Homoseksuaalisuudesta

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Tällä kertaa kanavointi käsitteli uravalintoja sekä homoseksuaalisuutta. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.


Q: Huumorisi on loistavaa.

A: Kuten myös.

Q: Kiitos. Minulla on kaksi kysymystä. Ensimmäinen on, että olen kokenut huomattavia vaikeuksia urani selkiyttämisessä. Haluaisin saada jotain opastusta tässä asiassa.

A: Mikä innostaa sinua kaikkein eniten?

Q: Se on se ongelma; en ole löytänyt sitä.

A: Ongelma! Selvä. Anna kun kysyn kysymyksen. Miksi olet täällä tänä iltana aikaanne? Innostiko se sinua tulla tänne?

Q: Kyllä.

A: Silloin se on yhtä yksinkertaista. Mitä teet kun tämä keskustelu on ohi? Mikä on kaikkein innostavin asia joka tulee mieleesi tehdä, jonka kykenet tekemään sen jälkeen kun jätät tämän kanssakäymisen tänä iltana aikaanne? Ota yksi askel kerrallaan.

Ura voi olla monia eri asioita; sen ei tarvitse olla yksi ainoa asia. Olet niin mukautuva olento. Muutos on ainoa vakio luomakunnassa, ehkäpä sen tyyppinen ura, joka sinulla tulee olemaan, on monitahoinen, monta kertaa muuttuva.

Jos keskityt ideaan — vain siksi koska yhteiskuntanne sanoo niin, että sinun tulisi keskittyä — yhdestä ainoasta asiasta, ja vain yhdestä, jota voit pitää ja kutsua elämäsi työuraksi, silloin et välttämättä salli itsellesi sitä määrää joustavuutta joka todella sallisi sinun tietää, että, mahdollisesti, yksinkertaisesti, elämä itsessään on urasi.

Q: Hyväksyn tuon. Toinen kysymys: puhuttaessa yhteiskunnastamme, yhteiskunnassamme järjestäytynyt uskonto pyrkii tuomitsemaan homoseksuaalisuuden. Mitkä ovat kommenttisi koskien henkilöä, joka on homoseksuaali, sekä tämän suhdetta henkiseen kasvuun?

A: Selvä. Me pidämme tämän lyhyenä, sillä meidän näkökulmastamme aiheeseen on jo olemassa kirjallisuutta. Mikään ei ole, teidän termein, oikein tai väärin. Mutta idea on puhjennut yhteiskunnassanne kukkaan aivan erityisestä syystä. Ja se on se, että kymmenien tuhansien vuosien ajan se mitä voisitte kutsua yhteiskuntanne valtavirraksi on kieltäytynyt hyväksymästä ja tunnustamasta, että jokaisella yksilöllä on kyky sekoittaa maskuliininen ja feminiininen energia yhdeksi ideaksi.

Kieltäytymällä sekoittamasta näitä ideoita, ja pitämällä ne erillisinä toisistaan, monet yksilöt yksinkertaisesti ottivat osakseen, syntymällä yhteiskuntaanne, houkutella elämäntyylin joka loisi heidän sisäänsä ilmiselvän ilmentymän vastakkaisista energian ääripäistä sisällään, huolimatta heidän psykologiasta.

Tämä oli aluksi tarkoitettu heijastukseksi yhteiskuntanne valtavirralle, että jokainen yksilö pitää sisällään potentiaalin molemmille energioille, ja että jokainen yksilö — jos he vain ovat halukkaita sekoittamaan nämä energiat keskenään — toimii silloin tasapainoisella tavalla.

Ei pidetä erillään ideaa, ”tämä on maskuliinista, tämä on feminiinistä; ja ne ovat ikuisesti erillään”. Mutta sitä ideaa ei ymmärretty. Sen päälle lyötiin yhä enemmän ja enemmän mitätöintia, siihen pisteeseen asti että se on nyt puhjennut kukkaan sen idean levittämisenä, jota te nimitätte taudeiksi, jotka nyt romuttavat ne vallit jotka te olette rakentaneet näiden ympärille — pakottaen yhteiskuntanne valtavirran olemaan tekemisissä ja kohtaamaan itsessään kaikki ne eri tasot, joita he ovat ajan mittaan kieltäytyneet kohtaamasta.

Kun henkilöt vihkivät sisällään avioliittoon itsessään maskuliinisen ja feminiinisen energian, ja sekoittavat nämä ideat — ei siksi että se on oikein tai väärin, vaan yksinkertaisesti siksi, että sitä ei enää tarvita — homoseksuaalisuutta ei yksinkertaisesti enää ole yhteiskunnassanne. Tulee olemaan ainoastaan rakkautta kaikkia kohtaan tasa-arvoiseen tapaan.

Mutta idea henkilöstä, joka valitsee syntyä yhden tietyn seksuaalisuuden ilmaisun kanssa, yksinkertaisesti ilmentää tasapainoa tuolla tavoin — ilmentämällä miehen ja naisen miehenä, tai ilmentämällä miehen ja naisen sekoituksen naisena. Ja ei tarvitse heijastella enää kahtiajakoa, koska sille työkalulle ei enää ole tarvetta. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Auttaako tämä sinua?

Q: Kyllä. Paljon kiitoksia.

Q: Kiitos! Seuraava!

Yksi vastaus artikkeliin ”Homoseksuaalisuudesta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.