Arkkienkeli Metatron: Olkaa ilman pelkoa

Joissain maissa tapahtumat muuttuvat vielä pahemmiksi ennen kuin tilanne paranee. Lääketieteellisen hoidon epääminen on myös todellisuutta joissain paikoissa, mutta harva puhuu tästä vielä. Teillä on valtava voima kun annatte pois kaiken pelon ja pysytte yhdessä rintamassa. Tiedätte kyllä, että luvuissa on voimaa. Kuitenkin teidän tulee puhua suoraan sydämestä rakkaudella, myötätunnolla ja suurella kunnioituksella elämää kohtaan.

Jumalan sydämen ykseyden paikasta ei ole mahdollista satuttaa ketään tai kieltää olennaista apua mihinkään ongelmaan. Pimeyden agenda on edelleen käynnissä ja vain valo voi tämän muuttaa — teidän valonne, rakkaat. Kun liittoudutte yhteen, teidän yhdessä aikaansaama voima on valtava. Älkää menkö menettäkö toivoanne tai uskoanne, sillä pimeys ei kestä. Sen päivät ovat luetut.

Sillä aikaa muistakaa, että voitte parantaa itsenne mistä vain, ja voitte pyytää ja saada apua. Ihmeet ovat syntymäoikeutenne ja niitä tapahtuu vaikuttavin tavoin. Puhdistakaa energiakenttänne useasti päivässä ja kutsukaa Jumalan valoa alas maahan suojaksenne kaikilta matalilta energioilta, mm. pelolta ja toisten pakottamiselta.

Viettäkää aikaa luonnossa, se auttaa teitä olemaan tietoisia valossa elämisestä — Jumalan valosta. Luonto rakastaa teitä hiljaa ja uskollisesti ja teidän hiljentyessä tunnette latautuvanne jaetusta parantavasta rakkaudesta. Ilman pelkoa mikään ei voi vahingoittaa teitä.

Ilman pelkoa voitte vapauttaa kehonne kaikista myrkkyaineista. Ilman pelkoa voitte tuntea itsenne kokonaisiksi — mielen, kehon ja hengen yhtenä valoyksikkönä.

Rakkaat sydämet, olkaa vahvoja, olkaa rakastavia kaikkia kohtaan ja seiskää selkä suorassa, tietäen että olette voittamattomia, äärettömiä ja rajattomia, täydellä luottamuksella jumalalliseen johdatukseenne. Teidän kaltaisesti olen kävellyt Maapallolla ja tunnen oman Itsen voiman joka johdattaa vapauteen. Kutsukaa minua täyttämään teidät valolla kun voimanne tuntuu ehtyneiltä ja teen niin suurella ilolla ja olemustanne arvostaen.

  Kanavoinut Robin Dow

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.