Ufologi kertoo mihin tarkoitukseen Kuuta käytetään

Kuu syntyi pian suuren aurinkokunnassamme tapahtuneen katastrofin jälkeen, joka aiheutti massiivisen tulvan planeetallemme. Valeri Uvarov, kansainvälisen UFO-tutkimuskeskuksen johtaja puhui asiasta FANin haastattelussa.

Ufologist told for what purposes UFOs use the Moon

Asiantuntija kommentoi mediaraporttia Youtube-videolla, jossa hän kommentoi UFOa Kuun yläpuolella.

“Kuu on uniikki tukikohta, jossa on mahdollista havainnoida ja josta voidaan kontrolloida Maapallolla ja muualla aurinkokunnassa tapahtuvia prosesseja. Tämä kohde on asema, josta kaikki tarkkailu suoritetaan”, ufologi sanoi.

Valeri Uvarovin mukaan Kuu on paljon nuorempi kuin mitä me kuvittelemme.

“Kuu on ilmestynyt paikalleen suhteellisen vähän aikaa sitten. Se tapahtui 13 tuhatta vuotta sitten. Sitä pidetään Maapallon luonnollisena kiertolaisena, mutta muinaisissa teksteissä puhutaan siitä, että Kuu syntyi suuren aurinkokunnassa tapahtuneen katastrofin tuloksena. Kuu ilmestyi kun planeetallamme oli suuri tulva”.

Hän puhuu Kuun ilmestymisestä taivaallemme.

Kuu on suurin jäljelle jäänyt palanen Tiamat-nimistä planeettaa, joka aikaisemmin on ollut olemassa aurinkokunnassamme. Tiamat oli tarpeeksi suuri. Jotta voisimme kuvitella sen todellisen koon, asteroidivyöhykkeen lisäksi pitää ottaa huomioon muutakin. Koko vyöhykkeen kaikkien kappaleiden massat pitää summata yhteen, Kuun massa pitää lisätä siihen, sekä myös Jupiterin kiertoradalla kiertävä romu, jota kiertää Jupiterin ympäri kolmessa eri kohdassa”, toteaa kansainvälisen UFO-tutkimuskeskuksen johtaja.

 

Artikkelin julkaissut esoreiter.ru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.