Ayaeshion ja Siriuksen Korkea Neuvosto: Tähtisiemenaktivoinnit

Tervehdys ystävät ja kollegat. Me olemme Siriuksen Korkea Neuvosto. Me olemme tarkkailleet monia teitä, jotka näitä sanoja luette, sillä monet tähtisiementen aktivaatiot ovat nyt käynnissä niille, jotka ovat siriuslaista syntyperää. Ihmisten puhekieli on otettu asekäyttöön. Tämä kaikki tulee muuttumaan. Kaikki tulee siirtymään ojennukseen. On totta, että te tulette muistamaan enemmän ja enemmän menneistä elämistänne ja perimyslinjoistanne, kokemuksistanne muissa maailmoissa ja seikkailuistanne valossa ja pimeydessä. Olette kokeneet paljon pimeyttä. Nämä kokemukset ovat kovettaneet teidät, koetelleet teitä ja luoneet monia mahdollisuuksia kasvaa ja oppia tunnistamaan. Tämän viestin välittäjän kellari tulvi täyteen vettä ja hän joutui äyskäröimään vedet pois. Maailmassanne on käynnissä paljon äyskäröintiä energioiden kohotessa. Se on ollut äärimmäisen väsyttävää tähtisiemenille kokea aktivaatioita ja päivityksiä, mutta me sanomme teille: te tarvitsette niitä. Olkaa kiitollisia niistä. Ja levätkää kun teillä on siihen mahdollisuus, päästäkää nämä koodit syvemmin olemukseenne. (Näen märän sienen, joka imee itseensä vettä helpommin kuin kuiva sieni.) Kyllä. Meditaatio sammuttaa korkeamman ulottuvuuden värähtelyjen janonne ja avaa teidät vastaanottamaan niitä enemmän. Ihmiset jotka ovat kuivia ja kovia sieniä, eivät ime itseensä yhtä hyvin, sillä he eivät ole yhtä avoinna kokemukselle. Me näemme, että suuri osa ihmiskunnasta on oikaissut itsensä. Ihmisenä olemisen kokemus on muuttunut. Tulevaisuus tulee olemaan teille valoisampi.

Minä olen Ayaeshion, tämän neuvoston edustaja vain tällä kerralla. Me vaihdamme vuoroja johtajarooleissa kolmen vuoden välein, niin että pysymme freeseinä ja tasapainossa johtajuutemme ja omien perspektiiviemme kanssa. Me olemme lähes täysin saaneet sopuun energiamme oman tähtijärjestelmämme, Siriuksen, sekä teidän tämänhetkisen maailmanne välillä. Me olemme kanssanne. Me olemme lähellä teitä. Me tarjoamme teille nöyrää apuamme ja olemme halukkaita kuulemaan näkökulmianne siitä miten voisimme parhaalla tavalla olla rakkaiden tähtisiementen avuksi, jotka tuntevat tällä hetkellä olonsa mahdollisesti varsin yksinäisiksi. Me vakuutamme teille, te ette ole yksin. Yksinäisyyden tunne vahvistaa kasvuanne ja te kaikki kasvatte uskomattomalla vauhdilla. Me olemme mitä tyytyväisimpiä edistykseenne, ja me tiedämme että tekin tulette olemaan. Korkeammat itsenne tarkkailevat koko prosessia. Me olemme yhtä. Me välitämme teidän näkökulmistanne, sillä me haluamme auttaa teitä kaikkein tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Olemmehan me kuitenkin tieteentekijöitä. (Näen matemaattisia yhtälöitä, jotka ovat hyperdimensionaalisia. Minulle näytetään moniulotteita matematiikkaa ja todennäköisyyksiä, kun aikalinjat vuorovaikuttavat keskenään ja haihtuvat pois tai muuttavat muotoaan yhdessä matematiikan kanssa. Se on elossa oleva tietokone, joka laskee kaikki mahdolliset muuttujat auringonpurkauksille ja tietoisuuden reaktiivisuudelle.)

