Energiat muuttuvat lähipäivinä

Tervehdys! Sydämestä sydämeen puhumme tässä hetkessä, minä olen Kejraj.

(Noin viisi tuntia tämän kirjoittamisen jälkeen tapahtui siirtymä värähtelytaajuudessa, 18.1.2024 ja 19.1.2024 välisen yön tunteina. Luulin, että kyse oli pelkästään minusta ja omista tuntemuksistani (melkein levitoin, värähtelyt olivat todella korkeita). Mielestäni tämä on vaikuttanut niihin, jotka ovat jo valmiita ja avoimia vastaanottamaan korkeampaa valoa, mikä johtaa uusiin aktivaatioihin ja kiihdyttää prosessia, joka vuorostaan vie kollektiivin heräämistä eteenpäin.)

Tulette huomaamaan siirtymän energioissa seuraavan parin viikon aikana. Mahdollisesti elämää muuttavia tapahtumia globaalilla skaalalla, ja aivan varmasti ainakin henkilökohtaisella tasolla.

Matrixin romuttaminen siirtyy uuteen vaiheeseen. Kerro siitä mitä tiedät rakkaillesi ja lähipiirillesi ja niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. On tärkeää, että mahdollisimman moni ymmärtää, että ei ole mitään pelättävää.

Maailmaa vapautetaan tällä hetkellä tuhansien vuosien orjuutuksesta, valheista ja manipulaatiosta. Pelkoon ja pahuuteen perustuvan systeemin romahtaminen on normaalia maailmassa, joka on siirtymässä kohti ja ankkuroimassa rakkauden taajuuksia.

Keskittykää sydämeenne ja meditoikaa, nostattakaa värähtelytaajuutta niin, että epämiellyttävät asiat eivät vaikuta teihin näiden tulevien energian virtausten aikana.

Ihmiskunta on viimeisissä vaiheissaan valmistautumassa siirtymään seuraavaan elämään, käymättä läpi ’kuolemaprosessia’. Tämä on ylösnousemus.

Ole kiltti, ole rakastava, luota Jumalalliseen. Tunne siirtymä sisälläsi ja ulkopuolellasi. Ymmärrä, että tämä kaksinaisuuden leikki on tullut päätökseensä. Olette nousemassa illuusioiden yläpuolelle ja palaamassa kotiin, rakkauteen, ykseyteen.

 

Artikkelin julkaissut eraoflight.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.