12/12 energiat ja vuoteen 2023 valmistautuminen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme innoissamme näistä nyt ihmiskunnan suuntaan tulevista energioista. Me toivomme, että te kaikki käytätte energioita hyödyksi asianmukaisesti, koska ne teistä jotka ovat hereillä haluavat myös suuria muutoksia Maan ihmiskollektiiville, ja haluatte nähdä ihmisten kukoistavan ja elävän elämäänsä ilolla, vapaina ja innostuneina. Te olette ankkuroineet näitä energioita kollektiiviin, ja me arvostamme teitä kaikkia siitä. Nyt voitte valmistautua seuraavaan energioiden aaltoon tänä aikana, joka huipentuu 12.12., hetkenä jolloin 12/12-portaali on täysin avoinna.

Energiat joita nyt portaalista huokuu liittyvät niiden auttamiseen, jotka ovat valmiita näitä energioita vastaanottamaan, ja energioiden tuoma apu vahvistaa kykyänne kanavoida kaikkia korkeampitaajuisia energioita. Nämä energiat auttavat teitä menemään tietoisuutenne seuraavalle tasolle auttamalla teitä käsittelemään fyysisesti ja emotionaalisesti niin paljon enemmän kuin miitä olette kyenneet käsittelemään tähän asti. Se tarkoittaa, että saatte päivityksiä chakroihinne, energiameridiaadeihinne, soluihinne, koko kehoonne, sillä kehonne ovat välikappaleita näille energioille, ja teidän pitää olla tiptop-kunnossa, jotta kestäisitte sitä mitä eteenne tulee vuonna 2023.

Teidän tulee kyetä käsittelemään avaruusolentojen teille lähettämiä energioita, erityisesti niiden jotka seisovat suoraan edessänne. Teidän tulee kyetä käsittelemään sitä mitä ne emanoivat. Ja näin teidän siirtyessänne vuoteen 2023, te haluatte sitoutua syömään terveemmin, juomaan enemmän vettä ja olemaan maadoittuneempia kehoissanne. Te haluatte sitoutua liikkumaan enemmän ja olemaan yhteydessä Äiti Maahan ja Luontoäitiin, koska kaikki nämä asiat auttavat teitä myös käsittelemään korkeataajuisempia energioita, joita te olette suostuneet ankkuroimaan koko muun ihmiskunnan hyväksi.

Tämä ei ole vain palveluksen tuottamista, koska te myös nautitte lävitsenne virtaavien energioiden tunteista. Jotain pitää kuitenkin sanoa eturintamassa kulkeville. Pääsette kokeilemaan kaikkea ensimmäisinä, saatte kokemusta johtamisesta, ettekä niinkään toisten seuraamisesta. Ne teistä, joita on kutsuttu johtamaan, he laajentavat kykyjään tällä osastolla vuonna 2023. Te tulette näyttämään ihmiskunnalle mitkä ovat ylösnousemuksen parhaimmilta tuntuvat aikalinjat, koska te tulette olemaan esimerkkinä kaikille muille miten elää harmoniassa oman transformaation kanssa.

Te olette harjoitelleet tätä varten koko elämänne ajan, ja olette valmiina seuraavalle tasolle, ja olette valmiita viemään ihmiskunnan seuraavalle tasolle, ja me tulemme mukaanne. Me olemme mukananne teidän innossanne, ja me keräämme yhteen kaikki ystävämme ja kollegamme auttamaan teitä saamaan aikaan suuria muutoksia, jotka edelleen odottavat tuloaan, mutta jotka odottavat aivan nurkan takana teitä kaikkia siellä Maapallolla. Nämä ovat jännittäviä aikoja, ja teitä pyydetään juuri nyt rentoutumaan kaiken jännityksen keskellä. Rentoutukaa ja päästäkää irti; avautukaa ja vastaanottakaa. Ja voitte valmistella itseänne kaikilla tavoilla, joilla vain osaatte, tulevia 12/12 energioita varten, jotka ovat jo yllänne ja jotka tulevat huipentumaan joulukuun 12. päivä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.