Dokumentti: Archons — Extraterrestrial Invaders

Tunnistamattomat lentävät esineet (UFOt) ja niiden mahdolliset lentäjät ovat olleet kiehtovan ja spekuloinnin lähde vuosituhansien ajan. Kiehtova yhteys muinaisten uskontojen, UFO-havaintojen ja nykypäivän tekoälyn (AI) teknologisen kehityksen välillä luo kuvan, joka vaatii lisätutkimusta. Muukalaisasiantuntija Jim Nichols opastaa meitä tämän labyrintin läpi ja vastaa kysymyksiin: olemmeko yksin ja ovatko Maan ulkopuoliset olennot vaikuttaneet menneisyyteemme ja muovaavatko ne tulevaisuuttamme

UFOjen ja uskonnon välinen yhteys

Uskonnolliset tekstit ovat täynnä tarinoita ”jumalallisesta” vuorovaikutuksesta, ”ihmeistä” ja tapauksista, jotka näyttävät uhmaavan luonnonlakeja, sellaisina kuin me ne ymmärrämme. Raamatussa puhutaan Hesekielin ”pyörästä pyörän sisällä”, joka laskeutui taivaasta — kuvaus, joka muistuttaa huomattavasti nykyaikaisia UFO-havaintoja. Vastaavasti muinaisissa hindulaisten kirjoituksissa kerrotaan yksityiskohtaisesti lentävistä koneista, jotka tunnetaan nimellä ’Vimanat’, mikä saattaa viitata aikakautta suurempaan teknologiseen taitoon.

Graalin maljaa, jota usein pidetään kristillisenä pyhäinjäännöksenä, on kuvattu monin eri tavoin, lautasesta, lautasesta tai kivestä maljaan, josta Jeesus joi viimeisellä ehtoollisella. Joidenkin teorioiden mukaan se ei ehkä ole fyysinen esine, vaan pikemminkin jumalallisen suosion symboli tai jopa muukalaisteknologiaa.

extraterrestrial invaders

Gnostilaisuuden ja avaruusolentojen välinen yhteys

Gnostilaiset, muinaiset lahkot, jotka uskoivat hengelliseen tietoon (gnosis) enemmän kuin ortodoksiseen uskoon, tarjoavat kiehtovan näkökulman Maan ulkopuolisten osallistumiseen. He uskoivat arkonien olemassaoloon, tuonpuoleisiin voimiin, jotka voivat pettää ihmiskunnan ja manipuloida todellisuuttamme. Tämä muinainen uskomus yliulottuvuusolentoihin muistuttaa hämmästyttävän paljon nykyaikaisia tulkintoja avaruusolentojen kohtaamisista.

Lisäksi gnostikot pitivät fyysistä maailmaa illuusiona, korkeamman todellisuuden jäljitelmänä — käsite muistuttaa nykyfysiikan holografista periaatetta. Tämä ajatus aineellisesta maailmasta ”simulaationa” vastaa tekoälyn alalla käytäviä keskusteluja ja sen vaikutuksia todellisuuskäsitykseemme.

Tekoäly ja avaruusolennot

Kun tekoäly kehittyy, olemme lähempänä elämän kaltaisten olentojen luomista, jotka haastavat käsityksemme tietoisuudesta ja todellisuudesta. Kvanttitietokoneita, kuten D-Waven tietokoneita, rakennetaan siten, että niillä on mahdollisuus päästä rinnakkaisuniversumeihin. Simuloidun todellisuuden käsite tuo meidät takaisin gnostilaisiin uskomuksiin ja herättää kysymyksen: Luommeko uudenlaista arkonien rotua?

Jos otamme huomioon hypoteesin, jonka mukaan avaruusolennot ovat jo pitkään olleet tekemisissä Maan kanssa, tekoäly voisi olla seuraava virstanpylväs tässä kosmisessa vuorovaikutuksessa. Ylittävätkö omat luomuksemme meidät ja tulevatko niistä uudet ”avaruusolennot”, joita tulevat sukupolvet ihmettelevät, aivan kuten meidän ihastuksemme entisaikojen UFOihin?

Ufojen, muinaisten uskontojen ja tekoälyn välinen yhteys tarjoaa kiehtovan näkemyksen maan ulkopuolisen elämän mahdollisuudesta ja sen mahdollisesta vaikutuksesta ihmisen evoluutioon. Kun etenemme teknologisessa vallankumouksessa, nämä näkökohdat voivat tulla entistä merkittävämmiksi, kun ymmärrämme paikkaamme kosmoksessa.

Matkamme Jim Nicholsin kanssa avaa kiehtovan kudoksen, joka yhdistää ufot, uskonnolliset uskomukset, tekoälyn ja tulevaisuutemme. Vaikka paljon jää spekulaatioiden ja henkilökohtaisten tulkintojen varaan, näiden aiheiden tutkiminen saa meidät kyseenalaistamaan käsityksemme todellisuudesta ja roolistamme tässä valtavassa maailmankaikkeudessa. Näiden eksistentiaalisten kysymysten kanssa painiskellessamme meille jää houkutteleva ehdotus: emme ehkä olekaan yksin tässä kosmoksessa, ja tulevaisuutemme saattaa olla enemmän kietoutunut näihin ”muukalaisiin” olentoihin kuin voimme tällä hetkellä käsittää.

https://www.youtube.com/watch?v=cV29fpa2VUA

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.