaruusolentoihin, tämä voi johtua siitä, että radioaallot ovat vanhentunutta teknologiaa, mikä on todennäköisesti totta. Kun ajatellaan ideaa, että meitä tarkkailtaisiin ilman että kykenisimme interaktioon avaruusolentojen kanssa, me emme vielä ole keksineet preferoitua kommunikaatiomuotoa tyypin 2 ja tyypin 3 sivilisaatioiden kanssa viestintään.”

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.