Ennusteet Auringon välähdyksestä tai ’Tapahtumasta’

∞9D Arcturuksen Neuvosto, kanavoinut  Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme kovasti sen puolesta, että ihmiskunta valitsee oman polkunsa. Meidän mielestämme meillä ei ole sen parempaa perspektiiviä kuin teilläkään mitä ihmiskunnalle pitäisi tapahtua seuraavaksi. Me tiedämme, että on olemassa kaikenlaisia ennusteita siitä mitä tarvitsee tapahtua ennen kuin voitte muuttaa tietoisuuttanne, mutta tämä siirtymä ei liity ulkoisiin tekijöihin. Se ei ole koskaan liittynyt siihen mitä Aurinko tekee tai mitä planeetat aurinkokunnassanne tekevät. Se on aina liittynyt sisäisiin tekijöihin, se on aina ollut sisäinen peli, ja siksi jokainen teistä saa valita mitä seuraavaksi kunkin polulla tapahtuu ja mitä haluatte kokea osana ihmiskollektiivia.

Syy sille miksi teidän ei tarvitse kiinnittää huomiota ennusteisiin Tapahtumasta tai Aurinkovälähdyksestä on, että ei ole olemassa vain yhtä ainoaa tulevaisuutta, ja ei ole olemassa vain yhtä ainoaa Maapalloa tai ihmiskollektiivia. Niitä on enemmän kuin te voitte kuvitellakaan, ja voitte linjautua juuri sellaisen kanssa joka tuntuu teille parhaalta. Teidän ei tarvitse odottaa ahdistuneena sitä, että joku korkeamman ulottuvuuden olento tai kollektiivi sanoo että nyt näin tulee tapahtumaan, että voisitte päättää milloin on tarpeen hamstrata kaapit täyteen ruokaa tai rakentaa suoja maan alle. Te olette niitä, jotka valitsevat oman kohtalonne yksilöinä, ja te valitsette tietoisesti tai alitajuisesti minkä version ihmiskollektiivista koette ylösnousemuspolullanne.

Siksipä me neuvoisimme, että lakkaisitte katselemasta itsenne ulkopuolelle, ja me aina muistutamme teitä, että kaikki on teidän sisällänne. Kaikkein tärkeimpänä, oma värähtelynne on sisällänne. Se on se osa teitä, joka sanoo teille minkä kanssa te linjaudutte. Haluatteko linjautua maailman kanssa, joka on erittäin kolmiulotteinen luonteeltaan, jossa on jatkuva kamppailu hyvän ja pahan voimien välillä? Voitte niin tehdä, jos se on jotain mitä haluatte. Haluaisitteko mieluummin linjautua sellaisen Maapallon kanssa, jossa ihmiskollektiivi on liittymässä yhteen, antamassa anteeksi toinen toisilleen, päästämässä irti vihasta ja menossa eteenpäin kohti korkeampaa tietoisuuden tasoa yhtenäisenä kokonaisuutena? Voitte kokea myös tuon, jos se on jotain mitä haluatte kokea, ja meille se kuulostaa tietoisuuden siirtymältä.

Ihmiset uudessa ajassa ovat liian kiinni siinä kenellä on teknologiaa ja mihin he käyttävät sitä. He ovat liikaa kiinni siinä mitä kansalle ei kerrota, ja mitä teknologioita tavalliselta ihmiseltä on pimitetty.  Tiedätte jo varmasti tähän mennessä, että sisäiset teknologianne ovat voimakkaampia kuin mitään mikä on koskaan ihmisen tai avaruusolennon käsin luomaa. Heränneinä sieluina tiedätte nyt, että sisällänne oleva voima auttaa teitä pääsemään käsiksi sisäiseen teknologiaanne, nostaa värähtelyänne ja auttaa linjautumaan sen Maapallon ja ihmiskunnan version kanssa, jonka kanssa resonoitte eniten ja jota te todella olette.

Eli se mitä me sanomme on, että jos jokin mitä luette tai katselette tai kuuntelette ei liity värähtelyn nostattamiseen, rakastamiseen, tuomitsemisesta irtipäästämiseen, anteeksiantoon tai parantamiseen, silloin sen todellisuuden version omaan tietoisuuteenne saaminen ei ole tärkeää. Teidän tulee ainoastaan keskittyä sellaiseen todellisuuden versioon, jonka haluatte kokea. Sen kokeminen auttaa teitä määrittämään mikä teille on oikea. Se on suosituksemme, ja me kerromme sen koska me näemme niin monien teistä putoavan takaisin 3D-tyyppiseen mentaliteettiin, me-vastaan-ne -vastakkainasetteluun ja henkiseksi viisaudeksi naamioidun pelkopornon levittämiseen. Me haluamme auttaa teitä.

Me haluamme ohjata teidät takaisin itseenne, takaisin siihen mikä teille on tärkeää ja mitä sisältänne löytyy, niin että voitte päättää minne olette seuraavaksi menossa ja minne kollektiivi on suuntautumassa. Me liitymme joukkoonne huolimatta siitä minne menette ja huolimatta siitä mitä päätätte, ja me jatkamme teidän opastamista, rakastamista, ja lähetämme teille energeettisiä latauksia. Mutta me myös haluamme auttaa teitä tietämään, että teillä on valta valita.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.