Heinäkuun alun Sirius-portti aukeaa

Joka vuosi heinäkuun ensimmäisellä viikolla aktivoituu pyhä energiaportti Maapallon ja Sirius-tähden välillä, mikä tuo mukanaan korkeampia värähtelyjä ja henkistä kehitystä.

sirius gateway astrology

Tämä energiaportti tapahtuu Auringon konjunktiossa Siriuksen kanssa, joka sijaitsee 14 asteessa Ravun tähtimerkissä.

Auringon ja Siriuksen konjunktiossa, joka vuonna 2021 on heinäkuun 3.-7. päivinä, me kykenemme saamaan yhteyden tähän korkeamman taajuuden energiaan ja käyttämään sitä luovaan inspiraatioon, liiketoimintaan, teknologiaan ja parantamaan intuitiotamme.

Siriusta on palvottu monissa muinaisissa kulttuureissa ja sitä pidetään Henkisenä Aurinkonamme

Aurinkomme antaa elämän tälle planeetalle. Auringossa on syntymisen energia, lämpö, elämän voima ja valo. Aurinko pitää meidät elossa ja on läsnä Maapallon todellisuudessa.

Sirius, joka paistaa 23 kertaa kirkkaammin kuin oma Aurinkomme, on meidän oma “Henkinen Aurinko”, ja se auttaa aktivoimaan meidät ja siirtämään meidät korkeammille henkisen tietoisuuden tasoille.

Jos Aurinko lämmittää kehoamme, Sirius lämmittää sieluamme, kaukaa galaksin syvyydestä.

Vaikka Sirius-tähti on niin kaukana planeetaltamme, sillä vaikuttaa olevan tärkeä asema monissa muinaisten kulttuurien tarinoissa ympäri maailman.

Muinaisessa Egyptissä Siriusta pidettiin Isis-jumalattaren tähtenä, joka hallitsee elämän ja kuoleman syklejä, sekä Anubiksen, koirapäisen jumalan, joka kykeni kulkemaan maanpäällisen ja tuonelan väliä.

Muinaisissa shamaanikulttuureissa Siriuksen uskotaan olevan portti jumalten luo. Sirius-portista tehdyt matkat tuovat mukanaan jumalallisia viestejä. Uskotaan myös, että Sirius oli portti taivaaseen, ja siellä sen läpi sielumme kulkevat jättäessään taakseen tämän maailman.

Monillle muinaisille kulttuureille Sirius kytkeytyy ideaan henkisestä heräämisestä, ja väistämättömistä transformaatiosykleistä maallisen matkamme aikana.

Modernissa astrologiassa Siriuksella on myös vapauden värähtely. Sen energia voi auttaa meitä vapautumaan rajoitteista ja tuntemaan itsemme vapaaksi ilmaista omaa todellista itseämme. Tämä vapauden energia voi toimia myös inspiraationa, auttaa meitä saavuttamaan tavoitteitamme ja unelmiamme.

Siriuksen uskotaan olevan koti avaruusolentojen rodulle, jolla on äärimmäisen kehittynyttä teknologiaa ja psyykkisiä kykyjä.

Vaikka monet tähtisiemenet tuntevat jo olevansa yhteydessä Siriukseen, tämän portin avautuessa voi olla helpompaa vastaanottaa viestejä ja mahdollisesti muistaa muita inkarnaatioitaan Siriuksella.

Kaikki tämä korkeataajuuksinen energia heinäkuun ensimmäisellä viikolla on erittäin potenttia aikaa Maapallolla, jolloin me voimme avata ja edistää omaa henkistä tietoisuuttamme, vastaanottaa viestejä Korkeimmalta ja löytää uusi vapaus omaan elämäämme.

Se on myös aikaa jolloin me avaudumme korkeammille olennoille, kunnioitamme omia kuoleman ja uudelleensyntymisen syklejä ja sitä miten ne ovat auttaneet meitä kehittymään henkisesti.

Vastaanottaakseen voimakasta henkistä energiaa, heinäkuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa meditaatiolle, kolmannen silmän aktivoinnille ja henkioppaiden tavoittelulle, suojelusenkelien ja korkeimman itsen johdatukselle.

Se on myös täydellistä aikaa auran puhdistamiselle ja suuremman vapauden etsimiselle luovissa tai liiketoiminnan projekteissa. Jos työskentelet teknologian parissa, saatat tuntea erityistä tukea kaikkien innovaatioiden suhteen joiden parissa työskentelet, tai saatat saada yllättävän inspiraation vimman.

Tässä on lisää tapoja joilla vastaanottaa energiaa heinäkuun Sirius-portaalilta.

 

Artikkelin julkaissut Forever Conscious

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.