Ihmiskuntaa odottaa massiiviset muutokset

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me odotamme suuria positiivisia muutoksia tapahtuvaksi kaikille teille siellä Maapallolla, koska me tiedämme miten pitkälle olette tulleet, ja me tiedämme, että teillä on ollut paljon liikemäärää mukananne. Me uskomme myös itseemme ja kaikkiin niihin auttajiin, joita teillä on. Me tiedämme, että me voimme auttaa teitä kaikilla niillä tavoilla, joita te tarvitsette. Me tiedämmä, että kaikki tämä on täydellisellä tavalla järjestetty, täydellisesti suunniteltu niin, että kaikki voivat näytellä osaansa ja saada aikaan niitä massiivisia muutoksia, jotka edelleen odottavat tulevaisuudessanne siellä Maapallolla.

Me tiedämme, että ette voi nähdä sitä miten paljon olette kehittyneet yksilöinä, johtuen siitä kun elätte siellä missä elätte, hetki toisensa jälkeen ja päivä toisensa jälkeen, mutta me voimme vakuuttaa teille, että kokemanne kasvu on valtavaa, ja me puhumme sekä yksilöistä että kollektiivista. Me olemme usein sanoneet teille, että fyysisellä maailmalla ottaa aikansa saada kiinni energeettinen maailma, ja että monet teistä vain tarvitsevat pitkää pinnaa. Se on enemmän kuin totta tällaisena aikana ja juuri tänä hetkenä. Energiat liikkuvat huikeilla nopeuksilla, ja fyysinen maailma jatkaa etanan vauhdilla kulkuaan. Siksi on niin tärkeää, että te tunnette nämä energiat.

Tuntekaa se mikä teille on saatavilla juuri nyt, jota ette mitenkään olisi kyennyt tuntemaan viisi tai kymmenen vuotta sitten. Te olette tietoisuuden evoluution keskipisteessä tässä universumissa, ja teille olisi paljon enemmän hyväksi tunnustaa itsenne, kuin olla jatkuvasti nöyriä. Te viette ihmiskuntaa seuraavalle tietoisuuden tasolle eturintamassa, Heränneiden Kollektiivina. Älkää kursailko.

Tämä on kaunista aikaa ja voimakasta aikaa teille kaikille keskittyä niihin massiivisiin muutoksiin, joita haluatte nähdä elämässänne ja ulkomaailmassanne, koska heti kun tunnustatte, että olette muuttuneet dramaattisesti tässä elämässä, voitte alkaa nähdä peilikuvan ulkopuolellanne muuttuvan. Se ei muutu heti kerralla; muutokset eivät keilaa teitä kumoon, mutta alatte huomata niitä yhä yksityiskohtaisemmin. Ja alatte kokea niitä päivittäisessä elämässänne.

Alatte lingota itseänne korkeampaan ulottuvuuteen ja viedä ihmiskuntaa muknananne, ja teillä on kaikki ne työkalut ja apulaiset, joita juuri tuohon tarvitaan. Jos vain kykenette tarpeeksi lopettamaan olemasta oman polkunne tukkeena, voitte kokea kaiken mistä me olemme teille puhuneet, juuri tässä ja nyt, ja me suosittelemme, että teettekin niin, koska me haluamme teidän nauttivan lingon irtoamisesta ja matkasta korkeampaan ulottuvuuteen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.