Terveyden ja värähtelytaajuuden välinen yhteys

Vuonna 1992 Bruce Tainio Tainio Technologysta, joka on Eastern State Universityn itsenäinen yksikkö Chenyssä, Washingtonissa, rakensi maailman ensimmäisen taajuusmonitorin. Tainio määritteli, että ihmiskehon keskimääräinen taajuus päiväsaikaan on 62-68 Hz. Terveen kehon taajuus on 62-72 Hz . Kun taajuus laskee, immuunijärjestelmä heikkenee. Tutustu näihin erittäin mielenkiintoisiin havaintoihin:

Ihmiskeho
Genius Brain Taajuus 80-82 MHz
Aivojen taajuusalue 72-90 MHz
Normaali aivojen taajuus 72 MHz
Ihmiskeho 62-78 MHz
Ihmiskeho: niskasta ylöspäin 72-78 MHz
Ihmiskeho: kaulasta alaspäin 60-68 MHz Kilpirauhanen ja lisäkilpirauhaset 62-68 MHz.
Kateenkorvan rauhanen on 65-68 MHz.
Sydän on 67-70 MHz
Keuhkot 58-65 MHz
Maksa 55-60 MHz
Haima on 60-80 MHz
Flunssa ja flunssa alkavat klo: 57-60 MHz
Sairaudet alkavat: 58 MHz
Candida ylikasvu alkaa: 55 MHz
Epstein Barrille altistuminen: 52 MHz
Syöpään reagoiminen klo: 42 MHz
Kuolema alkaa: 25 MHz

Ruoat
(tuoreet elintarvikkeet ja yrtit voivat olla korkeampia, jos ne on kasvatettu luonnonmukaisesti ja syöty juuri poimittuina):
Tuoreet elintarvikkeet 20-27 Hz
Tuoreet yrtit 20-27 Hz
Kuivatut elintarvikkeet 15-22 Hz
Kuivatut yrtit 15-22 Hz
Prosessoidut/säilykkeet 0 Hz… (suurin osa syömistämme elintarvikkeista).

Tohtori Royal R. Rifen mukaan jokaisella sairaudella on oma taajuutensa. Hän havaitsi, että tietyt taajuudet voivat estää sairauden kehittymisen ja että toiset taajuudet tuhoavat sairauden. Korkeamman taajuuden aineet tuhoavat alemman taajuuden tauteja. Taajuuksien tutkiminen herättää tärkeän kysymyksen, joka koskee syömiemme, hengittämiemme ja imemiemme aineiden taajuuksia. Monet epäpuhtaudet alentavat terveen taajuutta. Prosessoidun/säilykkeen taajuus on nolla. Tuoreiden tuotteiden taajuus on enintään 15 Hz, kuivattujen yrttien 12-22 Hz ja tuoreiden yrttien 20-27 Hz.

Eteeriset öljyt alkavat 52 Hz:n taajuudella ja yltävät jopa 320 Hz:iin, joka on ruusuöljyn taajuus. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että terapeuttisen laadun eteeristen öljyjen taajuus on korkein kaikista tunnetuista luonnollisista aineista, mikä luo ympäristön, jossa taudit, bakteerit, virukset, sienet jne. eivät voi elää.

Amerikkalainen keksijä Nikola Tesla (1856-1943), sähkötekniikan uranuurtaja, sanoi, että jos voisimme eliminoida tietyt ulkoiset taajuudet, jotka häiritsevät kehoamme, vastustuskykymme sairauksia vastaan paranisi.

Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma taajuutensa, ja jokaisella elimellämme ja kehon osalla on oma taajuutensa. Öljyn taajuus vetää puoleensa samanlaista taajuutta kehossa. Matalammista taajuuksista tulee negatiivisen energian sieni. Taajuus on se, mikä pysyy kehossa ylläpitääkseen öljyn pitkäaikaisempia vaikutuksia. Matalat taajuudet saavat aikaan fyysisiä muutoksia kehossa. Keskimmäiset taajuudet aiheuttavat kehossa emotionaalisia muutoksia. Korkeat taajuudet saavat aikaan henkisiä muutoksia kehossa. Henkiset taajuudet vaihtelevat 92 ja 360 Hz:n välillä. (Luun taajuus on 38-43; kaulan ja niskan taajuus on 62-68).

Tohtori Robert O. Becker kirjassaan The Body Electric, jossa hän myös selittää, että ihmisen terveys voidaan määrittää hänen kehonsa taajuuden perusteella.

