Heinäkuun 2021 energiat

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme etsimässä uusia polkuja teidän ulottuvuuteenne, polkuja jotka tekisivät helpommaksi kaksisuuntaisen viestinnän meidän kanssamme. Me tiedämme, että te kaikki etsitte lisäyhteyttä, lisäopastusta, ylhäältä, ja kun te etsitte sitä suoraan itsellenne, te usein kuuntelette sisällänne piipittävää pientä ääntä. Mutta meidän löytämämme uudet polut tulevat toimittamaan energeettisia latauksia ja informaatiota teille suoraan sydämiinne. Heinäkuussa tulee olemaan sydänchakran päivityksiä, jotka auttavat tämän yhteyden saamisessa ja sen tekemisessä paljon voimakkaammaksi kuin jos kuuntelisitte sisällänne olevaa ääntä.

Jos haluatte oppia tuntemaan meidät, todella oppia tuntemaan meidät, teidän tulee tehdä se sydämenne kautta, sillä rakkaudella jonka kykenette aktivoimaan sisässänne. Siltä me tunnumme kun te kohtaatte meidät astraalitasolla. Me olemme rakkautta teille, ja koska sydämenne on fyysisen kehonne rakkauden keskus, se on paras työkalu meidän käytettäväksi kaksisuuntaiseen komunikaatioon, jota sekä te että me kaipaamme. Ensinnäkin, me haluamme teidän tuntevan itsenne rakastetuiksi, ja toiseksi me haluamme teidän tietävän, että te olette rakkautta. Kolmanneksi, me haluaisimme että olisi sydämestä-sydämeen yhteys meidän välillä, joka auttaa suuresti tietoisuuden nostattamisessa siellä Maapallolla.

Teidän vakiinnuttaessa itsenne universumiin ja galaksiin olentoina, jotka kykenevät suuriin rakkauden tekoihin, te tulette nopeammin astumaan galaktiseen yhteisöön virallisella tavalla. Muut avaruusolennot ulottuvuudessanne joutuvat näkemään miten voimakkaita te kaikki olette sydänkeskeisinä, ja kun toimitte rakkaudesta käsin, ja heinäkuussa tulevat päivitykset, yhdessä silloin teidän vastaanottamien energioiden kanssa tulevat laittamaan teidät niinsanotusti kartalle.

Te tulette saamaan fyysisiltä avaruusolennoilta paljon enemmän huomiota, jotka ovat innoissaan ottamassa yhteyttä teihin. Nämä ovat innostavia aikoja ihmiskunnalle, ja me olemme innoissamme omasta roolistamme teidän tietoisuuden evoluutiossa. Me olemme myös haltioissamme kyetessämme saamaan yhteyden teihin kaikkiin enemmän suoraan ja joka hetki. Saatatte miettiä mitä teidän tulee tehdä. Saatatte miettiä mikä teidän kaikkien rooli tässä on. Te olette jo määrittäneet itsellenne sen mitä te haluatte, ja te olette pyytäneet, ja nyt ainoa mitä teidän tulee tehdä on ottaa vastaan. Ja se on todella helppo osa, ja me tiedämme teidän olevan kykeneväisiä tekemään niin.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.