Entä jos maailma muuttuisi kokonaan?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me jatkuvasti kutsumme kaikkia teitä tulemaan tänne korkeammille taajuuksille, koska me tiedämme että se on se mitä te loppujen lopuksi haluatte, vaikka luulisittekin haluavanne jotain muuta. Te luulette haluavanne asioiden muutosta Maapallolla, ja mitä sitten jos ne muuttuisivat? Mitä jos kaikki muuttuisi, mutta kukaan ihmiskehossa elävä ei haluaisi muuttua itse? Teillä lopulta olisi samat ongelmat kuin aina ennenkin. Tämän takia teidän muuttuminen syvältä sisimmästä on ainoa tapa muuttaa ulkoinen todellisuus ja saada nuo muutokset pysyviksi ja sellaisiksi joita te haluatte myös sielutasolta.

Ego ei pidä haasteista, koska ego vain haluaa tietää että kaikki tulee olemaan hyvin, että kaikki ovat turvassa, mukavasti, että kaikista huolehditaan ja niin edelleen. Mutta sielu kaipaa noita muutoksia, koska sielu tietää että sen matka on kasvua ja kehitystä, laajentua ja muuttua yhä enemmän Alkulähteen Energiaksi kokemustasolla. Tietäkää, että te olette Alkulähteen Energiaolentoja, mutta sen tietämyksen kokeminen jonkin oman tekemisen kautta, tai ajatuksen tai puheen, tai edes tuntemisen, on täysin eri kokemus.

Kun autatte jotakuta toista koska tunnustatte että hän on osa teitä, se on Alkulähteen Energian kokemus. Kun rakastatte jotain toista, huolimatta siitä että tämä ei ole tehnyt mitään ansaitakseen tuota rakkautta, se on Alkulähteen Energian kokemus. Kun kuuntelette jotakuta, vaikka tiedätte että hän valittaa ja pitkittää samaa todellisuutta, ja sitten sanotte jotain kilttiä hänelle, jotain kannustavaa, se on Alkulähteen Energian kokemus. Kun tunnette olevanne yhtä kaikkeuden kanssa, kun olette siinä ykseystietoisuuden tilassa, se on Alkulähteen Energian kokemus. Ja kun kaikki ja jokainen teidän ulkopuolella on yhtäkkiä erilainen koska joku henkilö tai ryhmä tuli ja teki kaikki muutokset puolestanne, silloin ette saa niitä kokemuksia joista me juuri puhuimme.

Te haluatte niitä kokemuksia; te olette tulleet etsimään niitä kokemuksia. Te tulitte etsimään liikettä, ja ette tulleet etsimään liikettä pisteestä A pisteeseen B. Etsitte sielun liikettä yhdeltä tietoisuuden tasolta toiselle, siirtymistä toimimaan korkeamman itsen tasolle egon tasolta. Se on se mitä halusitte, ja sitä tulette saamaan. Jos tietäisitte miten hyvältä teistä tuntuisi kehossa tuollaisen kokemuksen jälkeen, silloin ette haluaisi sitä ennen kaikkia niitä muutoksia tapahtuvan ulkopuolellanne. Koska vaikka nuo muutokset rauhoittaisivatkin mieltänne hetkellisesti, loisitte vain uusia haasteita, uusia ongelmia, uusia esteitä.

Joten siunatkaa maailmaa sellaisena kuin se tällä hetkellä on; kiittäkää kaikesta kokemastanne, koska ne antavat teille mahdollisuuksia tuntea jotain mitä ette ole kokeneet aiemmin. Teidän ei ole pakko olla kiitollisia vain siksi että Jumala arvostaa kiitollista alamaista. Jumala ei ole kuningas ja te ette ole torppareita. Te kaikki luotte yhdessä tämän Alkulähteen kanssa, ja Alkulähde kasvaa kanssanne, ja on kiitollinen teistä ja halukkuudestanne kulkea luomakunnan eturintamassa.

Ja me haluamme teidän tietävän, että te saatte myös apua. Voitte pyytää apua, voitte saada apua, ja te saattekin apua. Ja pyytämällä te itse asiassa luotte pyytämänne, joten kaikki on hyvin. Me haluamme teidän muistavan miten voimakkaita olette ja tuntevan voiman liikkuvan sisällänne, koska se on yksi niistä kokemuksista jota olette tulleet Maapallolle hakemaan.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.