Toinen lääkäri ja tiedemies, jonka tutkimus on ollut jonkin aikaa hautautuneena, mutta on onnistunut nousemaan esiin innokkaiden kannattajien ansiosta, on tohtori Royal Raymond Rife, joka kehitti taajuusgeneraattorin 1920-luvun lopulla. Lyhyesti sanottuna Rife hoiti menestyksekkäästi 1 000 potilasta, joilla oli parantumaton syöpä 1930-luvulla. Hän sai 14 palkintoa ja kunniatohtorin arvonimen.

Sen jälkeen, kun lääkeyhtiöt yrittivät epäonnistuneesti ostaa hänen tutkimuksensa ja laitteistonsa, hänen toimistonsa pengottiin, hänen tutkimuspaperinsa varastettiin ja kone, joka paransi kaikki nuo 1 000 ”parantumatonta” syöpäpotilasta, tuhottiin.

Vuonna 1934, ennen kuin tämä tuho tapahtui, Etelä-Kalifornian yliopisto nimitti erityisen lääketieteellisen tutkimuskomitean, jonka tehtävänä oli tuoda kuolemaan johtavia syöpäpotilaita Pasadenan piirikunnan sairaalasta Rifen San Diegon laboratorioon ja klinikalle hoitoa varten. Ryhmään kuului lääkäreitä ja patologeja, joiden tehtävänä oli tutkia potilaat – jos he olivat vielä elossa – 90 päivän kuluttua. 90 päivän hoidon jälkeen komitea totesi, että 86,5 prosenttia potilaista oli täysin parantunut. Sen jälkeen hoitoa muutettiin, ja loput 13,5 prosenttia potilaista paranivat myös seuraavien neljän viikon aikana. Kokonaisparanemisprosentti Rifen teknologiaa käyttäen oli 100 %. http://www.rife.org/

Rife oli kehittänyt 100-prosenttisesti tehokkaan parannuskeinon moniin syöpämuotoihin. Miksi emme siis tiedä tästä ja miksi on olemassa niin paljon syöpätutkimussäätiöitä? Yksinkertaisesti sanottuna se johtuu ortodoksisen lääketieteellisen yhteisön taloudellisista motiiveista, sillä se on riippuvainen syöpätutkimuksen rahoituksesta — rahoitus tulee usein lääkeyhtiöiltä — ja sen omaisuus vahingoittuisi, jos syöpään löydettäisiin parannuskeino. (Eli on ihan OK etsiä parannuskeinoa, mutta ei oikeasti löydä sellaista!) Tämä tarina kuvaa jälleen kerran valtavirran lääketieteellisen yhteisön suurta yritystä valvoa niin monen miljoonan ihmisen elämää, ja kuolemaa, tänä päivänä.

Ihmiset, jotka säilyttävät ainakin immuunijärjestelmänsä optimaalisen taajuuden, ehkäisevät flunssaan liittyvien oireiden ja sairauksien kehittymistä. Käytännössä tämä ei tietenkään onnistu useimmilla meistä, koska ihmisenä koemme päivittäin stressiä ja emotionaalisia haasteita, jotka alentavat kehomme taajuutta. Siksi meidän on nostettava kehomme taajuutta säännöllisesti/päivittäin oikeilla aineilla, jotka ovat yhteensopivia olemuksemme solu-/energiatasolla, sen sijaan, että odottaisimme, kunnes kehomme taajuus on laskenut niin alas, että siitä tulee ystävällinen isäntä mikroskooppisille tunkeutujille.

Kuinka tämä on todistettavissa?

Erään raportin mukaan (Epidemiology, toukokuu 2001; 11:345-349) psykologinen stressi – erityisesti krooninen stressi, joka voi liittyä negatiiviseen persoonallisuuteen – on flunssan riskitekijä. Optimistinen asenne ja ulospäinsuuntautunut persoonallisuus näyttivät tutkijoiden mukaan suojaavan ihmisiä. Tulokset osoittavat, että suuri psykologinen stressi on läheisessä yhteydessä flunssaan sairastumiseen. Vaikka flunssa on harvoin vakava terveysriski, se aiheuttaa pelkästään Yhdysvalloissa vuosittain noin 30 miljoonaa työpäivän menetystä. Tutkijat selvittivät, lisääkö stressi flunssaan sairastumisen todennäköisyyttä, kun he tekivät kyselytutkimuksen yli 1100 espanjalaiselle yliopistojen henkilökunnalle ja opiskelijoille säännöllisin väliajoin vuoden ajan. Tutkimuksessa keskityttiin erityyppisiin stressityyppeihin, kuten elämäntapahtumista johtuvaan stressiin, koettuun stressiin, yleisesti negatiiviseen elämänasenteeseen, ahdistuneeseen tai pakonomaiseen persoonallisuuteen verrattuna positiiviseen elämänasenteeseen.

