Ihmiskehon luominen ja toksisuuden transmutointi

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavointi tällä kertaa käsitteli ihmiskehon luomista sekä ympäristössämme esiintyvien myrkkyjen vaikutusta ihmisiin. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.


Q: Hyvää iltaa.

A: Ja sinulle hyvää päivää.

Q: Kiitos sinulle ja sivilisaatiollesi, ja kaikille niille, jotka ovat sinuun yhdessä, jälleen kerran tästä tilaisuudesta.

A: Selvä, kiitos myös sinun sivilisaatiollesi.

Q: Olet puhunut monta kertaa siitä miten Anunnakit saapuivat planeetallemme tekemään geneettisiä muutoksia hominideihin…

A: Kyllä..

Q: … planeetallamme.

A: Kyllä.

Q: Miten kauan se kesti, ja miten monta sukupolvea ennen kuin he kykenivät kehittymään siksi lajiksi joka nykyinen muotomme on ja tehdä siitä itsetietoisen?

A: Teidän lineaarisen ajan termein — vaikka tämä on harhaanjohtavaa sillä he tekivät monenlaisia asioita teidän kokemuksen ulottuvuuden sisä- ja ulkopuolella — mutta lineaarisen ajan termein, se oli varsin lyhyt aika, yksi vuosituhat periaatteessa. Ymmärrätkö?

Q: Kyllä. Ja oliko tuolloin paljon kokeita käynnissä?

A: Kyllä.

Q: Säätäen sitä siihen mihin he sen saivat vietyä?

A: Kyllä. Kyllä.

Q: Ja oliko yksi niistä Isojalka?

A: Kyllä. Yksi niistä johti siihen mitä te kutsutte nimellä Sasquatch, kyllä; mutta tämä oli sitä ennen. Idea tuolloin siirrettiin toiseen muotoon, ja näin se tarjosi välineen teidän nyt /ihmismuotona/ tuntemallenne inkarnaatiovälineelle.

Q: Ja ovatko Sasquatchit reinkarnoituneet samalla tavoin kuin me olemme?

A: Kyllä.

Q: Ja he pysyvät tällä planeetalla?

A: Kyllä, mutta he ovat avoimemmin ulottuvuuksien välisiä ja säilyttävät paljon heidän vahvasta yhteydestään luontoon kuin mitä te olette tietoisesti sallineet.

Q: Ja he lisääntyvät ja syövät samalla tavoin?

A: Kyllä.

Q: Paljonko heitä on tällä hetkellä planeetallamme?

A: Hetki vain… koska he liikkuvat ulottuvuuksien välillä, tämä on vaikeaa määrittää… hetki…. noin 1700:sta 3000:n. Tämä on paras arvio minkä voimme antaa tällä hetkellä.

Q: Onko yksikään avaruusolentojen sivilisaatio yhteydessä internetiimme?

A: Tarkoitatko salakuuntelemmeko me?

Q: En, onko yhtään niitä jotka ovat aktiivisesti mukana?

A: Ajoittain on ollut ehdotuksia. Se ei ole yleistä, mutta ajoittain sinne on joku kirjoittanut.

Q: Ja ottavatko Harmaat tai Marsilaiset yhteyden, puhuakseen kanssamme ennen kuin heillä on suorempaa kanssakäymistä?

A: Ei millään muotoa mitä te ymmärtäisitte, ei.

Q: Ja Reptiliaanit auttavat Harmaita, ovatko he sosiaalisia Harmaiden kanssa?

A: Ei juurikaan.

Q: Syövätkö he yhdessä ja osallistuvat…

A: Ei sjuurikaan, joskus sellaista tapahtuu, mutta, niinkutsutut Harmaat, ja monet eri heidän variaationsa, eivät myöskään oikeastaan syö mitään. He absorboivat tietyn tyyppisiä nesteitä. Reptiliaanit, siten kuin heidät on opetettu tekemään näin, jossain määrin kyllä, mutta se ei millään muotoa ole Harmaille sosiologinen tapahtuma. Joillekin Reptiliaaneille se voi olla sitä enemmän, ja he kokoontuvat keskenään ajoittain, ja joskus Harmaat ja Reptiliaanit voivat absorboida samaan aikaan ravintoa. Tämä ei ole mitään suunniteltua; se on yksinkertaisesti sattuman kaupalla samaan aikaan. Ymmärrätkö?

Q: Kyllä.

A: Arkipäiväisesti ilmaistuna teidän termein, heidän suhteensa ei ole sellainen mitä te pitäisitte, lainausmerkeissä, yhdessä hengailuna. (naurua)

Q: Ja…

A: He suhtautuvat toisiinsa symbioottisesti eri tavoin, mutta se ei ole samanlainen yhteiskuntajärjestys kuin mitä te ymmärrätte ihmismielessä ollenkaan.

Q: Se on enemmänkin vain agenda.

A: Jotain biologiaan liittyvää on mukana, mutta se on Maan ulkopuolista ja ette tunnistaisi sitä yhteiskunnalliseksi ilmiöksi, vaikka se voi olla sitä heille, se ei olisi jotain mihin voisitte oikein suhtautua. Se on enemmänkin samanlainen kuin eräät eläimet suhtautuvat planeetallanne toisiin eläimiin, sillä tavalla että ne auttavat toisiaan symbioottisesti. Mutta se ei ole välttämättä mitään mikä olisi samasta /syystä/ kuin te sosialisoitte. Ymmärrätkö?

Q: Kyllä. Ja viimeisenä olet puhunut siitä miten 20 vuoden päästä on mahdollista, että 60% populaatiostamme voisi tuhoutua. Tapahtuuko tämä biologisten tekijöiden kautta?

A: Iso osa siitä liittyy myrkyllisyyden ideaan, kyllä. Iso osa siitä liittyy /joihinkin/ fyysisiin maanmuutoksiin ja muutoksiin sääkuvioissa ja niin edelleen, kyllä, Mutta jälleen kerran muistakaa, että tämä prosenttiluku voi muuttua riippuen siitä värähtelyn kasvusta ja kiihtyvyydestä joka mahdollistaa transmutaation positiivisemmilla ja rakentavammilla ja hyödyllisemmpillä tavoilla. Te muutatte, niinkutsuttuja, todennäköisyyksiä, kaiken aikaa.

Q: Okei. Ja liittyen biologisiin tekijöihin, on tietoa siitä miten Persianlahden sodan syndrooma ja tuntemattomat fermentoidut mykoplasmat ja monet muut asiat… voiko hyvin hapetettu henkilö, jolla ei ole paljoa myrkkyjä kehossaan, kykeneekö hän transmutoimaan tämän tyyppisiä biologisia aineita?

A: Kyllä, useammin kuin ei. Ei aina, mutta useammin kuin ei, riippuu tartuntatekijöistä. Se riippuu myös henkilön omasta agendasta koskien sitä miksi tuo biologinen tekijä vaikuttaisi häneen ollenkaan.

Q: Vaikka he olisivat kontaktissa, voisivatko he vain päästää siitä irti?

A: He voivat olla näkymättömiä sille, he voivat saada tartunnan täysillä ja kaikkea siltä väliltä, riippuen henkilökohtaisesta agendasta ja tapahtuman ajoituksesta koskien kokonaistodellisuuden konsensusta, ja mikä tällaisen tapahtuman tarkoitus yksilölle olisi.

Q: Kiitos paljon.

A: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.