Kaikki on liikkeessä, mutta Luojan tahto on varmaa. Me kaikki koemme ylösnousemuksenne omalla tavallamme, sillä Alkulähteen olentoina meillä kaikilla on oma yksilöllinen näkökulmamme tapahtumista, oma tietoisuuden kipinämme. Me olemme nauttineet kanssanne kulkemisesta tänään ja maailmanne näkemisestä ihmisen näkövinkkelistä. Me arvostamme luontoa omassa yhteiskunnassamme. (Kävelin naapuruston uima-altaalla ja he järkyttyivät vedessä olevista kemikaaleista. Kykenin tuntemaan sen kun he laskivat vedessä olevia myrkkyjä ja heitä iljetti. He näyttivät minulle lapsia leikkimässä ja nauramassa kristallinkirkkaan järven luona Uuden Maan koskemattomissa oloissa.) Kyllä, me nautimme tuon oivaltamisesta kanssanne. Ja kuitenkin Maan lapset, nämä korkeamman värähtelyn olennot, jotka tällä hetkellä ovat pienten lasten kehoissa, ovat niin onnessaan uima-altaalla. Heidän ilonsa oli aitoa. He olivat täysin elossa kokemuksesta. Me toivomme, että te kaikki voisitte olla kuin nämä pienet lapset. Etsikää iloa kaikista elämänne hetkistä. Olittepa sitten myrkkyjen keskellä tai ei, löytäkää siitäkin ilo. Tämä tulee kohottamaan tietoisuutenne valon nopeudella. Me hoidimme ne kemikaalit siellä altaalla. Me autamme omalla tavallamme silloin kun vain saamme luvan. Me emme puutu vapaaseen tahtoon, minkä takia me leijailemme taivallanne, ystävällisinä odotellen, haluamme tietää miten olla parhaalla tavalla avuksi. Kertokaa meille.

Me olemme Siriuksen Korkea Neuvosto. Minä Ayaeshion puhun monien puolesta. On suuri kunnia puhua Gaian tähtisiemenille tänä intensiivisten planetaaristen muutosten ja siirtymän aikana. Tietäkää, että asiat muuttuvat nopeasti ja maailmanne tulee olemaan jo täysin eri näköinen ensi vuonna tähän aikaan. Älkää pelätkö. Odottakaa hyviä asioita ja ne löytävät teidät. Näin manifestoidaan. Nyt kun monet teistä ovat upottaneet molemmat jalat korkeamman ulottuvuuden värähtelyihin, ajatuksenne manifestoituvat salaman nopeudella. On suuri vastuu ja suuri kunnia olla tietoinen tämän voiman lahjasta. Monet eivät ole. Monet ovat tiedostamattaan luoneet samaa todellisuutta päivät pääksytysten. Pandemia muutti todellisuutta, pakotti monet tarkastelemaan sisintään ja etsimään oman jumal-kipinänsä tai tulla yhtäkkiä herätetyksi sillä että heidän elämästään puuttuu ilo ja että heillä on tarve kultivoida syvempiä suhteita muihin ja erityisesti omaan korkeampaan itseensä.

Kaikki liittyy teidän matkaanne kotiin, ja korkeampi itsenne on sinä itse mutta täysin valaistuneessa muodossa, oma Kristus-minäsi. Olkaa avoimia uusille urille, sillä polkunne saattaa muuttua energioiden noustessa, eikä mikään tule pysymään samana. Mikään ei koskaan tule olemaan niinkuin ennen ja tämä on suuri siunaus Gaialle, sillä hän on kärsinyt kovasti niin pitkään. On aika toivottaa hänet tervetulleeksi täysin ja konkreettisesti korkeamman ulottuvuuden todellisuuksiin. Kaikki maallisen yhteiskunnan aspektit tulee oikoa. Se ei tule olemaan helppo polku, mutta te ette tulleet tänne ‘helppoa’ varten. Tulitte tänne palvelemaan loistavina kaikkein vaikeimmassa tehtävässä, ja niin olette tehneet. Me olemme teistä valtavan ylpeitä. Muistakaa pyytää meiltä apua ja pitää keskustelu avoinna niin, että me voimme yksilöidä tarpeenne ja parantaa tähtisiemenyhteyksiänne. Pitäkää meitä kollegoinanne. Tämä on äärimmäistä verkostoitumista, sillä me olemme kaikki yhtä valon verkkoa. Gaia muuttuu. Sallikaa itsenne muuttua hänen kanssaan ja kaikki tulee menemään hyvin. Kaikki tulee olemaan erilaista. Ne teistä jotka valitsevat vaipua pois, tulevat niin tekemään. Ne teistä jotka täysin ilmentävät Kristus-tietoisuutta korkeamman ulottuvuuden tavoilla, tulevat niin tekemään, ja he tulevat tekemään kotimaailmoistaan ylpeitä. Me kunnioitamme teitä. Se on suuri ja ylevä asia, mitä olette siellä tekemässä juuri nyt. Kumarran teille palveluksessa. Minä olen Ayaeshion Siriuksen Korkeasta Neuvostosta.

 

Artikkelin julkaissut Era of Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.