Negatiivisen elämänasenteen omaavilla henkilöillä oli suurin riski sairastua vilustumiseen – riippumatta C-vitamiinin ja sinkin saannista tai tupakointi- ja juomatottumuksista. Seuraavaksi suurin riski oli niillä, jotka uskoivat olevansa stressaantuneita. Nämä ihmiset sairastuivat raportin mukaan lähes kolme kertaa todennäköisemmin flunssaan.

Tulisiko minun välttää antibiootteja?

Vilustuminen voi johtua kosketuksesta yli 200 eri viruksen kanssa. Kaikista flunssaviruksista rinovirus ja koronavirus aiheuttavat kuitenkin suurimman osan flunssoista. Jokaisen flunssan aiheuttaa erillinen virus (esim. adenovirus, rinovirus, parainfluenssavirus ja koronavirus). Virukset ovat paljon pienempiä kuin bakteerit. Ne ovat pieniä geneettisen materiaalin klustereita, joita ympäröi proteiinikääre. Lääketieteellä ei tällä hetkellä ole lääkkeitä, jotka voisivat tappaa näitä viruksia. Antibiootit, kuten penisilliini, eivät vaikuta viruksiin. Niitä käytetään vain sekundaaristen bakteeri-infektioiden hoitoon, jotka voivat vaikeuttaa flunssan vaikutuksia entisestään.

Kuinka flunssa tarttuu?

Tavallisin tartuntalähde ei ole yskiminen, aivastelu tai sateessa paljain jaloin käveleminen, vaan kädestä käteen tapahtuva kosketus. Siksi on erittäin tärkeää pestä kädet usein, kun olet vilustunut. Flunssaviruksen tarttumisen todennäköisyys kuitenkin kasvaa, jos on yliväsynyt ja fyysisesti uupunut. Useimmat komplisoitumattomat flunssat kestävät kahdeksasta yhdeksään päivää, noin 25 prosenttia kestää kaksi viikkoa ja 5-10 prosenttia kolme viikkoa.Niin kauan kuin lämpötila pysyy alle 38,8 celsiusasteen, sitä ei tarvitse laskea. Flunssavirukset eivät lisäänny korkeammassa ruumiinlämmössä. Itse asiassa lievän kuumeen pitäisi auttaa meitä pääsemään viruksesta nopeammin eroon ja voimaan paljon nopeammin paremmin. Se on elimistömme oma tapa päästä eroon myrkyistä.Miksi aspiriini ja Tylenol ovat haitallisia?Tutkimus (J Infect Dis, Dec 1990; 162(6):1277-82) osoitti, että aspiriinia ja parasetamolia käyttävien ihmisten kyky tuottaa vasta-aineita, jotka tuhoavat flunssaviruksen, estyy. Tämä itse asiassa aiheuttaa sen, että elimistöllä kestää pidempään taistella flunssaa vastaan, ja se on syynä mahdollisiin toissijaisiin infektioihin ja nuhan jälkeiseen vuotoon.

Kuinka voimme välttää flunssan?

Vaikka koululääketieteellä ei ole vastausta flunssaan ja nuhakuumeeseen, luonnolla on — ja se tulee puhtaiden, orgaanisten ja väärentämättömien terapeuttisten eteeristen öljyjen muodossa. Miksi? Koska ne koostuvat erittäin korkeataajuisista molekyyleistä (52 MHz:stä 320 MHz:iin) ja sisältävät luonnon viisautta ja voimaa nostaa kehon taajuutta ja auttaa immuunijärjestelmäämme torjumaan virusten hyökkäyksiä. Selkeyden vuoksi orgaaniset terapeuttiset eteeriset öljyt eivät ole sama asia kuin tavalliset aromaterapiaöljyt, joita valmistetaan tuoksu- ja muihin tarkoituksiin.

 

Artikkelin julkaissut justalist.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.