Huomio Valotyöntekijät!

∞9D Arcturuksen Neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

““Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Ne teistä, jotka ovat heränneet, ovat tehneet meihin vaikutuksen sillä te olette osoittaneet meille, että olette halukkaita auttamaan kanssaihmisiänne vaikeina aikoina. Olette loistavia auttaessanne ihmiskuntaa tänä aikana, jolloin suuri määrä parantavaa energiaa virtaa planeetallenne jonka te olette kutsuneet niille jotka ovat sairaita ja niille jotka pelkäävät kuolemaa tai menettävänsä läheisen. Olette valotyöntekijöitä, ja tämä on se mitä te teette.

Tämä on se mitä varten te olette suostuneet tähän hommaan, ja me haluamme olla niitä jotka loistavat lisää valoa valotyöntekijöiden päälle tänä aikana, erityisesti. Nyt on aika, jolloin niin paljon enemmän energiaa ja huomiota virtaa pimeässä toimijoihin, joita saattaisitte nimittää ‘Kabaaliksi,’ ‘Deep Stateksi,’ ‘Illuminatiksi’ ja kaikilla niillä muilla nimillä joita teillä on näille yksilöille. Mutta me haluamme painottaa sitä miten valotyöntekijät nousevat siihen asemaan mikä heillä on osana ratkaisua. Me haluamme teidän kaikkien juhlistavan itseänne, koska olette ankkuroineet niin paljon valoa ja levittäneet sitä muulle kollektiiville, koska se on se rooli johon olette suostuneet tämän elämän aikana ihmiskunnan hyväksi.

Ei ole parempaa aikaa kuin nyt päästä käsiksi parantaviin kykyihin. Ei ole parempaa aikaa kuin nyt lähettää sitä rakkautta ja valoa muille ihmisille niihin osiin maailmaa, jotka kärsivät COVID-19 -viruksen takia. Me haluamme myös muistuttaa niitä teistä, jotka ovat valotyöntekijöitä, että teidän tarvitsee täydentää myös omaa energiavarantoanne. Teidän tulee levätä ja rentoutua. Teidän tarvitsee toipua. Teidän tarvitsee kytkeytyä Äiti Maahan, Luontoäitiin ja Aurinkoon ladataksenne akkujanne. Teidän tulee varmistaa, että ette kulkisi hajalla tuolla kun olette valo ihmiskunnalle.

Me olemme huomanneet myös, että massaheräämisien aikaan tänä aikana on uusia valotyöntekijöitä, jotka liittyvät mukaan joukkoon, osaksi ratkaisua, ja ojentaakseen auttavan, parantavan kätensä kaikille niille, jotka ovat jo veteraaneja. Ne teistä, jotka ovat työskennelleet vuosikymmeniä parantajina, valotyöntekijöinä, ovat saamassa niitä apujoukkoja joita he tarvitsevat juuri heränneistä, ja tämä on todellakin aika jolloin ihmiskunnan sydän näyttäytyy, avautuu ja täyttää kollektiivin juuri sillä mitä kollektiivi on pyytänyt.

Te olette niitä. Tämä on teidän aikanne, ja me rohkaistumme siitä miten monia teitä on Maapallolla, jotka haluavat auttaa niin paljon. Teillä on, tottakai, korkeamman tason tukijoukot myös mukananne, ja voitte luottaa tukeemme. Ja niin tämä on positiivisesti suuntautuneiden olentojen yhteenliittymä kaikkialta universumista, koska me kaikki ylösnousemme yhdessä tässä universumissa, ja koska Maapallo on erittäin tärkeä planeetta koko universumin ylösnousemukselle. Tämä on tärkeä yhteenliittymä ja tarpeellinen valon voimien yhdistyminen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.