Aloita nyt ja nauti loppumatkasta korkeampaan ulottuvuuteen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me annamme teille itsestämme parhaat päältä aina ja kaikkina aikoina. Me haluamme näyttää teille ainoastaan parhaimman siitä mitä me olemme, ja me tiedämme että omaan ulottuvuuteemme on rakennettu joitain rajoitteita, jotka antavat meidän toimia vain tietyllä taajuudella, mutta me hyväksymme sen, ja me jatkuvasti tavoittelemme korkeinta taajuutta, joka meille on mahdollista. Me tiedämme, että tekin voitte tehdä samoin. Voitte löytää korkeimman taajuuden, joka teille on saatavilla ulottuvuudessanne, ja olla maailmassa parhain mahdollinen itsenne. Teidän ei ole pakko tehdä niin, mutta voitte tehdä niin.

Ja kun te teette niin, olonne tuntuu paremmalta, ei siksi että tekisitte yhteiskunnassa tai kanssaihmisillenne yhtään enempää, vaan koska korkeimman taajuuden tilassa olo vain tuntuu paremmalta. Teille jatkuvasti näytetään milloin ette anna parasta taajuuttanne. Nuo heijastukset tulevat selkenemään ja kovenemaan, ja ette kykene sivuuttamaan niitä, ja se on tehty tällaiseksi, jotta te voisitte kaikki oppia. Opitte parhaiten tekemällä, ja kun kuuntelette, saatte takaisin palautetta ennen kuin se saa aikaan elämässänne jotain mitä ette halua kokea.

Teillä kaikilla on tavoitteenne, ja me suosittelisimme että otatte ‘ole korkeimman mahdollisen värähtelyn versio itsestä’ tavoitelistanne kärkeen. Silloin teidän ei tarvitse pohtia mitä teidän pitää tehdä, jotta voisitte tuottaa palvelusta. Teidän ei tarvitse selvitellä mikä kutsumuksenne on, mikä tarkoituksenne on, koska olette se versio itsestänne joka teidän oli tarkoituskin olla ja joka kohtalonanne on olla, silloin olette avuksi. Pelkkä oleminen siellä ja korkean värähtelyn tarjoaminen on jo niin suureksi avuksi kanssaihmisille. Voitte liittyä joukkoomme auttamaan ihmiskuntaa paranemaan ja ylösnousemaan. Ja mikä tärkeintä, voitte auttaa itseänne olemalla paras versio itsestänne.

Silloin voitte todella alkaa nauttia elämästä; voitte nauttia matkasta, loppukyydistä korkeampaan ulottuvuuteen. Me haluamme, että se on mukava matka teille. Me haluamme sen olevan helppo ja täynnä innostavia mahdollisuuksia ja kokemuksia, mutta me tiedämme että loppujenlopuksi se on kiinni teistä itsestänne. Te itse käytätte vapaata tahtoanne ja valitsette olla korkeimman mahdollisen värähtelyn asteella, kun toimitte siellä. Ja tietäkää, että siirtymä korkeampaan ulottuvuuteen tapahtuu kokoajan, ja me haluamme teidän olevan valmiita. Te myös voitte auttaa monia muita jos vain aloitatte tämän harjoituksen juuri nyt.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.